Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Fairytale Fortune
5.0

Pacanele gratis: Fairytale Fortune

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Fairytale Fortune

Lumea de basm este adusa in atentia jucatorilor la pacanele prin intermediul slotului Fairytale Fortune al producatorului Pragmatic Play. Lansat in prima parte a anului 2018, acesta a castigat la capitolul popularitate prin simplul fapt ca este un slot clasic. Dispune de grafica moderna, muzica ambientala, multiple functii speciale. RTP este 96.52%, volatilitatea ridicata, iar platile se pot face in 15 moduri diferite.

Simbolurile sunt stivuite pe cinci role si pot aduce castiguri de pana la 500 X miza. Sunt si multiple mize pe care poti sa le folosesti in slotul de pacanele gratis Fairytale Fortune. Cel mai putin poti miza pe 0.15 RON/rotire, iar cel mai mult 75 RON/rotire.

Imagine de bun venit Fairytale Fortune
Pacanele gratis: Fairytale Fortune

Simboluri

Slotul te duce cu gandul pe taramuri de basm si astfel, simbolurile in Fairytale Fortune aduc pe tapet personaje pe care le intalnim in acele povestiri din copilarie. Printesa si Printul sunt simbolurile de top dintre cele obisnuite. Pe ecran mai intalnim Dragon, Unicorn, Carte magica si Clepsidra, ele facand parte din suita de simboluri in stransa legatura cu tema slotului.

Mai sunt stivuite Inima albastra, Inima roz, Romb roz si Trefle verde. Sunt simboluri de valoare mica care, aduc dupa sine castiguri modeste. Fairytale Fortune este simbolul de top al slotului, este Wild si inlocuieste toate celelelate simboluri cu exceptia Diamant (Scatter).

Reguli de joc si gameplay

Meniul de setari iti ofera posibilitatea sa personalizezi jocul. Butoanele – si + iti permit sa maresti sau sa scazi miza pentru fiecare rotire in parte. De asemenea, poti miza pe sume cuprinse intre 0.15 si 75 RON per rotire completa. Mai mult decat atat, exista functie Joc Automat, acolo unde poti apasa pe butonul cu acelasi nume si vei putea selecta intre 10 si 100 rotiri automate.

Sunt 3 linii X 5 role, iar castigurile sunt acordate pe 15 linii de plata. Un castig este valid in momentul in care pe linia de plata sunt stivuite cel putin trei simboluri consecutive de la stanga catre dreapta.

Functii speciale

Slotul este considerat unul clasic, avand doua simboluri speciale pe care le intalnim in tot mai multe dintre jocuri. Wild nu este doar simbolul care plateste cel mai mult pe linia de plata, dar el inlocuieste toate celelelate simboluri cu exceptia Scatter. Are si o contributie substantiala pe timpul desfasurarii functiilor speciale.

Scatter apare pe rolele 1, 3, 5 si cu ajutorul lui se declanseaza functia Bonus. Acolo primeste aleatoriu unul dintre cele patru moduri de joc. Invarti roata pentru a castiga premii cu multiplicator de la 50 X + 1 joc si pana la 50X, 45X, 40X, 35X, 30X, 25X, 20X, 15X, 10X sau 5X. Daca pica 50X +1 joc gratuit vei avea ocazia sa invarti din nou roata. Modul Bonus se incheie cand nu mai ai rotiri disponibile.

Raining Wild acorda 10 jocuri gratuite, iar in fiecare se adauga intre 3 si 10 Wild pe role, in pozitii aleatorii. Jocurile Gratuite Super Wild iti permit activarea a 10 jocuri gratuite si un joc Super Wild. In primele jocuri gratuite poti aduna pana la 15 Wild care pica oriunde pe ecranul de joc. Acestea sunt stivuite pe ecran in jocul Super Wild.

Jocurile Gratuite progresive permit acordarea de 20 de jocuri gratuite. Pentru a participa ai nevoie de puncte adunate, ele apar pe ecran sub forma unui trandafir. Fiecare astfel de simbol acorda un punct si in functie de acesta primesti simbol Wild stiuit pe ecran, dupa cum urmeaza:

 • 0-4 simboluri Trandafir = Nivel 1 cu Wild Grupat pe rola 1
 • 5-0 simboluri Trandafir = Nivel 2 cu Wild Grupat pe rola 2
 • 10-14 simboluri Trandafir = Nivel 3 cu Wild Grupat pe rolele 1, 2, 3
 • 15-19 simboluri Trandafir = Nivel 5 cu Wild Grupat pe rolele 1, 2, 3, 4
 • 20+ simboluri Trandafir = Nivel 5 cu Wild Grupat pe rolele 1, 2, 3, 4, 5

Plati pacanele gratis: Fairytale Fortune

Miza folosita pentru fiecare pariu in parte influenteaza foarte mult castigul maxim obtinut. Sunt mai multe mize de pana la 75 RON per rotire, astfel comparand castigurile de mai jos cu aceasta miza vei ajunge la castiguri considerabile.

 • 5 X Wild = 33,3 X miza
 • 5 X Printesa = 20 X miza
 • 5 X Print 20 Xmiza
 • 5 X Dragon = 13,3 X miza
 • 5 X Unicorn = 13,3 X miza
 • 5 X Carte magica = 13,3 X miza
 • 5 X Clepsidra = 6,66 X miza
 • 5 X Inima albastra = 6,66 X miza
 • 5 X Inima mov/ Romb roz/ Trefla verde = 3,33 X miza
Plati pacanele gratis: Fairytale Fortune
Plati pacanele gratis: Fairytale Fortune

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Fairytale Fortune

Esti pe fuga, dar vrei sa joci slotul tau preferat? Ei bine, datorita tehnologiei acum poti avea acces catre partea de Casino datorita aplicatiilor dezvoltate de cazinourile online din Romania. Android sau IOS, sistemul de operare nu este un impediment in calea ta. Astfel, vei putea juca Fairytale Fortune direct folosind telefonul mobil, tableta sau Ipad. Tot ce iti trebuie este conexiune buna la internet si nimic mai mult.

NetBet, precum si alti operatori de cazino online licentiati in Romania au dezvoltat aplicatii extrem de bine optimizate care, iti permit accesul catre sloturile preferate. Datorita acestor aplicatii vei putea sa te joci, dar poti sa depui, cat si retragi.

Verdict

Daca esti in cautarea unui slot cu volatilitatea ridicata si functii speciale, atunci poti sa te opresti la slotul Fairytale Fortune al providerului Pragmatic Play. Cu un potential de castig ridicat si un RTP 96.52%, il face sa fie si mai interesant.

Fairytale Fortune este un slot unde grafica este moderna si muzica ambientala, elemente care te atrag si te fac sa-l joci in cele mai bune conditii. Mizele pot varia, fiind destinate si celor care nu doresc sa foloseasca mize peste masura. Intre 0.15 si 75 RON per rotire vei putea paria. Toate aceste elemente vin sa intareasca ideea ca merita sa-i dai o sansa slotului. La NetBet Cazino il poti juca pe bani reali, dar il poti testa si pe bani virtuali.