Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Peaky Blinders
Pacanele online: Peaky Blinders
5.0

Pacanele online: Peaky Blinders

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Peaky Blinders pacanele online

Jocul de pacanele online Peaky Blinders de la Pragmatic Play este inspirit din show-ul TV produs de Netflix ce a avut succes imens, relatand povestea gangsterilor din Birmingham, inaintea celui de-al doilea razboi mondial. Este primul slot de marca realizat de un dezvoltator pentru acest show si cum asteptarile sunt foarte mari, intrebarea este daca Pragmatic Play a livrat suficient pentru a-i multumi pe cei familiarizati cu spectacolul.

Jocul este dispus standard, pe o configuratie de 5×3 cu 20 de linii de plata. Jocul vine la pachet cu doua caracteristici diferite, una in care se realizeaza respin cu simboluri lipicioase plus transformarea simbolurilor (“By order of the Peaky Blinders”) si a doua caracteristica reprezentata de colectarea sumelor de pe panou (“Shelby betting shop”). Plata de 2022x se poate realiza atunci cand se combina speciala cu una din cele doua caracteristici.

Pacanele online: Peaky Blinders
Pacanele gratis: Peaky Blinders

Simboluri

In acest joc avem prezente cele mai cunoscute personaje din serial, prin Thomas Shelby, care este si cel mai valoros simbol, obtinerea lui pe cele 5 role de joc plateste miza de 20 de ori. In plus il mai intalnim pe Arthur Shelby, Polly Gray si Michael Gray.

Pe langa simbolurile cunoscute din serial, aparatul de propune si obisnuitele carti de joc, A, K, Q, J, 10.
Avem deasemenea si simbolul “WILD” care plateste la fel ca simbolul Thomas Shelby si poate inlocui oricare simbol pentru a va ajuta sa formati combinatii castigatoare.

Reguli de joc si gameplay

Peaky Blinders este un slot foarte simplu si usor de jucat, mai ales pentru cei pasionati de serial. Este dispus pe 5 role si 4 randuri cu 20 de linii de plata.

Invartirea se poate realiza atat manual, prin apasarea butonului de “SPIN” dar si automat prin selectarea functiei “JOC AUTOMAT”, in care aveti posibilitatea sa va setati numarul de jocuri automate pe care le doriti, de la 10 pana la 100 de rotiri.

Directia de plata este de la stanga la dreapta, obiectivul slot-ului este unul simplu si anume obtinerea de simboluri identice in combinatie de cel putin trei.

Pe panou mai intalnim si clasicul buton de la Pragmatic Play in care ne sunt prezentate toate informatiile slot-ului, de la plati pana la speciala.

Functii speciale

Speciala in acest joc este reprezentata de runde gratuite in care, aleator poate aparea una din cele doua caracteristici ale jocului, “By order of the Peaky Blinders” si “Shelby betting shop”. In prima caracteristica, simbolurile sunt lipicioase si se transforma iar in cea de-a doua caracteristica se colecteaza suma stabilita pe panou de toate simbolurile afisate. In plus, cele doua caracteristici pot aparea aleator pe panou fara jocurile bonus gratuite.

Plati pacanele Peaky Blinders

RTP-ul pentru acest slot este de 96.50%, asta ne arata ca poate plati castiguri mici si dese dar ne poate oferi si jocurile bonus in care slot-ul ajunge sa plateasca pana la 2022x. Plata difera in functie de simboluri si miza folosita per rotire. Castigurile pentru o miza maxima de 100 RON sunt urmatoarele:

Pacanele online: Peaky Blinders
Plati pacanele: Peaky Blinders
  • 5X carti de joc 10 = 200 RON
  • 5X carti de joc J = 200 RON
  • 5X carti de joc Q = 200 RON
  • 5X carti de joc K = 400 RON
  • 5X carti de joc A = 400 RON
  • 5X Michael Gray = 500 RON
  • 5X Polly Gray = 750 RON
  • 5X Arthur Shelby = 2000 RON
  • 5X WILD = 2000 RON

Jocuri pacanele pe mobil: Peaky Blinders

Peaky Blinders se poate juca atat pe versiunea de desktop, cu o grafica ce ne introduce in lumea gangsterilor din Birmingham. Totusi jocul vine la pachet pentru orice tip de smartphone si sistem de operare, fie ca vorbim de Android sau IOS.

Verdict

Din punct de vedere vizual, jocul este foarte placut mai ales daca sunteti fani ai serialului si devine din ce in ce mai palpitant atunci cand intalniti caracteristicile bonus ale aparatului. Veti recunoaste cu siguranta personajele dispuse pe simboluri cu plati de pana la 2022x.

Cu un RTP de 96.50%, jocul dispus pe o configuratie de 3×5 este cu siguranta noua senzatie in materie de pacanele gratis, mai ales ca vine cu doua configuratii bonus ce se declanseaza aleatoriu dar si cu speciala de jocuri gratuite.

Alaturi de tilturi cum ar fi : Fire Strike, Hercules – Son of Zeus, The Dog House  sau Hot to Burn , Peaky Bliders este un joc ca ala aparate nou, care merita incercat.