Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri pacanele: Planet of the Apes
5.0

Jocuri pacanele: Planet of the Apes

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Planet of the Apes jocuri pacanele

Planet of the Apes este un joc lansat pe piata de NetEnt in 2017 si este bazat pe cele doua “blockbustere” de la Hollywood, “Rise of the Planet of the Apes”, din 2011, si “Dawn of the Planet of the Apes”, din 2014. Interesant la acest slot e faptul ca fiecare film este reprezentat pe jumatate dintre rolele disponibile. Astfel, userul va juca pe doua seturi de role distincte, care vor plati separat.

Suma maxima care poate fi castigata este una destul de consistenta, dar Planet of the Apes este si un joc foarte distractiv, cu multe functii speciale. Evident, atractia principala este data de functiile Free Spins, insa exista si alte “surprize” pregatite de acest slot de la NetEnt.

Simboluri

Simbolurile de carti (de la 10 la A) sunt cele mai slab platite din joc, de pe ambele seturi de role. Planet of the Apes mai are cate trei personaje umane din fiecare productie (sase in total), dar si cate doua reprezentari ale caracterelor din ordinul primatelor, Caesar si Rocket. Sunt doua simboluri Wild, unul Rise, auriu, si altul Dawn, rosu. Ambele indeplinesc aceeasi functie, aceea de a inlocui toate simbolurile, cu exceptia celor Scatter si Bonus. Jucatorul trebuie sa tina insa cont de faptul ca fiecare Wild, la fel ca si celelalte simboluri, apare doar in setul de role destinat.

Jocuri pacanele: Planet of the Apes
Simboluri Planet of the Apes

Functii speciale

Functia Dual poate sa apara inainte de fiecare invartire. Daca ea este declansata, e ales un simbol pentru fiecare zona de joc. Acelasi simbol nu poate sa fie prezent in ambele parti. De-asemenea, simbolurile Wild si cele Scatter nu pot fi alese. Daca un simbol aterizeaza in zona de joc corespunzatoare atunci cand rolele se opresc, acesta ramane lipit. In schimb, daca simbolul e afisat in cealalta zona de joc, atunci el este transferat in zona corecta de joc in pozitia corespunzatoare.

Functia Rise Bonus este activata atunci cand simbolul specific aterizeaza pe prima rola. Jucatorul primeste astfel un castig in fise pentru fiecare simbol om sau maimuta ce-si face aparitia pe ecran. Aceasta functie are loc doar in zona de joc Rise.

Functia Dawn Bonus e declansata atunci cand simbolul Dawn Bonus apare pe ultima rola din zona de joc corespunzatoare. Toate simbolurile om si maimuta sunt transformate intr-o singura figura, iar in acest mod se pot lega linii castigatoare. Functia Dawn Bonus este doar pentru zona de joc Dawn.

Functia Stacked Wild este activata in zona de joc Rise atunci cand o rola este acoperita complet de Wild-uri. Cealalta zona de joc, Dawn, primeste si ea un duplicat, cu Stacked Wild-urile afisate fix in aceleasi pozitii.

Functia Rise Free Spins aduce jucatorului 10 rotiri gratuite si se acorda atunci cand trei sau mai multe simboluri Scatter sunt descoperite in zona de joc Rise. In timpul “specialei”, este colectat numarul de simboluri Wild care aterizeaza la fiecare invartire si, la ultima rotire, toate Wild-urile sunt plasate aleatoriu pe zona de joc.

Functia Dawn Free Spins are 15 invartiri gratuite ce pot fi castigate si se declanseaza in momentul in care jucatorul da peste trei sau mai multe simboluri Scatter in zona de joc Dawn. “Speciala” are trei simboluri diferite de colectare care activeaza contorul corespunzator: Multiplicator, Extra Wild si Rotiri Gratuite Suplimentare. Atunci cand pe ecran apare un simbol colectare, el umple contorul cu o unitate. Cand este plin (trei unitati), contorul activeaza acea functie.

Plati pacanele Planet of the Apes

Suma maxima ce poate fi castigata este de 3 000 000 RON, insa calculele sunt destul de complicate. Pentru a fi macar aproape de a atinge acest potential castig, jucatorul ar trebui sa activeze miza maxima si sa aiba si noroc de un multiplicator de 5x in timpul Functiei Dawn Free Spins. Riscurile la Planet of the Apes, pe termen lung, sunt destul de mici, asta pentru ca slotul are o variatie scazuta spre medie.

Jocuri pacanele pe mobil: Planet of the Apes

Planet of the Apes incepe cu un clip de prezentare, in care gasim imagini din cele doua filme. Iar grafica este una destul de solida in timpul jocului principal. Asadar, jucatorul are nevoie de un dispozitiv destul de nou pentru a nu experimenta dificultati cu acest slot. Este unul dintre cele mai bine realizate jocuri ca la aparate cu maimute.

Verdict

Planet of the Apes are un concept foarte interesant, care uneste practic doua jocuri intr-unul singur. Cu siguranta fanii filmelor vor gasi acest slot foarte atractiv, insa Planet of the Apes are designul menit sa atraga orice jucator de sloturi. Deoarece are o variatie scazuta-medie, nici nu va pierde atentia jucatorilor noi, asta pentru ca acestia nu vor experimenta multe rotiri la rand fara sa incaseze vreun castig.

In concluzie, Planet of the Apes este un joc complet, care nu duce lipsa de nimic. Are storyline, grafica, castiguri, concept inovator. Sigur merita sa fie testat macar o data.