Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Romeo and Juliet
Pacanele gratis: Romeo and Juliet
5.0

Pacanele gratis: Romeo and Juliet

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Romeo and Juliet

Una dintre operele cele mai cunoscute ale lui William Shakespeare, Romeo and Juliet a dat nastere unor filme si piese de teatru. Incepand cu luna martie a anului 2016 a devenit drept tema unui slot la pacanele marca Pragmatic Play. Este un slot cu volatilitatea medie, grafica moderna si RTP 96.42%. Sunt 25 de linii platitoare, iar intreaga actiune se poarta pe 3 role X 5 liniii.

Jocul ca la aparate Romeo and Juliet este disponibil la cazino online NetBet, unde il poti juca pe bani reali, dar il poti testa si pe bani virtuali. Pe langa varianta clasica pe PC/laptop, ai acces la slotul preferat direct de pe dispozitivul mobil. Miza minima pe care poti juca este 0.25 RON, iar miza maxima 125 RON.

Simboluri

Sunt 12 simboluri, cele mai multe dintre ele fac parte din tema slotului, iar A, K, J Q si 10 sunt simboluri obisnuite, intalnite in tot mai multe sloturi. Avand o tema interesanta evident ca simboluri de top reprezinta intocmai tema. Romeo si Julieta sunt ambele Wild care activeaza functia speciala. Pe langa acestea, pe ecranul de joc vor mai putea fi zarite si alte simboluri.

In cel de-al doilea grup de simboluri le regasim pe cele care respecta intocmai tema slotului. Sunt doua caractere specifice temei, Barba cu haine verzi si Barbat cu pelerina pe cap. Sticla cu otrava este un alt element al jocului, Cutit si Trandafirul alb, semn al iubirii a lui Romeo fata de Julieta.

Pacanele gratis: Romeo and Juliet
Pacanele gratis: Romeo and Juliet

Reguli de joc si gameplay

Sunt cinci role pe care sunt stivuite cate trei simboluri. In total sunt 25 de modalitati diferite de plata, iar valoarea castigului creste direct proportional cu miza pentru fiecare rotire in parte. Iti poti personaliza slotul datorita butoanelor + si – de pe panoul de control disponibil in partea de jos.

Exista si modul de redare automata, un mod ce se poate activa folosind butonul Joc Automat. Intre 10 si 100 de rotiri automate pot avea loc, care se opresc fie in momentul expirarii numarului selectat, fie cand balanta ajunge la suma selectata.

Functii speciale

Slotul in sine este considerat unul clasic daca privim ecranul de joc si faptul ca sunt 3 linii X 5 role pe care sunt stivuite cate trei simboluri. In schimb, la capitolul functii speciale vorbim despre o desfasurare usor diferita. Romeo si Julieta sunt simboluri Wild care inlocuiesc toate celelalte simboluri si mai presus decat atat, garanteaza un anumit numar de rotiri gratuite.

Simbolul Wild Romeo apare pe prima rola si se muta cate o pozitie de la stanga catre dreapta, oferind cate un joc gratuit cu fiecare mutare de pe o rola pe alta. In schimb, simbolul Wild Julieta apare pe rola 5 si se misca o pozitie de la dreapta catre stanga. Identic, declanseaza cate o rotire gratuita pentru fiecare mutare a sa. Daca cele doua simboluri se intalnesc pe aceeasi pozitie, atunci se unesc si se vor extinde pe verticala pe intreaga rola.

Plati pacanele gratis: Romeo and Juliet

Din start trebuie sa stii ca pentru un castig valid ai nevoie de cel putin trei simboluri identice consecutive pe una din cele 25 de linii platitoare, de la stanga catre dreapta. Cel mai mult in acest joc de pacanele gratis in modul standard poti castiga pana la 40 X miza si pentru asta ai nevoie de Barbat imbracat in verde pe linia de plata. Barbatul cu pelerina iti aduce pana la 30 X miza, iar Sticla cu otrava cel mult 12 X miza. Cutitul iti aduce pana la 8 X miza, iar Trandafirul alb cel mult 6 X miza.

Pacanele gratis: Romeo and Juliet
Plati pacanele: Romeo and Juliet

A si K sunt simboluri care platesc de pana la 4 X miza, iar Q, J si 10 dubleaza miza daca sunt stivuite pe una dintre cele 25 de linii de plata.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Romeo and Juliet

In ziua de astazi nu mai este o problema sa accesezi slotul preferat direct de pe dispozitivul mobil preferat. Indiferent ca vorbim despre dispozitivele cu sistem de operare Android sau IOS, acestea permit deschiderea slotului Romeo and Juliet. De la un cazino online la altul poti verifica daca sunt aplicatii disponibile pentru partea de Cazino si Cazino live.

Grafica superioara si toate elementele intalnite in varianta clasica raman si in varianta pe mobil. Recomandat ar fi sa folosesti un dispozitiv cu dimensiunea potrivita, iar tableta se incadreaza perfect cand vine vorba despre acest lucru.

Verdict

Pe langa tema interesanta, jocul ca la aparate Romeo and Juliet este un slot interesant, unde ai parte de de castiguri pe masura si functii speciale. Muzica ambientala este elementul interesant din sloturile Pragmatic Play, avand menirea sa iti asigure un fundal sonor placut.

Intr-adevar, dispune de castiguri medii in jocul de baza, iar functia speciala este usor diferita si ai nevoie de mare noroc pentru a dispune de un castig mare. Pe de alta parte, pe langa posibilitatea de a-l juca pe bani reali, slotul poate fi incercat si pe bani virtuali, pentru a-ti face o parere mai buna asupra lui.