Pacanele gratis online: Burning Flame

Evaluare joc:
Producator: GameArt
Data lansarii: 15.12.2015
RTP: 96.09%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 466
Grafica 4 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 1.5 / 5
Total 3.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Joc de pacanele cu fructe si septari
  • Gamble
  • 5 linii de plata
  • Mize accesibile
  • Functioneaza si pe dispozitivele mobile
5
Role
5
Linii de plata
100 RON
Pariu maxim
50000 RON
Castig maxim
Nu
Speciala
Nu
Jackpot

Pacanele gratis online: Burning Flame

Burning Flame este un joc de de pacanele GameArt cu o tema clasica cu fructe si septari, a carui actiune se desfasoara pe o matrice 5 linii de plata, 3 randuri X 5 role. RTP-ul este peste medie de piata, de 96.02%, iar volatilitatea este medie spre ridicata, ceea ce duce la un castig de pana la 1.000x miza totala intr-o singura rotire. Joaca la dublaj sau incaseaza fiecare castig fierbinte de acest slot!

Pacanele gratis online: Burning Flame

Pacanele gratis online: Burning Flame

Simboluri

Burning Flame este un joc de pacanele cu fructe traditional. Simbolurile de aici includ Cirese, Portocale, Prune si Lamai – au aceeasi valoare si platesc cel mai putin, in timp ce Strugurii ofera castiguri mai mari. Clopotelul este si el prezent, iar Septarii sunt simbolurile de valoarea cea mai mare. Exista si un simbol Scatter, reprezentat de Steaua rosie – nu vine cu rotiri gratuite, dar este destul de profitabil.

Reguli de joc si gameplay

Jocul de pacanele gratis Burning Flame de la GameArt are 5 linii de plata, ceea ce reprezinta un numar destul de mic. Acest lucru il face destul de simplu, deoarece liniile de plata sunt fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Poti modifica miza facand click pe butoanele sus si jos pentru a alege un pariu minim de 0.10 RON si un pariu maxim de 100 RON. Exista si un buton de redare automata, unde poti seta intre 10 si 500 re rotiri, cu limite pierdere/castig. Click pe “INFO” inainte de a da “Invartire” pentru a verifica tabelul de plata cu valori in numerar.

Functii speciale

Simbolul Scatter nu ofera nici o functie speciala, dar poate plati oriunde aterizeaza pe ecran – de exemple, daca apare pe tamburii 1, 3 si 5 simultan plateste de 1 x miza, in timp ce 5 de un fel ofera de 25 de ori pariul total.

La pacanele online Burning Flame te poti bucura de functia Gamble – este un joc de nororc, unde iti poti dubla fiecare castig, daca ghicesti urmatoare carte ce urmeaza – Rosie sau Neagra. Poti intoarce pana la 5 carti, dar prima intoarsa gresit face ca toata suma pariata sa o pierzi.

Plati pacanele gratis: Burning Flame

RTP-ul bun de 96.09% si volatilitate medie spre ridicata anunta castiguri dese, dar nu atat de mari ca la alte jocuri ca la aparate fructe. Cea mai mare plata este de 1.000 X miza totala per rotire, castig posibil cu o linie de Septari.

Plati pacanele gratis: Burning Flame

Plati pacanele gratis: Burning Flame

Ce valoare are fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 x Septari plateste de 1.000 de ori miza
  • 5 x Clopotel plateste de 100 de ori miza
  • 5 x Struguri plateste de 100 de ori miza
  • 5 x Cirese, Portocale, Lamai si Prune platesc de 40 de ori miza

Jocuri ca la aparate: Burning Flame pe mobil

Te poti bucura de jocul de pacanele gratis online: Burning Flame pe mobil fara probleme. Gameplay-ul clasic si grafica viu colorata se reda perfect pe dispozitivele mobile, cum ar fi un smartphone sau o tableta Android/ iOS. La fel ca pe versiunea desktop (laptop, PC), acest slot ramane la fel de simplu, perfect pentru a fi incercat de oriunde te-ai afla. Obtine castiguri fierbinti chiar de pe canapeaua ta!

Verdict

Burning Flame este un joc simplu, cu 5 linii de plata, bazat pe celebrele simboluri fructe si septari. Daca iti plac astfel de jocuri, acesta este perfect pentru tine, dar daca esti in cautare de functii speciale, iti recomandam Wild Booster de la Pragmatic Play. Incearca-le pe amandoua pe site-ul nostru in mod gratuit, fara cont si fara sa risti nici un ban din buzunarul tau inainte sa le testezi pe bani reali intr-un cazino cu licenta de la ONJN.