Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Super 12 Stars
Jocuri ca la aparate: Super 12 Stars
5.0

Jocuri ca la aparate: Super 12 Stars

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Super 12 Stars jocuri ca la aparate

Super 12 Stars este un slot online de la Red Rake, care arata ca un slot cu fructe, dar este mult mai mult decat atat. Din punct de vedere grafic, este un joc clasic, dar caracteristicile bonus sunt cu totul alta poveste. Puteti obtine rotiri gratuite, re-rotiri, multiplicatori si un mini-joc de ruleta, dar cel mai important aspect sunt cele 3 jackpot-uri, care ofera plati de pana la 2000x prin intermediul Marelui Jackpot.

Slotul video este structurat pe configuratia 5×3, avand 30 de linii de plata castigatoare si care contine simboluri clasice, precum mai multe variante pentru simbolul 7 si BAR.

Simboluri

Acest joc de cazino online contine cele mai clasice simboluri, precum cirese, clopote, BAR si simbolul 7. Exista 3 simboluri BAR diferite, cum ari fi: BAR simplu, dublu BAR cu 5 deasupra si BAR cu 5 deasupra.
De asemenea, sunt 4 simboluri 7 in flacari: o pictograma cu un simbol 7, o pictograma cu doua simboluri 7, o pictograma cu 5 simboluri 7 si o pictograma cu 3 simboluri 7.

Un alt simbol prezent in jocul nostru, este simbolul Wild, care inlocuieste toate celelalte simboluri cu exceptia simbolurile Scatter.

Simbolurile Scatter sunt: o roata cu Spin, un cerc auriu cu 5 Super Star, un simbol argintiu cu Super Star si un simbol cu Bonus, fiecare avand caracteristici diferite.

Jocuri ca la aparate: Super 12 Stars
Simboluri Super 12 Stars

Reguli de joc si gameplay

Exista 30 de linii de plata fixe, deci tot ce trebuie sa faci este sa alegi pariul total folosit. Puteti face acest lucru din butoanele de pariere situate sub role. Pariurile incep de la 0.90 de RON si ajunge la 300 RON.
De asemenea, va puteti folosi de butoanele “invartire automata”, de pana la 100 de rotiri. Puteti consultat tabelul de plati pentru a verifica valoarea simbolurilor si modul de declansare a functiilor bonus multiple.

In jocul de baza si in timpul rotirilor gratuite, castigurile sunt acordate cand trei sau mai multe simboluri potrivite apar pe una dintre cele 30 de linii de plata. Cu toate acestea, slotul video are si alte modalitati de castig, cum ar fi cele 3 jackpot-uri progresive in timpul functiei Lucky Stars sau castigarea de la Roulette Wheel.

Functii speciale

Acest joc de pacanele are un numar foarte mare de caracteristici bonus. Acestea include Super 7 Stele Wild, un simbol in expansiune care apare pe rola din mijloc si, de asemenea, exista o functie Re-Spin.
Simbolul Super 12 Stele apare, de asemenea, pe rola din mijloc si declanseaza Jackpot Stars Lucky, care te va duce catre unu dintre cele 3 jackpot-uri: Minor, Major sau Grand Jackpot.

Functia principala de rotiri gratuite este declansata de 3 sau mai multe simboluri Scatter Bonus care apar pe o line de plata. Acest simbol apare doar pe rolele 2,3 si 4.

O alta functie este Super 10 Stele, care este declansata atunci cand simbolul Super 10 Stele apare pe rola din mijlc. Aceasta va face ca rola sa se roteasca din noua si va acorda una dintre cele 3 caracteristici bonus:

  1. Un castig inmultit cu pariul total folosit
  2. Mini jocul Frenzy Wheel.
  3. Rotiri gratuite cu role speciale.

Exista un bonus de ruleta, cand 3 sau mai multe simboluri pe roti apar pe role. Aceasta deschide o roata de ruleta, care contine multiplicatori si castiguri.

Pe langa toate astea, jocul de cazino online contine simboluri Scatter din aur si argint. Pentru 3,4 sau 5 dintre acestea, veti obtine un multiplicator de pana la 200x miza pe rotire.

Plati pacanele Super 12 Stars

Acest joc de pacanele are un RTP de 95,3%, care este usor scazut pentru industria de sloturi online, dar de atractiv, datorita volatilitatii medii si a functiilor bonus multiple.

Cel mai mare castig dat de simboluri este simbolul Wild, care plateste pana la 10.000 RON pentru 5 din acelasi fel pe linia de plata, pe miza maxima de 300 RON. Este urma ca valoare de simbolurile 777, iar cea mai mica plata o va face ciresele, respectiv 500 RON pentru 5 de acelasi fel pe o linie de castig.

Desigur, cel mai mare castig posibil este oferit de cele 3 jackpot-uri impartite in Minor, Major si Grand, cel din urma avand valoarea cea mai ridicata, de peste 90.000 de RON. Plati importante vor fi oferite pentru simbolurile cu functii bonus, iar pentru 5 Scatter aurii, cele cu sigla Super 5 Stele, pot fi achitate premii de pana la 200x miza.

Jocuri pacanele pe mobil Super 12 Stars

Super 12 Stars este un joc de pacanele disponibil pentru a te bucura pe o serie de dispozitive. Acest joc luminos si indraznet este perfect pentru a juca pe mobil. Tot ce iti trebuie este o tableta sau un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android si poti accesa acest slot de oriunde te-ai afla. Bineinteles, ai nevoie de o conexiune buna la internet, pentru a evita eventualele intreruperi.

Verdict

In general, este un joc de pacanele fantastic. Exista atat de multe caracteristici bonus cazino, inclusiv o ruleta, cu premii interesant si un jackpot cu 3 niveluri. RTP-ul este un pic scazut, iar tema nu este tocmai originala, dar pentru cei carora le plac sloturile clasice, acesta este un slot video minunat. Exista o gama larga de pariuri, ceea ce il face atat de popular printre jucatorii de cazino online.