Pacanele gratis: Spooky Spells
5.0

Pacanele gratis: Spooky Spells

Joaca pe bani reali
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% pana la 1.000 RON + 100 Rotiri Gratuite
1.500 RON
100% pana la 4.000 lei
BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT

Pacanele gratis: Spooky Spells

Halloween-ul vine mai devreme cu jocul de pacanele Spooky Spells, un slot online Novomatic, dispus pe o matrice cu 3 randuri x 5 coloane si 243 linii de plata castigatoare. Grafica si culoara sonora sunt de groaza, cu simboluri Vrajitoare, Cazane si Lilieci. Exista functii speciale de top, inclusiv Rotiri Gratuite, Jackpot si Bonus cu premii. Ca volatilitate este mediu, iar rata de castig (RTP) este de 95.18%. Descopera mai multe in recenzia noastra completa Spooky Spells.

Pacanele gratis: Spooky Spells
Pacanele gratis: Spooky Spells

Simboluri

Casa Vrajitoarei se poate vedea pe fundalul grijlei de joc, care contine simboluri specifice tematicii de groaza – Craniu, Potiune, Clepsidra, Matura si o Vrajitoare (ofera castigurile cele mai mari). Nu lipsesc cartile de joc A, K, Q, J si 10, acestea fiind cele care platesc mai putin. Exista 3 simboluri speciale – un Cazan (activeaza un joc Bonus), o Carte ( 3 x initiaza functia Rotiri Gratuite) si un Liliac (declanseaa functia Jackpot).

Reguli de joc si gameplay

Spooky Spells este un joc de pacanele online cu 5 role, 3 randuri si 243 linii de plata. O combinatie castigatoare se obtine de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur – ai nevoie 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plata activa. Inainte de a incepe, ar fi ideal sa arunci o privire pe tabelul de plata, facand click pe pictograma “Meniu”. Apoi, poti seta miza per rotire din butonul “Miza Totala” si acceseaza + sau – , in functie de buget. De asemenea, poti accesa si “Miza Max” pentru a seta nivelul maxim de pariere. Jocul dispune si de o functie de redare automata, care se va opri cand declansezi functiile speciale. Cand toate optiunile sunt setate, poti invarti rolele – Start. Joaca responsabil Spooky Spells!

Functii speciale

Exista 3 caracteristici bonus in jocul de pacanele online Spooky Spells. Hai sa vedem cum le putem obtine!
Joc Bonus

3 simbolul Cazane stivuite pe aceea rola activeaza un joc Bonus. Pe ecran vor aparea 3 Cazane si va trebui sa alegi unul pentru a castiga:

 • Premii de pana la 10x miza
 • Jackpot Minor, Minor, Major
 • Functia Rotiri Gratuite

Functia Free Spins

3 x Scatter (Carte) activeaza secventa bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10 rotiri gratuite, in timpul carora toate castigurile sunt dublate. Este posibila obtinerea de rotiri suplimentare, daca pe matrice aterizeaza alte 3 simboluri Scatter, numarul de rotiri fiind nelimitat.

Jackpot

Jackpot-ul se declanseaza atunci cand pe role apar 6 sau mai multe simboluri Liliac. Acestea ofera 3 rotiri gratuite, in timpul carora fiecare Liliac care cade pe matrice ramane blocat pe role, iar numarul de rotiri este resetat la 3. Fiecare simbol Liliac vine cu un premiu atasat in numerar de pana la 15x miza totala, dar poate contine si unul din cele 4 jackpot-uri:

 • Jackpot Mini = 20x miza
 • Jackpot Minor = 30x miza
 • Jackpot Major = 50x miza
 • Jackpot Grand = 200x miza

Plati pacanele gratis: Spooky Spells

RTP-ul este usor scazut, de doar 95.18%, iar volatilitatea este medie, ceea ce presupune ca va exista un echilibru intre castiguri. Cea mai mare plata posibila este de 2.000x miza totala, lucru posibil cu un “tablou” cu simbolul Vrajitoare in timpul functiei Rotiri Gratuite. Poti fi destul de norocos incat sa castigi Jackpot-ul Grand in valoare de 200x miza?

Cat plateste o linie de 5 simboluri la pacanele gratis: Spooky Spells?

 • 5 x Vrajitoare = 8 x miza
 • 5 x Matura = 4 x miza
 • 5 x Clepsidra = 3.2 x miza
 • 5 x Potiune = 3 x miza
 • 5 x Craniu = 3 x miza
 • 5 x A, K, Q, J, 10 = 2 x miza
Pacanele gratis: Spooky Spells
Plati pacanele gratis: Spooky Spells

Jocuri ca la aparate: Spooky Spells pe mobil

Acest joc de pacanele gratis Spooky Spells este produs in tehnologia HTML5, ceea ce il face compatibil pe toate dispozitivele mobile de pe toate cazinourile online, indiferent de platforma utilizata de dispozitivul tau mobil. Jocul va functia frumos, rapid, atat in modul portret, cat si in modul peisaj. Noi l-am testat pe un telefon mobil iOS si Android si se reda perfect, dar il poti incerca si de pe o tableta. Joaca pacanele pe mobile Spooky Spells de oriunde te-ai afla intr-un cazino online cu licenta valabila de la ONJN.

Verdict

Nu este la fel de modern si interesant din punct de vedere grafic ca alte jocuri ca la aparate, cum ar fi The Magic Cauldron Enchanted Brew, de la Pragmatic Play, dar poate fi o alegere buna in timpul Halloween-ului si nu numai. Exista multe posibilitati de a obtine o plata decenta, dar RTP-ul sub media de piata si castigurile destul de mici din jocul de baza nu este suficient pentru a da o nota buna acestui slot.