Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis online: Voodoo Magic
5.0

Pacanele gratis online: Voodoo Magic

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis online: Voodoo Magic

Pacanele gratis online: Voodoo Magic este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play pe 7 ianuarie 2021 pe o matrice cu 4 randuri X 5 coloane si 40 linii de plata fixe. Tema este spiritele intunecate dintr-o mlastina infioratoare, acolo unde o Preoteasa Voodoo isi pregatestele vrajile. Slotul vine cu 3 moduri de rotiri gratuite si caracteristici bonus aleatorii. RTP-ul este de 96.5%, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim ajunge la 1000x miza totala pe rotire.

Exista ceva mai misterios si infricosator decat arta Voodoo? Joaca pacanele gratis online: Voodoo Magic atat pe desktop, cat si pe dispozitivele mobile si descopera secretele Preotesei!

Pacanele gratis online: Voodoo Magic
Pacanele gratis online: Voodoo Magic

Simboluri

Pe role vei gasi simboluri comune de joc, cum sunt cartile din pachet: A, K, Q, J, 10 si 9, fiind simbolurile de valoare scazuta. Simbolurile specifice tematicii sunt un Cap de berbec, un Craniu, un Crocodil si o Preoteasa Voodoo – este cel mai bine platit simbol (ofera de 10 ori miza pentru 5 de un fel). Simbolul Wild apare sub forma Gargou infricosator. Inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Bonusului si apare pe toate cele 5 role. Simbolul Bonus este reprezentat de o Potiune magica si apare doar pe rolele 2, 3 si 4 (declanseaza functia Rotiri Gratuite).

Reguli de joc si gameplay

Voodoo Magic pacanele online este un joc ca la aparate cu un gameplay simplu si usor de controlat. Inainte de a incepe, trebuie sa stabilesti nivelul de pariere. Exista 40 linii de plata fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la sumele de pariu pe linie. Singura lucru pe care trebuie sa il faci este sa plasezi miza, pe care o poti seta din partea de jos a ecranului, din butonale plus si minus. Pariul incepe de la 0.80 RON si ajunge la 400 RON.

Poti opta pentru functia “Joc automat”, daca nu vrei sa dai Spin in mod clasic si exista pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite de pierdere si de castig. Scopul este sa aterizezi 3 sau mai multe simboluri potrivite pe una dintre liniile de plata, de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola. Pentru a a verifica valoarea simbolurilor, poti da click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa dai rotire si sa testezi pacanele gratis Voodoo Magic pe site-ul nostru sau pe bani reali pe unul din cazinourile online din Romania.

Functii speciale

Exista cateva functii speciale cu potential, inclusiv simboluri misterioase, 2 caracteristici bonus cu Willd-uri, precum si 3 moduri de rotiri gratuite cu simboluri speciale si castiguri garantate.

Rotiri Gratuite

Pentru a declansa functia Rotiri Gratuite, va trebui sa aterizezi simbolul Bonus pe rolele 2, 3 si 4 pe aceeasi rotire. Alege 1 din cele 3 carti de joc pentru a castiga una din cele 3 moduri de rotiri gratuite. In toate cazurile vei primi 5 rotiri gratuite, iar simbolurile misterioase pot fi adaugate pe toate cele 5 role pe fiecare rotire:

 • Rotiri Gratuite Mega Voodoo – Simbolurile misterioase se transforma doar intr-unul din cele 4 simboluri de mare valoare sau in Wild-uri. De asemenea, castigi garantat cel putin 50x miza
 • Rotiri Gratuite Super Voodoo – Simbolurile misterioase se transforma in orice simbol. Ai un castig garantat de cel putin 25x miza
 • Rotiri Gratuite Voodoo – Simbolurile misterioase se transforma in orice simbol. Castigi un premiu garantat de minim 10 x miza

Daca nu ajungi la suma minima de castig in timpul celor 5 rotiri gratuite, vei primi mai multe rotiri gratuite si vei continua pana ajungi la suma minima.

Cumpara Rotiri Gratuite

Daca vrei sa sa obtii rotiri gratuite mai rapid, poti opta pentru functia Cumpara Rotiri Gratuite. Pentru plata a 80x miza totala, jocul ca la aparate Voodoo Magic va daclansa jocurile gratuite din jocul de baza. Sunt disponibile toate cele 3 moduri de rotiri gratuite.

Caracteristici bonus aleatorii

Aterizeaza pe rolele 2 si 3 simbolul Bonus si alege una din cele 2 sticle cu potiune pentru a dezvalui una dintre cele 2 caracteristici:

 • Caracteristica Mystery Curses – La sfarsitul rotirii, un numar de Wild-uri sunt adaugate aleatoriu pe role. Dupa transformari, se face plata.
 • Caracteristica Fortune Hex – Toate simbolurile de valoare mica si Bonus sunt eliminate de pe role, iar in locul lor cad noi simboluri, pana cand pe ecran raman doar simboluri de valoare mare. Apoi, toate combinatiile sunt platite.

Plati pacanele gratis online: Voodoo Magic

Cu un RTP de 96.5% si o volatilitate ridicata, jocul ca la aparate Voodoo Magic vine cu un castig maxim de 1000x pariul total/rotire. Sansele tale cresc in timpul celor 3 caracteristici de rotiri gratuite pe masura ce se adauga simboluri misterioase, care se vor transforma in simboluri de mare valoare sau chiar intr-un Wild.

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, incepand cu 1 rola. Hai sa vedem ce castiguri sunt pentru o “linie” de 5:

 • 5 X Preoteasa Voodoo = 10 X miza
 • 5 X Crocodil = 5 X miza
 • 5 X Craniu = 3.75 X miza
 • 5 X Cap de berbec = 3.75 X miza
 • 5 X A, K = 2.5 X miza
 • 5 X Q, J = 2 X miza
 • 5 X 10, 9 = 1 X miza
Plati pacanele gratis online: Voodoo Magic
Plati pacanele gratis online: Voodoo Magic

Jocuri pacanele pe mobil Voodoo Magic

Pacanele gratis Voodoo Magic este un joc ca la aparate disponbil pentru a fi incercat si pe dispozitivele mobile, precum smartphone-uri sau tablete, dar si pe versiunea desktop. Grafica este clara, dinamica si vibranta vine perfect si pe ecranul mai mic al unui Android sau iOS. Functiile bonus sunt aceleasi, doar gameplay-ul se va schimba putin, dar nimic nu este complicat atunci cand vorbim despre jocurile de pacanele Pragmatic Play. Slotul online Voodoo Magic merita o rotire si intr-un cazino pe mobil.

Verdict

Voodoo Magic este un joc de pacanele gratis in care poti cumpara speciala care impresioneaza prin grafica si design, dar din punct de vedere al platilor, nu pot spune ca sunt incantat. Exista un castig maxim de 1000x miza/rotire, ceea ce mi se pare mult prea putin. Fiind un slot de variatie ridicata, exista multe rotiri “moarte”. Plusurile ar fi ca exista 3 runde cu rotiri gratuite, dar si 2 caracteristici bonus aleatorii. Cu toate acestea, in timpul sesiunilor mele nu am obtinut castiguri mai mari de 30-40x miza, dar tu poate esti mai norocos. Incearca-l gratuit pe site-ul nostru ca sa iti faci o parere.