Free cookie consent management tool by TermsFeed
5 Dazzling Hot Bell Link Gratis Demo Online
5.0

5 Dazzling Hot Bell Link Gratis Demo Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT DigitalJackpot-96.50%NUDADA-

Joacă păcănele online 5 Dazzling Hot Bell Link Gratis Demo și poți câștiga unul din cele 4 jackpot-uri EGT Digital! Este un slot retro, identic cu celebrul joc ca la aparate 5 Dazzling Hot, ce are loc pe o matrice standard, cu 3 rânduri X 5 role și 5 linii de plată fixe. Spin și pregătește-te să fii uimit!

RTP-ul este peste media de piață, de 96.50%, volatilitatea este medie spre ridicată, în timp ce poți combina multe pariuri și credite. Încearcă gratis 5 Dazzling Hot Bell Link chiar aici!

Simboluri 5 Dazzling Hot Bell Link Gratis

La fel ca la slotul original 5 Dazzling Hot, pe role vei găsi simboluri cu fructe: Cireșe, Portocale, Prune și Lămâi, Pepeni și Struguri. Nu lipsesc Șeptarii, dar nici Scatter-ul (Steaua galbenă). În plus, pe tamburi vei întâlni și simboluri Clopoței – activează jackpot-ul!

5 Dazzling Hot Bell Link Gratis GamePlay
5 Dazzling Hot Bell Link Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele 5 Dazzling Hot Bell Link gratis?

Nimic nu este mai ușor de jucat decât păcănele EGT Digital. Printr-un simplu click pe butoanele de sub role îți alegi miza. Tot aici, sub role, se află butonul pentru tabel de plăți, sunet și balanță actuală. În partea dreaptă a grilei găsești butonul de Rotire, Joc Automat și Valoarea Creditului. Mai mult decât atât, deasupra matricei vezi permanent care este suma fiecărui Jackpot – vezi în paragrafele de mai jos cum se activează jackpot-ul!

Caracteristici bonus 5 Dazzling Hot Bell Link Demo

Gamble – poți să pariezi premiul total pe funcția de noroc, adică poți să îți dublezi banii. Ți se va prezenta o carte de joc cu fața în jos și tot ce trebuie să faceți este să ghicești dacă este roșu sau negru. De asemenea, poți încerca să-l dublezi de 5 ori, ceea ce înseamnă că poți transforma un premiu mic în unul mai mare. Desigur, poți încasa recompensa și după prima selecție corectă.

Atunci când pe role se află cel puțin 5 Clopoței de orice culoare, vei declanșa funcția Bonus Jackpot Bell Link. În cadrul acesteia vei primi 3 rotiri gratuite – pe ecran vor ateriza doar simboluri Clopoței de diferite culori și Clopoței cu Jackpot. Numărul de rotiri gratuite se resetează la 3 de fiecare dată când pe tamburi pic alt simbol Clopoțel. Dacă ai 15 Clopoței pe grilă (ecran complet), atunci premiul total se dublează. Funcția se încheie când nu mai ai rotiri sau când ai ”prins” un ”tablou” cu Clopotei:

  • Mini – Clopoțel mov – este cel mai mic jackpot;
  • Minor – Clopoțel albastru – jackpot fix;
  • Major – Clopoțel Verde – jackpot progresiv;
  • Grand – Clopoțel roșu – are cea mai mare valoare.
5 Dazzling Hot Bell Link Gratis jackpot
5 Dazzling Hot Bell Link Gratis jackpot

Daca ai activat Jackpot Bell Link cu simbolul Clopoțel Reels Boost, atunci vei beneficia de un multiplicator X4 la un ”tablou” cu același simbol pe o matrice 4×5 – 20 de simboluri!

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe role, vei activa Jocul Scatter. Se declanșează un joc în stil Pick Me, adică trebuie să alegi o Stea pentru a câștiga premii. În funcție de numărul de Scattere prezente pe tamburi, poți câștiga de la 10x sau 250x miza totală.

Cum câștigi la 5 Dazzling Hot Bell Link demo?

Cu 5 linii de plată fixe, la păcănele 5 Dazzling Hot Bell Link poți forma combinații câștigătoare atunci când 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel sunt așezate de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu prima – Cireșele plătesc cel mai puțin, în timp ce Șeptarii oferă cele mai mari premii. Când vine vorba de câștiguri, cele 4 jackpot-uri progresive sunt atracția principală. De asemenea, poți juca la dublaj pentru a ridica un premiu, asta dacă ești destul de inspirat.

Tabel de plăți

  • 5 x Șeptari = 500 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri = 50 x miza
  • 5 x Cireșe, Portocale, Prune, Lămâi = 20 x miza

Merit să joci gratis 5 Dazzling Hot Bell Link?

Dacă îți place să joci păcănele retro și care să aducă puțină emoție și nostalgie, atunci poți juca aparate gratis 5 Dazzling Hot Bell Link. Este un slot cu fructe și șeptari, care poate genera câteva premii generoase. E adevărat nu există bonusuri inovatoare, însă funcția dee dublaj și cele 4 jackpot-uri Bell Link pot fi profitabile. Încearcă și tu păcănele demo 5 Dazzling Hot Bell Link pe Cazino365!

Unde poți juca pe bani reali 5 Dazzling Hot Bell Link online?

Winmasters, Superbet, Magic Jackpot, Betano, NetBet sau Winbet sunt doar o parte dintre cazinourile online unde poți testa pe bani reali 5 Dazzling Hot Bell Link, cu pariuri cuprinse între 0.50 RON și 50 RON. Toate aceste cazinouri sunt sigure și licențiate ONJN în România.

Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite
Fara rulaj
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x (depozit + bonus) la jocuri de cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 2400 RON
600 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x (depozit + bonus)
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail