Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online: Atlantis Megaways
5.0

Pacanele online: Atlantis Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Atlantis Megaways

Atlantis Megaways este un joc ca la aparate alimentat de producatorul de jocuri Relax Gaming, creat in Februarie 2020 cu tematica mitologia greaca si care te invita intr-o calatorie in regatul subacvatic al zeilor.

Acest joc de pacanele online este dispus pe 7 linii X 6 coloane si 117.649 de modalitati de castig. Ca functii speciale, Atlantis Megaways contine role in “cascada” si o caracteristica Jackpot Respins cu potential mare de plata, unde poti castiga la pacanele pana la 2000 X miza.

RTP-ul este 96.1%, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim depaseste 8500 X pariul. Te poti bucura de Atlantis Megaways pe bani reali cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 400 RON, atat pe versiunea desktop, cat si pe dispozitivele mobile.

Atlantis Megaways
Pacanele online: Atlantis Megaways

Simboluri

Pe role vei gasi simboluri specifice tematicii, dar si simboluri comune de joc. Astfel, vei intalni A, K, Q, J si 10 – simboluri cu valoare mica. De asemenea, vei vedea 4 animale marine, precum Peste-Leu, Calut de mare, Caracatita si un Delfin. Cel mai mare castig la pacanele il va oferi Poseidon, de pana la 100 X miza.
Simbolul Wild este reprezentat de templul grecesc antic si va inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului (cufar cu diferite comori). Apare doar pe tamburul orizontal, deasupra setului de tamburi principal.

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a incepe sa joci Atlantis Megaways pacanele gratis, trebuie sa te familiarizezi cu regulile si gameplay-ul, tabelul de plata, linii de castig si functiile bonus.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa verifici regulilele si functiile, accesand pictograma din coltul din stanga jos a ecranului (cele 3 linii). Apoi seteaza pariul pe rotire prin pictograma moneda din dreapta jos. Puteti juca jocul de pacanele cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 400 RON. Nu ramane decat sa dai Spin, din butonul rotativ mare din dreapta, iar daca nu vrei sa faci asta manual, poti accesa functia de redare automata, de pana la 999 de rotiri.

Toate castigurile sunt acordate de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola. Este nevoie de minim doua simboluri (Poseidon) pentru a realiza un castig, dar in general 3 pentru celelalte simboluri pe una din cele 117.649 linii de plata castigatoare.

Functii speciale

Atlantis Megaways pacanele online este un joc ca la aparate cu plati in “cascada” si o caracteristica Jackpot Respins.

Castiguri in cascada

Cand formati o combinatie castigatoare, se va aplica caracteristica “role in cascada”. Toate simbolurile care contribuie vor fi eliminate de pe role, iar spatiile goale vor fi umplute cu alte simboluri. Acest lucru va ofera posibilitatea de a obtine mai multe castiguri intr-o singura rotire. Functia se incheie atunci cand nu mai sunt create combinatii castigatoare.

Jackpot Respins

Atunci cand 6 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role in aceeasi rotire, vei activa caracteristica Jackpot Respins. Vei primi 3 respins, iar toate simbolurile Scatter care au declansat functia raman pe ecran. Ori de cate ori apare un alt Scatter, numarul de respins revine la 3.

Functia se incheie atunci cand ai terminat toate cele 3 respins sau cand s-au ocupat toate spatiile de pe ecran cu acest simbol. Odata incheiata, fiecare simbol Scatter va ofera un bonus in bani de la 1x si pana la 100 x pariul total.

De asemenea, poti castiga unul din cele 4 jackpot-uri fixe:

  • Mini Jackpot = 10 X miza
  • Minor Jackpot = 50 X miza
  • Major Jackpot = 250 X miza
  • Grand Jackpot = 2000 X miza

Plati pacanele gratis: Atlantis Megaways

Rata de castig este destul de buna, 96.1%, volatilitatea este medie, iar castigul maxim la pacanele online Atlantis Megaways este de peste 8.500 X miza totala, ceea ce este putin dezamagitor in comparatie cu alte sloturi Megaways.

Atlantis Megaways
Plati pacanele gratis: Atlantis Megaways

In ceea ce priveste simbolurile, iti pot spune ca Poseidon ofera cele mai mari castiguri, de pana la 100 X miza totala, urmat de Delfin, Caracatita, Calut de Mare si Peste-Leu. Castigurile cele mai mici sunt date, dupa cum va asteptati de cartile de joc A, K, Q, J si 10.

Desigur, cand vorbim despre plati, cele 4 jackpot-uri sunt extrem de atractive. Poti castiga de 10X miza, 50X, 250X sau Grand Jackpot de 2000 X miza.

Jocuri ca la aparate pe mobil: Atlantis Megaways

Atlantis Megaways poate fi redat si pe dispozitive mobile, precum tablete sau telefoane mobile, deoarece Relax Gaming produce toate sloturile online folosind tehnologia HTML5, ceea ce inseamna ca veti avea o experienta de jocuri ca la aparate excelenta.

Veti beneficia de aceeasi grafica realista si coloana sonora de film si pe un smartphone sau tableta, se va modifica doar gameplay-ul, dar nu iti face griji, totul ramane la fel de usor de controlat la fel ca pe versiunea desktop.

Verdict

Din pacate, nu exista rotiri gratuite, dar caracteristica Jackpot Respins poate oferi castiguri decente de peste 8.500 X miza, ceea ce este neobisnuit pentru un slot online Megaways, deoarece cele mai multe pacanele gratis care folosesc aceasta mecanica de joc ofera mult mai mult.

Plusurile acestui joc ca la aparate ar fi grafica excelenta, efectele audio desprinse dintr-un film, iar mitologia greaca a fost intotdeauna o tema care s-a dovedit a fi des folosita de provideri, iar Relax Gaming a reusit sa creeze un slot care iese in evidenta.