Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele demo 100 Super Hot 6 Reels
5.0

Pacanele demo 100 Super Hot 6 Reels

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Jocuri ca la aparate EGTPacanele Super Hot15 decembrie 202196.53%NUNUDA2.000 x

Păcănele demo 100 Super Hot 6 Reels este unul dintre cele mai interesante produse EGT Digital. Acest slot cu fructe și șeptari se joacă pe o grilă cu 6 role pe 4 rânduri și activează 100 de linii de plată fixe. Jocul face parte din seria Super Hot din care mai fac parte 20 Super Hot, 40 Super Hot sau 100 Super Hot.

Urmărește dansul fructelor preferate pe rolele acestui joc online și pregătește-te pentru recompense „zemoase”!

Grafică și gameplay în păcănele demo 100 Super Hot 6 Reels

100 Super Hot 6 Reels este construit cu ajutorul unor tehnologii grafice de ultimă oră, în care calitatea detaliilor primează. Aspectul jocului este specific EGT Digital. Grila de joc este plasată în centrul ecranului. În partea de jos sunt vizibile cele mai utilizate mize și detaliile jocului, în partea superioară sunt afișate cele 4 jackpoturi Clover Chance, iar în dreapta sunt butonul Rotire și butoanele pentru selectarea mizelor și pentru activarea rotirilor automate.

Recompensele în acest joc cu volatilitate medie și RTP de 96,53% sunt acordate pentru combinații din minim 3 simboluri identice pe o linie de plată. Șeptarul este simbolul Wild. Ca și simbolurile fructe, simbolul Wild apare pe toate rolele, simplu sau stivuit.

100 Super Hot 6 Reels

Tabel de plăți

Simbolurile fructe care apar pe rolele din 100 Super Hot 6 Reels sunt cele mai populare: Strugurele, Pepenele verde, Prunele, Portocala, Lămâia și Cireșele. Steaua este simbol Scatter cu plăți proprii. Câștigul maxim de 2.000x miza se obține pentru un ecran complet Wild (tablou 7777).

Cum plătesc simbolurile din 100 Super Hot 6 Reels:

 • Stea (Scatter) – 500x pentru 6 oriunde pe role;
 • Șeptar (Wild) – 20x pentru 6 pe o linie de plată;
 • Strugure – 6x pentru 6 pe o linie de plată;
 • Pepene Verde – 4x pentru 6 pe o linie de plată;
 • Prune – 4x pentru 6 pe o linie de plată;
 • Lămâia – 3x pentru 6 pe o linie de plată;
 • Portocala – 3x pentru 6 pe o linie de plată;
 • Cireșe – 3x pentru 6 pe o linie de plată.
100 Super Hot 6 Reels

Funcția Gamble în 100 Super Hot 6 Reels

Slotul cu fructe și Șeptari 100 Super Hot 6 Reels activează puține caracteristici speciale. Pe lângă plățile Scatter și simbol Wild, în acest joc poți paria câștigurile prin funcția Gamble.

Aceasta se activează doar pentru câștigurile inițiale de până la 35x. Funcția de pariere presupune să ghicești culoarea unei cărți de joc (Roșu sau Negru). Dacă ești inspirat și faci alegerea corectă, suma pariată va fi dublată. În caz contrar, câștigul pariat va fi pierdut. Poți paria de cel mult 5 ori câștigurile dintr-o rundă. Cu puțin noroc, poți transforma un banal câștig de 35x în unul de 1.120x miza.

Jackpotul Clover Chance

Mizele plasate în păcănelele 100 Super Hot 6 Reels alimentează Clover Chance Jackpot de la EGT Digital. Fie că pariezi 1 RON (miza minimă) sau 500 RON (miza maximă) pe o rotire, ai șanse rezonabile să câștigi oricare dintre cele 4 niveluri ale jackpot-ului progresiv cu câștig garantat.

Cele 4 niveluri jackpot sunt Grand (Roșu), Major (Verde), Minor (Albastru) și Mini (Purpuriu). Contoarele jackpot sunt afișate deasupra grilei de joc. Funcția Clover Chance va fi activată în mod aleatoriu la finalul unei rotiri din jocul de bază. După ce sunt achitate eventuale câștiguri, funcția jackpot este activată.

În runda jackpot 100 Super Hot 6 Reels trebuie să alegi dintr-un număr de 15 cufere. 12 dintre acestea conțin perle roșii, verzi, albastre și purpurii, asociate nivelurilor jackpot. Celelalte 3 cufere conțin simboluri de creștere a nivelului jackpot – trifoi purpuriu, albastru și verde.

Bonusurile-jackpot vor fi acordate astfel:

 • Grand – pentru 3 Perle roșii sau 3 perle verzi și un simbol Trifoi verde
 • Major – pentru 3 Perle verzi sau pentru 3 Perle albastre și un Trifoi albastru
 • Minor – pentru 3 Perle albastre sau 3 Perle purpurii și un Trifoi purpuriu
 • Mini – pentru 3 Perle Purpurii.

100 Super Hot 6 Reels pe mobil

Jucătorii români apreciază jocurile de păcănele Super Hot. Acestea sunt accesibile atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile, în aceleași condiții de calitate.

Tehnologia HTML5  a permis optimizarea acestora chiar și pentru cele cu ecran mic, cum ar fi telefoanele mobile. Astfel, acest slot poate fi jucat acum în orice moment al zilei, dacă ai o conexiune de internet stabilă și un telefon mobil de ultimă generație, direct din browser sau, în cazul majorității cazinourilor online licențiate ONJN, prin intermediul aplicațiilor dedicate.

Distracție și relaxare la aparate gratis

Am analizat detaliile tehnice ale acestui joc cu fructe și șeptari, dar, la români există o vorbă: „Teoria ca teoria, dar practica te omoară”. Pentru o idee cât mai realistă despre acest joc, am hotărât să îl încerc ca pacanele gratis pe cazino365. Am descoperit o atmosferă relaxantă și distractivă în care mi-a atras atenția potențialul simbolurilor stivuite și al celor 100 de linii de plată.

Am efectuat o scurtă trecere în revistă a cazinourilor recomandate și am găsit acest joc la Betano, NetBet, Winbet, Superbet, Las Vegas și Player. Pentru că 100 Super Hot 6 Reels mi s-a părut un joc bun pentru rulaj, am ales să profit de impresionantul Winbet bonus de bun venit – până la 9.000 RON bonus și 1.000 de rotiri gratuite pentru primele 3 depuneri. Spre surpriza mea, după verificarea contului am primit și Winbet bonus fără depunere. După ce am rulat cele 200 de rotiri gratuite la pacanele fără depunere Royal Secret (din păcate fără a finaliza rulajul), am trecut la 100 Super Hot 6 Reels. Da, jocul chiar pare potrivit pentru a rula un bonus. Câștigurile, chiar dacă nu sunt foarte mari, vin cu regularitate, iar funcția Gamble adaugă suficientă adrenalină și suspans. Jackpotul Clover Chance nu s-a arătat încă, dar mai este timp.