Free cookie consent management tool by TermsFeed

A jucat la pariuri folosind identitatea a nu mai puțin de 38 de persoane

Oricât de consistent și atrăgător ar fi un bonus de bun venit oferit de o agenție de pariuri online, are mereu un mare neajuns – poți beneficia de ofertă o singură dată, atunci când îți deschizi cont.

Ce faci însă când rulezi bonusul, dar mai vrei să beneficiezi de o astfel de promoție? În mod normal, deschizi cont la o altă agenție online sau activezi ale bonusuri (e drept, mai puțin atrăgătoare, de regulă) la aceeași casă de pariuri online la care ai profitat deja de oferta de bun venit.

Asta în mod normal. Există însă și români inventivi, așa cum este cazul lui Marian D., care, potrivit unui articol publicat de replicaonline, s-a folosit de datele personale a nu mai puțin de 38 de persoane pentru a crea conturi noi la Superbet.

Cum a reușit bărbatul să deschidă 38 de conturi la Superbet și să primească tot atâtea bonusuri de bun venit?

Folosindu-se de actele de identitate ale altor persoane, Marian D. crea, în primă fază, o adresă de mail și mai apoi un cont nou pe platforma de pariuri online Superbet, folosind noul e-mail și datele din actul de identitate. Următorul pas era verificarea contului.

Acest procedeu obligatoriu prin lege se face, de regulă, prin trimiterea către operatorul de jocuri e noroc online a unei copii de pe actul de identitate, însoțită în unele cazuri de o dovadă a adresei specificate în cont – un extras de cont bancar sau o factură de utilități. Am scris aici tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare a conturilor online.

Astfel, în perioada 23.04.2016 – 04.05.2016, bărbatul a falsificat și un număr de 7 facturi emise de RDS & RCS și ENEL, pe care le-a folosit pentru a verifica noile conturi deschise. Ulterior, acesta depunea 500 de lei pentru a primi un bonus de 100% – adică alți 500 de lei de la Superbet.

Bonus pentru jucătorii noi

500 lei

Cele 38 de bonusuri au venit la pachet și cu o condamnare

Pentru faptele sale, Judecătoria din Constanța a decis să îl condamne pe Marian D. la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică (38 de acte materiale). Sentința dată de instanță pe data de 25 august 2022 nu este definitivă.

Concluzie

Rețineți că deschiderea unui cont la pariuri/casino online pe numele altei persoane este considerată infracțiune și se pedepsește prin lege. Dacă ai deja cont la unul sau mai mulți operatori de jocuri de noroc online, dar vrei să activezi un nou bonus de bun venit, accesează această pagină și alege un alt operator la care nu ai cont. Iar dacă vrei să joci fără să depui, alege una din ofertele bonus fără depunere de aici.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash