Free cookie consent management tool by TermsFeedUn parior a pierdut 10 milioane $ în ultimele minute din Super Bowl

Super Bowl 2022 s-a jucat în primele ore ale zilei de 14 februarie și a adus față-n față echipele Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals. An de an, se pariază sume uriașe pe Super Bowl, iar ediția de anul acesta nu a fost o excepție.

Cea mai incredibilă poveste este cea a lui Jim ‘Mattress Mack’ McIngvale, proprietarul a 3 magazine de mobilă în Houston, care a pierdut aproape 10 milioane de dolari pe meciul pentru campionat în NFL.

A fost la doar 85 de secunde de câștig

Jim pariase pe formația Cincinnati Bengals, iar totul părea să meargă conform planului, Bengals intrând în ultimul sfert cu un ușor avantaj 20-16. Ar fi fost primul trofeu Super Bowl pentru cei din Cincinnati, însă legendarul Quarterback Matthew Stafford a reușit o cursă fantastică de 78 de yarzi, terminată cu touch-down-ul lui Cooper Kupp, cu exact 85 de secunde rămase până la final, iar trofeul a ajuns la Los Angeles Rams. Scor final 23-20 pentru L.A. Rams.

Astfel, Burrow și coechipierii săi de la Bengals au părăsit în lacrimi terenul, iar Jim a pierdut biletul la pariuri de aproape 10 milioane de dolari.

Un parior a pierdut 10 milioane $ în ultimele minute din Super Bowl 2022
Un parior a pierdut 10 milioane $ în ultimele minute din Super Bowl 2022

Ce a declarat Jim ‘Mattress Mack’ McIngvale despre pierdere

Surprinzător de calm, acesta a declarat jurnaliștilor de la The Action Network, de fapt, clienții magazinelor au fost marii perdanți în cele din urmă, deoarece câștigurile pe care le-ar fi obținut de pe urma biletului său la pariuri urmau să susțină o campanie promoțională uriașă, prin care ar fi oferit mobilă și saltele gratis celor mai norocoși clienți.

E dificil să pierzi aproape 10 milioane $. Dar tot ceea ce contează pentru mine este familia mea și clienții mei și mi-ar fi plăcut tare mult să-i văd câștigând”.

Așadar, Jim nu s-ar fi ales cu niciun ban direct de pe urma biletului, însă clienții săi au ratat șansa de a primi mobilă și saltele gratis. Antreprenorul texan a mai amintit și că trece printr-o perioadă nefastă la pariuri, sumele pierdute în ultima vreme ridicându-se la peste 14 milioane de dolari. Pe de altă parte, Jim a mai subliniat că sunt lucruri mult mai importante în viață decât banii și sportul, el fiind implicat în multe acțiuni caritabile.

În concluzie, banii pariați de Jim urmăreau în primul rând publicitatea, iar suma nici nu pare prea mare dacă ținem cont de cât a costat o jumătate de minut de publicitate în timpul Super Bowl 2022: 7 milioane de dolari, față de 5.5 milioane în 2021.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash