Free cookie consent management tool by TermsFeedArată Vladul din tine!

Arată Vladul din tine!

Arată Vladul din tine și încaseaza 200 de rotiri gratuite la unul din cele mai populare sloturi online ale momentului – Big Bass Splash! Simpaticul vampir Vlad s-a săturat de nemurire, după 6 ani în care a oferit muritorilor de rând experiențe cu adevărat unice pe platforma online Vlad Cazino.

Practic, Vlad este în căutarea unui corp.. uman! Nemurirea are avantajele sale, însă mascota operatorului online își dorește o nouă experiență. Singurele limite pe care Vlad le mai dorește sunt cele la depunere, la timpul petrecut pe site și la metodele de susținere a pariatului responsabil!

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Arată Vladul din tine!

De-a lungul ultimilor ani, Vlad s-a asigurat ca toți clienții Vlad Cazino să se bucure de promoții excelente atât la sloturi online, cât și la casinoul online sau la bingo. Mașini de lux, telefoane de ultimă generație sau chiar vacanțte pe tărâmul Egiptului au fost oferite rând pe rând.

Acum, Vlad spune că este rândul său de o mică experiență umană, pe care vrea să o savureze din plin! Imperfecțiunile sale pot fi rezolvate prin găsirea unui corp nou! Arată Vladul din tine și poți deveni chiar tu noua gazdă – pe www.eusuntvlad.ro.

Practic – vorbim despre un casting de ”vampir”. Wow, ceva unic, nu?! Ce condiții trebuie să îndeplinești?

🧛‍♂️ să ai minim 18 ani

🧛‍♂️ să înregistrezi un video prin care să îți dovedești aspirațiile de ”vampir”

Practic, doar atât! Pe site vei găsi un ghid complet cu instrucțiuni pentru înscrierea în campanie. Arată-ți colții, ridică din sprâncene sau etalează-ți aripile de liliac.. tot ce contează este creativitatea!

Ce poți câștiga?

Simplul fapt că te-ai înscris în promoția Vlad Cazino, îți va aduce nu mai puțin de 200 de Rotiri Gratuite la slotul online Big Bass Splash! Practic, nu poți pierde! Durează doar câteva minute să înregistrezi un scurt videoclip și să îl încarci pe platformă, iar apoi te poți bucura de sloturile favorite!

VREAU SĂ DEVIN URMĂTORUL VLAD ȘI SĂ ÎNCASEZ 200 DE ROTIRI!

Chiar dacă nu vei câștiga marele rol, cele mai tari videoclipuri urmează să fie incluse într-un nou spot publicitar – ce va fi lansat în luna aprilie. Cătălin Bordea a fost cel care a încercat primul să facă schimb de corpuri cu Vlad.. însă aparatul s-a stricat!

Apoi, Florin Piersic Junior a fost următorul candidat, însă fără folos. Arată Vladul din tine și dovedește că ești mai potrivit acestui rol decât cei doi! Campania va avea loc până pe data de 7 aprilie. Cum încheie Vlad această provocare?

”Găsiți oricum toate informații pe eusuntvlad.ro. Vă pup!”

VREAU 200 DE ROTIRI ACUM!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash