Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano plătește pariurile pe Luis Diaz marcator în Tottenham - Liverpool, în ciuda deciziei eronate VAR din Premier League

Betano plătește pariurile pe Luis Diaz marcator în Tottenham – Liverpool, în ciuda deciziei eronate VAR din Premier League

În weekend, Tottenham a reușit să o învingă pe Liverpool în etapa cu numărul 7 de Premier League, scor 2-1. Son Heung-Min și autogolul lui Joel Matip au adus 3 puncte în contul londonezilor, la capătul unei partide extrem de controversate.

Este fără îndoială una din cele mai tensionate partide de fotbal, de la introducerea sistemului VAR în Premier League. Eroarea din meciul ce a avut loc pe 30 septembrie 2023 a fost însă corectată de către Betano, astfel că toți cei care au mizat pe Luis Diaz marcator în Tottenham – Liverpool, au avut pariurile câștigătoare.

Betano plătește pariurile pe Luis Diaz marcator în Tottenham – Liverpool, care este explicația?

Partida dintre Tottenham și Liverpool a debutat cu un cartonaș roșu încasat de Curtis Jones, în minutul 26. În ciuda inferiorității numerice, trupa lui Jurgen Klopp a continuat să atace, iar Luis Diaz a reușit să deschidă scorul în minutul 34.

Arbitrul de tușă nu a fost însă de acord și a ridicat steagul pentru o poziție de ofsaid. Camera VAR a analizat întreaga fază, în care se putea observa că Luis Diaz era în poziție regulamentară – în momentul în care Mohamed Salah a decis să îi paseze. Totuși, arbitrii au decis ca golul să fie anulat, fiind o decizie contestată de întreg fotbalul englez. Nici măcar celebrele lini de demarcare nu au fost trasate.

Comisia Arbitrilor din Premier League a admis ”eroarea umană majoră” și și-a cerut public scuze:

”PGMOL recunoaște faptul că a fost produsă o eroare umană majoră în timpul primei reprize din meciul Tottenham Hotspur vs Liverpool. Golul lui Luis Diaz a fost anulat pentru un ofsaid de către brigada de arbitraj de pe teren.”

Chiar și așa, frustrarea pariorilor care au mizat pe minim un gol marcat de sud-american a fost una mare. Operatorul online Betano a decis însă să vină în ajutorul clienților săi, validând toate biletele plasate pe acest pronostic.

Cota pentru minim un gol amrcat de Luis Diaz în meciul Tottenham vs Liverpool a fost înainte de meci una destul de ridicată – 2.87! Practic, pariorii aproape că și-au triplat miza inițială.

Betano, un lider pe piața jocurilor de noroc din România

Betano este un operator online de jocuri de noroc ce operează pe piața din România. Compania este parte integrată a grupului Kaizen Gaming – un lider de piață din Grecia. Nu mai puțin de 1.000 de angajați se asigură de buna funcționare a platformei online.

Pe teritoriul țării noastre, Betano și-a arătat sprijinul pentru sfera sportivă – stabilind în ultimii ani parteneriate cu echipele de fotbal FCSB sau Universitatea Craiova. De asemenea, acest operator online este foarte activ în zona de Joc Responsabil.

PARIAZA PE PREMIER LEAGUE CU BONUSURI EXCLUSIVE!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash