Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano și FC Porto, noua colaborare în Portugalia

Betano și FC Porto, noua colaborare în Portugalia

Operatorul online Betano este recunoscut pentru parteneriatele pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor cu branduri importante ale fotbalului mondial. De această dată, casa de pariuri ce este parte integrată a Kaizen Gaming a stabilit o nouă colaborare, cu un nume important al fotbalului lusitan.

Este vorba de FC Porto – o prezență constantă în cea mai mare competiție inter-cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Betano și FC Porto, noua colaborare în Portugalia

Betano și FC Porto au stabilit un parteneriat ce se va întinde pe 4 ani. Logo-ul operatorului online va apărea pe pieptul tricourilor clasice ale celor de la Porto – de culoare alb-albastre. Președintele clubului – Jorge Nuno Pinto da Costa – a comentat această mutare:

”FC Porto și-a dorit mereu să se asocieze cu branduri importante, iar Betano urmează acest model. Este o colaborare excelentă între un club de top și un brand de renume. Avem mereu pretenții ridicate și ne dorim să lucrăm cu cei mai buni!”

Dragonii aveau deja stabilit un parteneriat cu Betano, prima mutare având legătură cu echipa masculină de handbal. De asemenea, acest operator online are o conexiune strânsă cu alte două nume importante din țară – Benfica și Sporting Lisabona.

George Daskalakis – CEO Kaizen Gaming – a făcut și el unele precizări:

”Parteneriatul încheiat cu FC Porto – un club legendar în Portugalia și la nivel internațional, este o zi de sărbătoare pentru noi, la Kaizen Gaming. În opinia mea este important faptul că am semnat cu un club ce pune preț pe parteneriate de lungă durată. Această colaborare este un semn de încredere pe care compania noastră îl arată fotbalului portughez.”

Betano, prezență puternică în România

Betano este una din alegerile comune ale pariorilor din România. Acest operator online oferă promoții si bonusuri atractive, alături de o ofertă complexă.

Universitatea Craiova si FCSB sunt două dintre cele mai importante nume ce s-au afiliat cu această casă de pariuri, în ultimii ani. De asemenea, Betano deține parteneriate cu echipe precum Lokomotiv Sofia, Olympiakos, PAOK, Fluminense, Atletico Madrid sau U de Chile.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash