Free cookie consent management tool by TermsFeed„Am păcătuit”: O călugăriță din America a cheltuit 835.000$ la jocuri de noroc

O călugăriță din America a cheltuit 835.000$ la jocuri de noroc – totul a ieșit la iveală. Potrivit unui articol recent publicat de jurnaliștii de la BBC, o călugăriță pensionată, în vârstă de 80 de ani, angajată a unei școli din California, a descoperit pasiunea pentru jocurile de noroc și a „reușit” să piardă nu mai puțin de 835.000 de dolari americani. Mai rău decât atât, suma nu îi aparținea, fiind parte din fondurile școlii la care era angajată.

Ca urmare a faptelor sale, Mary Margaret Kreuper a fost condamnată la un an de închisoare pentru fraudă electronică și spălare de bani.

„Am păcătuit, am încălcat legea și nu am nicio scuză. Îmi pare extrem de rău pentru ceea ce am făcut și în continuare voi face tot posibilul pentru călca pe urmele lui Hristos”, a declarat Margaret Kreuper la primirea sentinței.

Povestea unui câștig incredibil din Vegas

Timp de peste un deceniu, Kreuper a deturnat diverse sume din fondurile plătite pentru școlarizare și donațiile efectuate către Școala Catolică St James, instituția la care era angajată în funcție de director.

Pentru a-și acoperi urmele, femeia a instruit alți angajați ai școlii să distrugă înregistrările financiare, astfel încât să nu existe dovezi incriminatoare.

Banii, care, potrivit procurorilor, ar fi putut acoperi taxele școlare pentru peste 10 studenți, au fost cheltuiți în excursii la cazinouri și vacanțe pentru Kreuper și prietenii ei. Totul a ieșit la iveală în 2018, în urma unui audit financiar.

În momentul anunțării condamnării, Otis D Wright al II-lea, judecător US District, nu s-a sfiit să recunoască faptul că a fost nevoie să cântărească mult timp decizia, luând în considerare cererile de iertare solicitate de o parte din familiile elevilor care urmau cursurile școlii St James. În cele din urmă, judecătorul a decis ca Kreuper să petreacă 12 luni și o zi după gratii și să restituie școlii întreaga sumă, 835.339$.

Citește cele mai intersante știri din lumea jocurilor de noroc pe cazino.365.ro!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash