Free cookie consent management tool by TermsFeed🦕 Când apare Jurassic World: Dominion 2022? 🦕

Când apare Jurassic World: Dominion 2022? Noul film din seria Jurassic World se lansează pe 9 iunie în SUA și pe 10 iunie la nivel global. După evenimentele din filmele anterioare, Jurassic World: Dominion este unul din cele mai așteptate filme ale verii 2022. După mai bine de 4 ani de la ultimul film din seria Jurassic World (Fallen Kingdom, 2018), așteptarea este aproape gata, deoarece Dominion are premiera pe 10 iunie 2022.

🦕 Despre ce este noul film?

Acum, că am aflat când apare Jurassic World: Dominion 2022, haideți să află detalii despre acțiunea sa. Noul film se reia în urma evenimentelor din Fallen Kingdom, în care dinozaurii au fost dezlănțuiți în lume în afara limitelor de izolare. Acum, că sunt liberi, fac ravagii și depinde de eroii noștri să-i oprească.

🦖 Cât durează Jurassic World: Dominion?

Cu o durată impresionantă de 2 ore și 23 de minute, noul film va fi plin de acțiune, așa cum au fost și precedentele 5 filme din serie.

🦕 Video Trailer Oficial

Lansarea primului trailer pentru Jurassic World Dominion i-a făcut pe fani să aștepte cu nerăbdare lansarea filmului. Trailerul prezintă trio-ul original format din Laura Dern, Jeff Goldblum și Sam Neill împreună din nou.

O serie de dinozauri se dezlănțuie, provocând tot felul de probleme pentru omenire. Rămâne de văzut cum vor face față eroii noștri acestei ultime amenințări, dar un lucru este sigur: va fi o călătorie palpitantă.

Conform trailerului, acțiunea urmărește o familie de trei persoane care pleacă într-o excursie cu cortul în Parcul Național Big Rock din nordul Californiei. Ei sunt rapid prinși în mijlocul unei lupte între un Allosaurus și o familie de Nasutoceratops, și se refugiază în rulota lor.

Acțiunea este plasată la un an după evenimentele din „Jurassic World: Fallen Kingdom”, în care dinozaurii au fost eliberați din conacul Lockwood. Această scenă, în principiu, ne arată modul în care dinozaurii s-au adaptat la viața în sălbăticie și cum oamenii au învățat să coexiste cu ei.

Franciza Jurassic World nu s-a sfiit niciodată să îmbrățișeze absurdul. În primul film, doi dinozauri dau naștere la un pui, deși sunt de specii diferite. În cel de-al doilea film, un dinozaur modificat genetic face ravagii în centrul orașului San Diego. Iar în cel de-al treilea film, o armată de velociraptori dresați se luptă cu o armată de mercenari.

Când apare Jurassic World: Dominion 2022 - eroi principali
sursa foto – www.flickeringmyth.com

🦖 Distribuție Jurassic World: Dominion 2022

  • Chris Pratt
  • Bryce Dallas Howard
  • Laura Dern
  • Jeff Goldblum
  • Sam Neill
  • DeWanda Wise
  • Mamoudou Athie
  • BD Wong
  • Omar Sy

🦕 Jocuri video și păcănele cu dinozauri

Datorită francizei cinematografice, T-Rex, Velociraptor și Stegosaurus sunt creaturi mai ușor de recunoscut și le întâlnim peste tot, din fericire, nu în „carne și oase”. De la îmbrăcăminte și alte accesorii personalizate cu tot felul de imagini și mesaje cu această tematică și până la jocuri video.

Printre cele mai apreciate jocuri video se numără Jurassic Park The Game, Jurassic World Evolution 2, Prehistoric Kingdom sau The Hunter: Primal Steam. Sunt chiar și câteva jocuri ca la aparate online inspirate din lumea dispărută a dinozaurilor, precum Dinopolis de la Push Gaming, Jurassic Giants de la Pragmatic Play, Raging Rex de la Play’n GO, Dinosaur Rage de la QuickSpin sau Jurassic Park de la Microgaming.

Pacanele online: Jurassic Giants
5.0/5
Pacanele online: Jurassic Giants
Pacanele Push Gaming Dinopolis
5.0/5
Pacanele Push Gaming Dinopolis
Pacanele online: Jurassic Giants
5.0/5
Pacanele online: Jurassic Giants
Pacanele Push Gaming Dinopolis
5.0/5
Pacanele Push Gaming Dinopolis

🦖 Va fi Jurassic World: Dominion ultimul film din franciză?

Jurassic World: Dominion ar putea fi punctul final al uneia dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei. Nu numai că pune capăt poveștii dinozaurilor, dar oferă și o încheiere pentru personaje.

Cu toate acestea, producătorul Frank Marshall a risipit rapid aceste zvonuri, spunând că nu există planuri de a pune capăt francizei prea curând. În schimb, el vede Jurassic World: Dominion ca fiind începutul unei noi ere pentru serie.

Acest lucru are destul de mult sens, deoarece trilogia originală Jurassic Park s-a încheiat foarte profesional cu Jurassic Park III, pentru ca apoi să fie urmată de un reboot cu Jurassic World.

Acum, că franciza a fost revitalizată cu Jurassic World: Fallen Kingdom, aceasta pare pregătită să își continue succesul în anii următori. Așadar, în timp ce fanii ar putea fi nevoiți să își ia rămas bun de la unele dintre personajele lor preferate în Jurassic World: Dominion, ei pot sta liniștiți știind că acesta nu este sfârșitul drumului pentru franciză.

Ai prieteni pasionați de dinozauri? Anunță-i Când apare Jurassic World: Dominion 2022! Distribuie acest articol! Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash