Free cookie consent management tool by TermsFeed

Câștigă experiențe de neuitat cu Unibet: cum poți ajunge în Las Vegas, Monte Carlo sau la derby-uri europene

Universul jocurilor de noroc la Unibet este perfect compatibil cu experiențe epice, echilibrate, trăite online și chiar offline. Din dorința de a oferi clienților săi resurse complete și de a încuraja jocul responsabil, platforma de online cazino, pariuri sportive, bingo și poker pe internet derulează frecvent campanii promoționale în care oferă premii care presupun divertisment în afara zonei digitale.

Acum, cei mai norocoși pasionați de gambling online pot acumula șanse la premii impresionante: experiențe unice cu valoare de până la 50.000 RON. Fiecare câștigător este provocat să aleagă: merge să vadă un derby din fotbalul european, eventual alături de prieteni, sau se bucură de atmosfera exclusivistă a jocurilor de cazinou din Las Vegas ori Monte Carlo.

Peste 1.000 de premii în noua campanie promoțională Unibet

Pe unibet.ro și în aplicația de mobil Unibet, clienții noi și cei existenți se pot înscrie în cursa pentru cele 150 de premii săptămânale, acordate timp de 8 săptămâni. La fiecare tragere la sorți, în prim-plan este marele premiu constând în experiența personalizată cu valoare de până la 50.000 RON.

Știm că nu este ușor, însă, dacă ești norocosul câștigător al săptămânii, trebuie să optezi fie pentru un super derby în fotbalul din Europa, fie pentru o vacanță în Las Vegas / Monte Carlo, unde vei putea vizita unele dintre cele mai prestigioase cazinouri terestre din lume.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
300 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă optezi pentru sport, poți alege orice meci dorești să vezi în marile campionate naționale din Europa. Pe lângă El Clasico, sunt organizate multe alte meciuri de top în lunile următoare, în orașe precum Manchester, Londra, Liverpool, Milano, Roma, Madrid, Barcelona sau Munchen. Câștigătorii premiilor principale vor fi contactați în termen de 72 de ore de la data extragerii, pentru a stabili detaliile de acordare a premiilor împreună cu Unibet.

La fiecare extragere, pe lângă premiul constând în experiența unică de până la 50.000 RON, se acordă și următoarele premii: 3 x 1.000 RON bani bonus, 10 x 500 RON bani bonus, 25 x 200 RON bani bonus și 111 x 100 Rotiri Gratuite la slotul online Bumble Tumble și 50 RON Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu. Condițiile complete ale campaniei promoționale pot fi accesate pe platforma Unibet.

Cum participi la promoția Unibet din toamna lui 2024

Noua promoție Unibet este derulată între 30 septembrie și 24 noiembrie 2024. Este de ajuns să optezi pentru participare în contul de client și apoi primești o șansă la premii pentru fiecare 100 RON depuși pentru jocuri. Nu contează cum îi vei folosi, relevantă pentru participarea la extragere este pur și simplu depunerea de fonduri.

Astfel, ai distracție cu 100% flexibilitate, să alegi exact ce îți place mai mult – sloturi, jocuri de masă de casino, pariuri sportive, bingo, poker. Tu decizi cum îți petreci timpul liber în universul Unibet, ai atât de multe variante de divertisment la cele mai înalte standarde de calitate!

Prin această formulă de participare, șansele la extra premii se obțin fără un cost alocat în mod direct. Te distrezi în mod obișnuit, iar sumele depuse, dincolo de posibilitatea de a genera câștiguri în cadrul mecanismelor presupuse de jocurile alese, îți aduc aceste șanse extra la premii foarte atractive. Mai multe depuneri, mai multe șanse de câștig.

Joacă responsabil de fiecare dată, acționează echilibrat la video sloturi și celelalte jocuri de cazino, pentru a te distra în mod real la fiecare sesiune de gambling, fără riscuri inutile și fără regrete.

Unibet te îndeamnă să te distrezi responsabil, înțelegând perfect așteptările pasionaților de jocuri de noroc.

Nu ai încă un cont de client pe platforma Unibet? Nu este prea târziu: te bucuri de pachetul de bun venit cu extra beneficii, te distrezi din plin și poți participa desigur și la campania de toamnă care te poate duce în Las Vegas, Monte Carlo sau pe unul dintre marile stadioane ale Europei.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT