Free cookie consent management tool by TermsFeedCu sabia la aparate într-o sală din Gorj

Supărat că a fost dat afară dintr-un bar din Peșteana Jiu pentru că făcea scandal, un bărbat în vârstă de 21 de ani din Bîlteni s-a întors cu o sabie de 2 metri și a distrus mai multe mese amplasate în local, o parte din terminalele de jocuri de noroc, precum și un autoturism de lux. Mai grav decât atât, potrivit gorjonline.ro, tânărul a încercat de mai multe ori să-l taie pe proprietarul barului și pe alți doi tineri aflați în locație.

sursă foto: gorjonline.ro

Mai multe detalii despre scandal, aflăm din declarația purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj:

„La data de 05 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost solicitați prin apelul unic 112 să intervină la un conflict spontan, intervenit între mai multe persoane ce se aflau într-un local public din comuna Bîlteni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri, de 22, 23 și 26 de ani, toți din aceeași localitate și, totodată, având asupra sa un obiect tăietor-înțepător ar fi provocat mai multe pagube materiale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale”.

Scandalagiul a fost audiat de polițiștii din Rovinari și este acuzat în prezent de mai multe infracțiuni. Din primele cercetări, pagubele rezultate în urma agresiunii se ridică la peste 15.000 de euro.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash