Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jaful anului în Italia: câștigător la loto jefuit de un moldovean și o româncă

Câștigurile uriașe la loterii atrag uneori și diverse necazuri. Potrivit cotidianului online La Reppublica, un italian care câștigase marele premiu la loterie în 2021 a fost jefuit de o bandă printre ai cărei membrii se află un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 40 de ani și o româncă.

Jaful a avut loc în primele ore ale zilei de duminică, 29 mai, însă câteva ore mai târziu moldoveanul era prins de poliția italiană. Acesta nu era la prima faptă de acest gen.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Italia, infractorii au aflat despre averea pe care câștigătorul premiului la jocul de loto o ținea în lingouri de aur chiar de la româncă. Aceasta cunoștea victima și astfel a putut să ofere detalii bandei de infractori.

Cum s-a desfășurat jaful

Punând cap la cap informațiile primite de la româncă, hoții au pătruns în locuința victimei la o oră după miezul nopții, moment la care proprietarul se afla împreună cu partenera sa în grădina vilei în care locuia. Echipați ca la carte, cu măști și mănuși, infractorii i-au imobilizat pe milionarul italian și partenera sa și i-au obligat să le spună unde se află lingourile de aur și banii. Odată ce au aflat informațiile dorite, infractorii au luat aurul, banii, niște bijuterii și o sticlă scumpă de șampanie și au părăsit locația.

La sosirea polițiștilor, victima a declarat: „Unul dintre ei avea o armă, nu erau italieni, iar după cum vorbeau păreau mi s-a părut că aveau un accent românesc”.

Deși jaful a fost unul reușit, hoții au fost prinși în momentul în care încercau să vândă lingourile de aur sustrase, la doar câteva ore după comiterea infracțiunii. Cetățeanul din Moldova are un cazier destul de impresionant, astfel că, în cazul în care va găsit vinovat în procesul care va urma, își va petrece următorii ani în închisoare.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash