Free cookie consent management tool by TermsFeedCum vor arăta mesele de poker live după pandemia COVID-19?

Cum vor arăta mesele de poker live după pandemia COVID-19?

Lumea normală, așa cum o știam, s-a schimbat total la începutul acestui an. Omenirea trece printr-o grea încercare și cu siguranță măsurile luate pentru revenirea la un anume grad de normalitate sunt fără precedent. Industria jocurilor de noroc a fost afectată serios de pandemia de Coronavirus. Pierderile sunt estimate la miliarde de dolari, iar unele cazinouri se tem chiar de extincție. Toată lumea așteaptă reluarea activităților, însă cum vor fi afectate mesele de poker live?

Cum vor arăta mesele de poker live după pandemia COVID-19?

Încet dar sigur, cazinourile offline își vor relua activitățile în această vară. Totuși distanțarea socială nu va dispărea, deoarece omenirea nu a scăpat de pandemie. În toate colțurile lumii se discută intens despre diferite metode de separare, iar jocurile de masă, printre care și pokerul, sunt destul de greu de repornit cu respectarea unei distanțe potrivite.

În momentul de față, o sugestie din ce în ce mai populară o reprezintă panourile de plexiglas. Acestea ar urma să fie instalate între scaunele jucătorilor, pentru a se evita un contact direct.

Evident, măștile pentru toți clienții și angajații vor fi obligatorii. De asemenea, staff-ul va dezinfecta constant cazinoul, așadar nu mai vorbim de o atmosferă relaxantă pentru iubitorii jocurilor de noroc.

Există și modalitatea meselor electronice, acolo unde jucătorii vor folosi fise virtuale. Totuși, aceștia s-au plâns de faptul că experiența nu este una identică. În acest mod s-ar evita pericolul virusului ce ar putea rămâne pe fise și cărți. Totuși, iubitorii pokerului de modă veche nu vor îmbrățișa niciodată această idee.

Unibet Open 2020 s-a mutat deja în online

Unibet a luat deja o măsură radicală în luna Aprilie, atunci când a mutat toate evenimentele Unibet Open 2020 în online. La celebrele turnee erau așteptați foarte mulți jucători, însă organizarea în offline a devenit practic imposibilă. Primul eveniment ce trebuia să aiba loc la Tallin la finalul acestei luni, dar a fost deja combinat cu seria de turnee online Unibet Online Series.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

„Înțelegem pe deplin impactul asupra partenerilor noștri și a turneelor organizate live. Cu toate acestea, pe lângă sănătatea clienților noștri, care este o prioritate, se adaugă și incertitudinea, care face ca jucătorii să nu își poată planifica deja călătoriile.” – a declarat Nataly Sopacuaperu – responsabila Unibet pentru turnee.

Turneul WSOP 2020 a fost amânat până în toamnă!

Ediția din 2020 este cea cu numărul 51 a WSOP (World Series of Poker). În mod normal, competiția ar fi început pe data de 26 Mai la Rio All Suite Hotel din Las Vegas, Nevada. Totuși, pandemia de Coronavirus a stopat acest eveniment, pentru care nu există încă o dată oficială. Inițial s-a propus o desfășurare în online, însă conducerea a refuzat această alternativă.

Aceștia speră totuși la faptul că în toamnă lucrurile se vor mai liniști. WSOP reprezintă cel mai important turneu de poker live din lume, iar organizatorii își doresc să ofere cea mai bună experiență. Următorul eveniment live al celor de la WSOP este teoretic Global Casino Championship. Acesta ar trebui să aibă loc în North Carolina – la Harra`s Cherokee, în perioada 11-13 August.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Cum vor arăta mesele de poker live după pandemia COVID-19?”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash