Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă iubești pokerul, sunt șanse foarte mari să fii ghicit deja din titlu despre ce este vorba în rândurile următoare. Când vine vorba despre poker live, este practic imposibil să scapi de eternele povești bad beat, care mai de care mai incredibile și cu atât mai plictisitoare cu cât, da, tu deja le-ai experimentat pe toate.

Maestrul Dan Chișu a avut amabilitatea să ne împărtășească câteva păreri cât de poate de sincere și pertinente despre eternele povești nelipsite de la mesele de poker live

Dan Chișu – actor, regizor și jucător de poker excepțional – foto Pokerfest

Povestitorii de mâini îmi plac cel mai tare. Trebuie ei să-ți povestească mâna cu care au ieșit sau care i-a accidentat masiv, după care au fost nevoiți să se pună All-in cu “any 2 cards”. De obicei, nu prea știu să-ți povestească mâna. Nu-ți spun câte bb-uri aveau, nici în ce poziție erau. Pentru ei nasol e că i-a pus lu’ peștele ăla pe river cartea de care avea nevoie.

Varianta 1: Dacă ăla care a dus mâna e vreun necunoscut, sigur “era un pește căruia i-a intrat pe river”.

Varianta 2: Dacă e titrat și cu rezultate, povestea se schimbă puțin și ăla devine… “după ce că e bun, are și noroc”.

Dar, de cele mai multe ori, povestea se termină cu “cum dracu” are ăsta rezultate ca habar n-are … e doar foarte norocos prostul … altminteri nu are cum sa ajungă la atâtea Mese finale.

La categoria asta de “Pește norocos” mă înscriu si eu cu mare mândrie

Așa am auzit că se spune și despre mine. Sau, ca să fiu sincer, se spunea. Pentru că de ceva timp, după ce am ajuns la aproape un milion de dolari încasări (handonmob zice asta nu eu) am început sa aud: ceva face el bine dacă tot câștigă așa des😀.

Mai sunt și ăia care povestesc mâinile care încep cu „nu-ți vine să crezi cum am ieșit”. Sau „așa ceva nu ai văzut, nici auzit în viața ta”. Și îți povestesc o mână pe care doar dacă joci poker de mai puțin de o lună de zile, nu ai trăit-o și tu.

Let the pain go away! Calmează-te cu umor negru inspirat din fascinantul joc de poker!

Că i-a pus runner, runner culoare, când el avea set de ași,  am pațit și eu și tu și mulți alții. Că s-au dublat două cărți și a făcut ala full pe culoarea ta nuts, am trăit toți și asta … că aveai full maxim și pe river i-a pus ultima carte și a făcut careu, am pățit chiar și eu la Monte Carlo. Iar când îți povestesc cum au primit ei call la popi cu J5 off și a dus mâna adversarul cu J5, trebuie neapărat să-i consiliezi: „dar tu ai vrut call-ul ăla, deci nu are sens să te superi, pentru că el va duce mâna o dată din 15 mâini”. Asta îi consolează sigur😇.

Băi, dacă vrei să-mi povestești ceva ce n-am auzit sau văzut în viața mea și să mă lase și mască pe deasupra, zi-mi că aveai royală la popă de treflă și el avea royală la dama de pică. Și după ce a venit riverul, au ieșit două mânuțe din masă și au modificat cărțile lui și a făcut royală la as. Asta da, m-ar mira foarte tare și aș recunoaște că nu am mai auzit sau văzut așa ceva în viața mea.

Cu celelalte povești, mai bine mă lași, că abia le duc pe ale mele, nu mai vreau să știu și de ale altora. E multă creativitate în pokerul din Romania!

Citește și Dan Chișu: Am crescut cu PokerFest!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash