Free cookie consent management tool by TermsFeedHacksaw Gaming s-a licențiat în România

Providerul de conținut pentru cazinouri Hacksaw Gaming s-a licențiat ONJN în România la finalul lunii aprilie 2022. Astfel, din mai, poți juca păcănele online noi, precum Joker Bombs, Wanted Dead or a Wild sau Chaos Crew, la operatorii licențiați care vor alege să colaboreze cu acest dezvoltator prezent în peste 18 țări.

Cei de la NetBet Casino s-au mișcat din nou rapid și au introdus deja cele mai populare 12 sloturi Hacksaw Gaming, astfel că le poți juca acum și cu mize reale.

„Este o altă mișcare pozitivă în cursul anului 2022; suntem entuziasmați să putem oferi jocurile noastre pe piața din România și, totodată, suntem siguri că produsele noastre vor fi apreciate în mare măsură de jucători,” a declarat Marcus Cordes, directorul executiv al Hacksaw Gaming.

Acesta a mai adăugat: „Ne dorim să continuăm expansiunea pe această nouă piață în următoarele luni și să ne consolidăm prezența pe piețele existente prin lansarea de conținut nou.”

Încearcă gratis cele mai populare sloturi lansate de Hacksaw

Pacanele bune Chaos Crew
5.0/5
Pacanele bune Chaos Crew
Wanted Dead Or A Wild
5.0/5
Wanted Dead Or A Wild
Pacanele Hacksaw: Joker Bombs
5.0/5
Pacanele Hacksaw: Joker Bombs

NetBet, primul cazino care a introdus păcănele Hacksaw Gaming

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Hacksaw Gaming are deja în portofoliu peste 80 de jocuri de cazino online (scratchcards, sloturi și alte jocuri) și colaborează cu peste 165 de parteneri din peste 18 țări în care piața jocurilor de noroc este bine reglementată din punct de vedere legislativ. Cele mai recente piețe pe care compania a intrat sunt cele din UK, Suedia, Danemarca și Spania.

Păcănelele de la Hacksaw sunt în totalitate mobile friendly, se bazează pe concepte inovative, au tematici inedite și stau foarte bine la capitolul funcții speciale – Cumpără Bonus, Rotiri Gratuite, Simboluri Wild, Multiplicatori și altele.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash