Free cookie consent management tool by TermsFeedNetBet aniversează 7 ani în România

NetBet aniversează 7 ani în România

Anul 2022 este cel cu numărul 7 pentru NetBet, pe piața jocurilor de noroc din România. Operatorul cu cel mai impresionant catalog de jocuri online de la noi din țară, a apărut pentru prima oară în România, în anul 2015.

De atunci, misiunea companiei a fost aceea de a dezvolta o platformă cât mai plăcută pentru clienții săi. Pe lângă pariuri sportive, NetBet oferă o selecție vastă de jocuri online, cazino cu dealeri live non-stop, poker, jocuri de table sau pariuri pe loto. De asemenea, pe lângă experiența de nota 10 în timpul jocului, acest operator online este preocupat de siguranța clienților săi.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

NetBet aniversează 7 ani în România

Pentru NetBet, cel mai important element a fost mereu clientul. Chiar dacă nu toți reușesc să câștige, experiența contează foarte mult. Vorbim despre una din primele case de pariuri online din România, ce a implementat un chestionar de prevenție și detecție a jocului compulsiv. Acest lucru relevă din nou grija pe care operatorul o poartă față de clienții săi.

Jucătorii ce au un cont deschis la NetBet, au posibilitate de a-și impune singuri o limită și de a se auto-suspenda din activitate. Sfatul operatorului este acela de a nu se miza bani mai mulți decât se pot pierde. La urma urmei, jocurile de noroc trebuie privite drept o sursă de divertisment și nu o modalitate de a te îmbogăți într-un termen scurt.

Mai mult decât atât, fiecare jucător trebuie să treacă prin mai mulți pași de confirmare, înainte de a putea miza bani reali. Aceste procese asigură casa de pariuri de faptul că toți clienții au obținut vârsta de 18 ani – plafonul minim pentru a participa la jocuri de noroc în România.

Netbet, un lider în domeniul securității online

Printre domeniile la care NetBet excelează, se numără securitatea online și echipa de asistență. Pe parte de suport tehnic, acest operator este unul de top. Clienții au ocazia să rezolve orice problemă apărută, prin mai multe metode:

  • e-mail
  • WhatsApp
  • chat live

De altfel, jucătorii se pot simți în siguranță atunci când depun sume de bani în contul NetBet. Compania a primit diferite distincții la gale importante din domeniu. Mai mult decât atât, platforma online a acestui operator online a primit din partea trustpilot.com, un rating de 4.5 stele, dintr-un maxim de 5.

Pariurile sportive dar și jocurile de cazino trebuie privite drept o distracție și o modalitate de relaxare. Din această cauză, NetBet își dorește distracție pentru clienții săi, însă în limitele normalului.

Jocurile de noroc tind din ce în ce mai mult către normalizare și primesc o atenție mare în spațiul public. Tocmai de aceea, această casă de pariuri pune foarte mult accentul pe un joc responsabil și evitarea dependenței!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash