Free cookie consent management tool by TermsFeedPierderi la cazinourile din Macao

Pierderi la cazinourile din Macao

Valul de Coronavirus ce a lovit la începutul acestui an întreaga lume încă își face simțită prezența. Cazinourile din Macao continuă să piardă sume importante, iar încasările scad de la lună la lună. Fosta colonie portugheză a decis în luna Aprilie să redeschidă cazinourile terestre. Totuși, este evident faptul că ceva s-a schimbat, iar industria jocurilor de noroc nu mai produce atât de mult în acea zonă.

Pierderi la cazinourile din Macao

Luna August a fost a 5-a consecutivă pentru cazinourile din Macao, cu pierderi de minim 90%. De altfel, este a 11-a lună la rând când procentul scade, însă acum se pare că vorbim de proporții uriașe. Deși și-a redeschis porțile către vizitatori, această regiune se chinuie încă să aducă noi turiști. Cetățenii din Statele Unite ale Americii reprezintă o parte infimă din clientela cazinourilor din macao. Totuși, este printre puținele locuri din Asia care este privită de SUA cu Level 1 – adică o conduită normală de precauții. Acest stat a raportat de la începutul pandemiei doar 46 de cazuri și 0 morți.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Pe data de 26 August, cetățenii din China au primit și ei dreptul de a vizita Macao. Acest lucru este posibil prin IVS – Individual Visit Scheme. Pentru a vedea cât de importanți sunt cetățenii chinezi, ei bine în 2019 aproape jumătate din vizitatori erau din Guangdong. Dintre ei, 72% au ajuns în această regiune cu ajutorul unui permis IVS. Totuși, în prima săptămână de la ridicarea restricțiilor, nu a fost un val mare de vizitatori, precum se preconiza.

Acțiunile la bursa din Macao continuă să crească!

Deși vorbim de pierderi la cazinourile din Macao, este totuși si o urmă de speranță pentru acest ”paradis” al jocurilor de noroc. Macao reprezintă singura regiune din afara Guangdong, unde cetățenii pot veni fără a sta 14 zile în carantină. Această măsură se pare că va fi luată pe data de 23 Septembrie pe teritoriul Chinei. Deși luna August nu a fost una bună, investitorii continuă să cumpere acțiuni la cazinourile din Macao. Nume importante de peste ocean, precum Las Vegas Sands, MGM Resorts sau Wynn Resorts joacă un rol important în industria jocurilor de noroc din Asia.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Pierderi la cazinourile din Macao”, nu uita să îl distribui unui prietne. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash