Free cookie consent management tool by TermsFeedPlay`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde! Shield of Athena

Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde! Shield of Athena

Play`n GO a apărut pe piață înainte de anii 2000, atunci când accentul era pus pe mediul offline. În 2004 însă, aceștia au făcut pasul și în online, iar de atunci continuă să se dezvolte. Jocurile dezvoltatorului suedez au cunoscut un succes imens printre amatorii gamblingului. Compania se adresează oricărui utilizator, deoarece jocurile sunt disponibile în peste 30 de limbi diferite. De asemenea, scandinavii sunt recunoscuți pentru securitatea și corectitudinea față de utilizatori. Cine este mai exact Play`n GO? Află din ACEST articol!

Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde!

Compania nordică a decis să continue seria cu personajul Rich Wilde, unul consacrat. Aceștia au lansat un nou titlu, cu denumirea ”Shield of Athena”. În acest capitol al aventurii, personajul principal o are alături pe fiica sa, Cat Wilde.

Împreună, cei doi explorează insula Atlantis în căutarea puternicului Scut din Atena. Doar cu acesta, capul maleficei Medusa poate fi tăiat. Slotul este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul e de 96.25%. Simbolurile sunt derivate din mitologia greacă, acestea alăturându-se clasicelor 10, J, Q, K & A. Întâlnim o bufniță de aur, casca zeiței Atena, Scutul din Atena sau Inelul Înțelepciunii. Scutul este cel care se transformă într-un Wild ce oferă rotiri gratuite. De asemenea, bonusul poate plăti până la 500x miza.

Johan Törnqvist – oficial Play`n GO, a ținut să facă unele precizări despre noul proiect al companiei: ”Rich Wilde este un caracter iubit de către utilizatorii noștrii. Acesta e gata de o nouă aventura, una cu care încercăm să aducem mai mult dinamism. Shield of Athena reprezintă un joc minunat, iar grafica acestuia a fost atent lucrată”.

Care sunt cele mai populare sloturi Play`n GO?

De-a lungul timpului, Rich Wilde a trecut prin diferite aventuri sub tutela Play`n GO. Amintim nume celebre precum Tome of Madness sau Pearls of India. Cel mai de succes joc însă este fără îndoială Book of Dead. Jocul este centrat pe Egiptul Antic, o tematică apreciată de către utilizatori. Precum a fost precizat și despre noul titlu cu atmosferă elenă, Book of Dead se bucură de o grafică de excepție. Nici bonusurile nu sunt de neglijat în acest slot celebru.

Jocul este dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane, având un RTP de 96.21%. Întâlnim evident simbolurile clasice, de la 10 până la A. Rich Wilde este prezent, oferind până la 5000x miza, atunci când își face apariția de 5 ori.

Jocuri ca la aparate: Book of Dead
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Book of Dead

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play`n Go pe bani reali?

Betano, Unibet sau Netbet oferă sloturile Play`n Go, toate 3 fiind licențiate de către ONJN în România.

Betano reprezintă un nume important pe piața jocurilor de noroc din România. Cazinoul oferă un bonus de 100% pentru clienții noi, în limita a 500 RON.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Un alt cazino important pentru gamblerii din România este Unibet. Utilizatorii noi sunt întâmpinați cu un bonus de 100%, de maximum 1000 RON. De asemenea, se acordă 100 de runde gratuite la Burning Hot.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Netbet are o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, iar în România a intrat pe piață în anul 2015. Compania oferă constant promoții atractive, concursuri sau quiz-uri, motive pentru care utilizatorii preferă acest operator online.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ți-a plăcut articolul nostru ”Play`n GO lansează un nou titlu din seria Rich Wilde!”, nu ezita să ne ajuți cu un LIKE & SHARE. Îți dorim mult succes!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash