Free cookie consent management tool by TermsFeedPrimii pasi pentru reglementarea jocurilor de noroc in Emirate

Primii pasi pentru reglementarea jocurilor de noroc in Emirate

Emiratele Arabe Unite (EAU) au dezvoltat recent o autoritate federală cu scopul de a gestiona o loterie națională și ceea ce ei numesc „jocuri comerciale,” anunțând astfel că sunt pe cale să permită jocurile de noroc.

Agenția de știri WAM, deținută de stat, a făcut un anunț târziu în ziua de duminică, 3 septembrie, fără a furniza însă prea multe detalii despre structura sau operațiunile viitoarei autorități.

Kevin Mullally a fost numit CEO al autorității. Acesta a deținut anterior funcția de director executiv al Comisiei de Jocuri din Missouri și aduce cu el peste 30 de ani de experiență în reglementarea jocurilor la nivel național și internațional.

Sunt încântat să fiu numit primul CEO al GCGRA. Împreună cu colegii mei experimentați, aștept cu nerăbdare să stabilim o autoritate și un cadru de reglementare solid pentru industria de loterie și jocuri de noroc din EAU.

Kevin Mullally, CEO al Autorității Generale pentru Reglementarea Jocurilor Comerciale

De asemenea, Jim Murren a fost numit președintele consiliului de administrație al autorității. Acesta este cunoscut drept fost președinte și CEO al MGM Resorts International, care operează cu aceste tipuri de divertisment, cum sunt cazinourile. În plus, Murren a lucrat în strânsă colaborare cu oficialii din EAU în trecut.

Despre autoritate, WAM a afirmat că va crea „un mediu de joc responsabil și bine reglementat, asigurându-se că toți participanții respectă ghidurile stricte și se conformează celor mai înalte standarde. Aceasta va coordona activitățile de reglementare, va gestiona licențierea la nivel național și va facilita exploatarea potențialului economic al jocurilor comerciale în mod responsabil,” a adăugat agenția.

jocuri de noroc in emiratele arabe unite

De mult timp se zvonește în EAU că jocurile de noroc reprezintă o modalitate de a obține fonduri și de a stimula industria turistică. Acest aspect este cu atât mai evident în Dubai, unde la Aeroportul Internațional se află deja tombole fără taxe vamale.

Cazinourile rămân rare în mare parte din Orientul Mijlociu, deoarece religia le interzice. Cu toate acestea, însă, ele funcționează în Egipt și Liban, iar adăugarea lor în EAU ar putea ajuta la stimularea industriei turistice profitabile.

În acest scop, Ras Al Khaimah va deveni gazda celebrului complex hotelier Wynn Resorts, pe insula Marjan. Complexul urmează să fie inaugurat la începutul anului 2027, subiectul fiind unul intens discutat în regiune.

Acest complex integrat cu valoare de miliarde de dolari va fi prima proprietate pe plajă a brandului și va oferi vedere la apele strălucitoare ale Golfului Arab. Acesta va dispune de 1.500 de camere, aproximativ 24 de restaurante și o gamă extinsă de opțiuni de divertisment, inclusiv un centru de jocuri comerciale.

Costul estimat al complexului este uluitor. Acesta ajunge la aproximativ 3,9 miliarde de dolari (14,32 miliarde de dirhami), iar lucrările de construcție deja au început.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash