Free cookie consent management tool by TermsFeedTroll Hunters 2 – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Play’n GO reprezintă un nume foarte important pe piața gamblingului mondial. Compania suedeză a fost înființată în anul 1997, așadar vorbim de o experiență de peste 20 de ani. Sediul acestui dezvoltator este în Växjö, Suedia, iar pentru a afla mai multe despre cine este Play’n GO, accesează acest articol!

Troll Hunters 2 – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Troll Hunters apărea pe piață în anul 2013 și se bucura de un succes imens. După 7 ani, compania suedeză a decis să lanseze partea a doua, care ar trebui să aiba un impact imediat. Inițial, acest slot a fost lansat în toamna anului trecut, sub tutela Kindred Group.

Acum însă, Play’n GO deține toate drepturile și l-a oferit utilizatorilor de pretutindeni. Slotul este dezvoltat pe 5 rânduri & 5 coloane, iar RTP-ul este unul destul de mare: 96.50%! Acest joc este centrat pe trei personaje distincte: YlvaBorghild și Astrid. Cea din urmă încearcă să protejeze satul de către troli. Fiecare personaj are un bonus diferit oferit, iar jucătorii pot alege caracterul cu care vor să intre în aventura. Într-un comunicat de presă, Martin Zettergren (oficial Play’n GO), a comentat despre noul joc:

”Sunt mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când realizezi o continuare. Trebuie să păstrezi originalitatea și elemente din prima parte, însă în același timp ai nevoie de ceva nou. Tocmai de aceea am lucrat atenți la Troll Hunters 2, un titlu care ar trebui să se bucure de succes printre jucători.”

Cele mai populare sloturi ale celor de la Play’n GO!

Compania suedeză a lansat o multitudine de tiluri importante de-a lungul anilor. Book of Dead și Leprechaun goes to Hell sunt doar două exemple. Ambele jocuri sunt dezvoltate pe 3 linii X 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.21% respectiv 96.54%. Cât despre teme, Book of Dead este centrat pe celebrul personaj Rich Wilde și mitologia egipteană. Tocmai de aceea întâlnim simboluri precum Cartea Morților sau diferiți zei egipteni.

De partea cealaltă, Leprechaun goes to Hell este bazat pe faimosul spiriduș ce este pus la grea încercare. Bonusul acestui joc este unul infernal, care declanșează 3 simboluri Evilene.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali?

Unibet este un cazino important licențiat pe teritoriul României, unde te poți bucura de sloturile dezvoltatorului nordic. Bonusul acestui operator este de 100% până la 1.000 RON, la această sumă adăugându-se 100 Runde Gratuite la Burning Hot!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Troll Hunters 2 – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash