Free cookie consent management tool by TermsFeedScandal monstru în Vaslui: ce a făcut un tânăr după ce a pierdut la păcănele

Scandal monstru în Vaslui: ce a făcut un tânăr după ce a pierdut la păcănele

Se știe că marea problemă cu jocurile de noroc este să reușești să practici mereu un joc responsabil. În teorie pare destul de simplu (regula de aur – nu pierde niciodată decât banii pe care ți-i permiți!), însă, în realitate, lucrurile nu stau mereu așa, din păcate.

Iată detalii despre un incident petrecut chiar la începutul acestui an, mai exact marți, 4 ianuarie, în Vaslui, acolo unde un pasionat de păcănele a reușit să facă un scandal monstru după ce a rămas fără bani.

Potrivit unui articol publicat de Vremea Nouă, un tânăr din municipiul Vaslui a provocat un scandal de proporții în zona sensului giratoriu de la Interex. După ce a pierdut o sumă considerabilă la păcănele, acesta a sunat-o la telefon pe mama sa pentru a-i mai aduce alți bani. Femeia era la curent cu problemele legate de jocuri de noroc pe care fiul său le avea și a venit rapid la barul respectiv, însă nu pentru a-i aduce alți bani, ci pentru a încerca să-l liniștească și a-l lua acasă.

Cuprins de adrenalina jocului și decis să-și recupereze banii, bărbatul a ieșit afară din local și a început să se certe cu toată lumea din jur. După ce agenții de pază ai localului au încercat să-l potolească fără succes, tânărul s-a culcat pe trecerea de pietoni din zonă, reușind să blocheze circulația în zonă.

La un moment dat, un instructor auto de pe un autobuz a încercat să-l ia de pe trecerea de pietoni și să-l mute pe trotuar, însă tânărul l-a lovit cu piciorul în stomac. La scurtă vreme, la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție iar scandalul a luat sfârșit.

Morala e simplă

Joacă mereu responsabil la orice joc de noroc! Nu urmări câștigurile și nu uita că pe termen lung casa câștigă, e ceva normal. Ai o zi bună și reușești să câștigi (vezi aici cum a luat un jucător 50.000 RON la o rotire gratuită)? Foarte bine, felicitări! Bucură-te de câștiguri! Dar nu uita că mai des vei pierde, așa că fii pregătit să accepți minusurile din buget fără nervi, fără supărări și fără să joci la recuperare! Jocurile de noroc trebuie să rămână mereu la capitolul distracție.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash