Free cookie consent management tool by TermsFeedVedetele din UK vor fi interzise în gambling

Guvernul din Marea Britanie continuă să propună măsuri controversate în ceea ce privește industria jocurilor de noroc. Cea mai nouă decizie pare să îi vizeze pe oamenii importanți din showbiz. Din câte se pare, vedetele din UK vor fi interzise în gambling.

Vedetele din UK vor fi interzise în gambling

Comitetul de Practică Publicitară din Marea Britanie (sau CAP) nu vrea să mai accepte ca sportivii sau vedetele din televiziune să fie imaginea operatorilor de pariuri și cazino. Standardele publicității din regat sunt stabilite de această organizație, care își dorește să păstreze un mediu sigur și responsabil. Noile reguli discutate de CAP ar putea avea un impact major în industria pariurilor și a jocurilor de noroc. Până acum, o serie de influenceri, staruri din show-uri TV sau sportivi și-au asociat imaginea cu acest domeniu.

În acest moment, o reclamă ce implică pariurile este interzisă dacă are șanse sa apară mai mult unui copil, decât unui adult. Trei vedete importante din fotbalul englez nu vor mai putea astfel să își ducă la bun sfârșit colaborarea:

  • Jose Mourinho
  • Michael Owen
  • Harry Redknapp

Totuși, se pare că există și câteva excepții ce vor face rabat de la regulă. În cazul personalităților care nu au o expunere mare către publicul sub 18 ani, se pot realiza colaborări.

Reclamele care implică pariurile și cazinourile nu se pot difuza în perioade de timp în care mai mult de 25% din audiență este sub 18 ani. Conform ultimelor sondaje, această decizie va reduce cu 97% vizibilitatea acestei industrii a jocurilor de noroc în fața copiiilor.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Vedetele din România urmează acest trend

Acest trend nu este prezent doar în Marea Britanie, ci și pe teritoriul țării noastre. Florentin Petre, Cosmin Moți, Ionel Dănciulescu sau Ilie Dumitrescu au fost de-a lungul timpului imaginea unor case de pariuri / cazinouri online. În prezent, efbet îi are drept ambasadori pe Daniela Crudu, Florentin Petre și Moți. De altfel, Unibet a colaborat strâns cu fostul internațional român Ilie Dumitrescu, acesta reprezentând compania o bună perioadă de timp.

De asemenea, mai multe vedete feminine sexy au devenit în ultima perioadă imaginea unor cazinouri online. Este vorba de nume precum Bianca Drăgușanu sau Ruby, care au început colaborări cu get`s bet respectiv Princess Cazino!

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Vedetele din Marea Britanie, interzise în industria jocurilor de noroc” nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash