Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vlad & Cabron realizează legătura dintre jocuri online și muzică

Piesa ”În Aer” a lui Cabron a stabilit o legătura inedită între jocurile online și muzică. Practic, industria jocurilor de noroc a realizat o punte de legătura cu sfera muzicii rap-trap. Inițiativa le aparține celor de la Vlad Cazino, iar versurile ce rezonează cu experiența cazinoului sunt:

„Și dacă pierd, eu tot câștig (eu tot câștig) / Nu am frică de nimic, de nimic / Merg lejer la sigur și nu mă complic / Că dacă pierd, eu tot câștig (eu tot câștig)…”

Colaborarea dintre Vlad Cazino și rapper-ul / trapper-ul Cabron este una prin intermediul căreia celebrul vampir Vlăduț s-a implicat activ în videoclipul piesei ”În Aer”.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Vlad & Cabron realizează legătura dintre jocuri online și muzică

Începând cu această colaborare, Cabron a devenit parte din echipa Vlad Cazino, primul contact fiind luat cu ajutorul piesei ce a fost lansată deja pe YouTube. Amatorii jocurilor de noroc îl pot vedea pe Vlăduț în clipul artistului.

În această vară, Vlad Cazino a stabilit o conexiune puternică la Costinești, cu industria trap din România. Pe parcursul celor mai însorite luni au avut loc concerte ce s-au bucurat de un succes imens, la Vlad Arena. Scopul acestui operator online – încă de la lansarea în 2018 – a fost acela de a promova distracția.

Anul trecut, Vlad Cazino s-a implicat într-o altă mișcare de anvergură din muzica românească. Compania a luat parte la celebrul festival UNTOLD din Cluj Napoca. În trecut, protagonistul Vlad Cazino a fost implicat într-un roast battle cu celebrul artist de Stand Up Comedy – Cătălin Bordea. În prezent, acesta este un ambasador de brand al operatorului online, fiind o prezență și în videoclipul pe care îl poți urmări puțin mai sus. Vlăduț și Cabron te invită să te alături distracției, pe ritmurile unei melodii ce cu siguranță te va ”bântui”.

Colaborarea putem spune că a venit în mod natural, în condițiile în care o mare parte dintre amatorii jocurilor de noroc sunt fanii celebrului artist și viceversa.

Cine este Vlad Cazino?

Vlad Cazino s-a lansat acum 4 ani și se evidențiază momentan printr-o varietate de jocuri de noroc în mediul online. Pe lângă celebrele sloturi, sunt disponibile jocuri de masă de cazino, jackpot poker, bingo sau pariuri virtuale. De asemenea, este singurul cazino online licențiat de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) ce are un specific 100% românesc.

Personajul Vlăduț a captat repede atenția iubitorilor de jocuri de noroc, fiind un vampir pus mai mereu pe șotii. Acesta este extrem de generos cu premiile acordate, dorința sa fiind aceea de a aduce distracția printre oameni. ”Să fie șmecherie pe vampirie!” exclamă reprezentanții Vlad Cazino!

Artistul rap-trap Cabron (pe numele real Alexandru Minculescu) este o figură cunoscută în Social Media, având foarte mulți urmăritori. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără:

  • Iarna pe Val (ft. What`S Up & Iony)
  • Apa (ft. Loredana Groza)
  • Vocea Ta (ft. Voltaj)
  • La masa mea (ft. Ștefan Bănică Jr.)
  • Fructul Interzis (ft. Theo Rose – piesă ce a câștigat premiul Hip Hop Trap Romanian Music Awards în 2022)
  • Doamna și Vagabondul (ft. Andra)
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash