Free cookie consent management tool by TermsFeedWinbet adaugă 30 jocuri noi de la Pragmatic Play

Winbet adaugă 30 jocuri noi de la Pragmatic Play

Așa cum v-am obișnuit, vă informăm constant cu noutăți, oferte și promoții ale celor mai populare cazinouri online din România. Winbet, de exemplu, ne-a surprins cu 30 de noi păcănele de la Pragmatic Play, unul dintre cei mai renumiți furnizori de jocuri ca la aparate.

Pragmatic Play deține un portofoliu cu o gamă largă și variată de jocuri, unele dintre ele fiind și cele mai populare păcănele la momentul de față. Constant, furnizorul lansează noi sloturi ce atrag prin grafică de înaltă calitate, sonorizare și efecte vizuale, dar mai ales prin diversitatea mecanismelor de joc și a caracteristicilor fiecărui joc în parte. Unele dintre cele mai cunoscute jocuri de păcănele de la Pragmatic Play sunt Wolf Gold, Sweet Bonanza, Great Rhino, seria The Dog House, Chilli Heat, seria Big Bass , John Hunter Tomb of the Scarab Queen și multe altele.

200 Rotiri Gratuite plus freebet 20 lei
Cum activezi Winbet bonus fara depunere?

Winbet.ro este unul dintre cele mai populare cazinouri online din România și operează sub licența nr. L1183150W000826, eliberată de ONJN în 27.02.2018, drept pentru care cazinoul poate opera pariuri în cotă fixă și jocuri de cazino până în 2028. Dacă încă nu ai un cont la Winbet îți poți crea unul prin acest link dedicat. Verifică-ți contul după introducerea datelor și nu îți rămâne decât să efectuezi un prim depozit pentru a te bucura de oferte și, implicit, de jocurile super atractive.

Printre cele 30 de jocuri noi adăugate pe platforma Winbet se regăsesc următoarele:

John Hunter and the Book of Tut Megaways

John Hunter and the Book of Tut

Jocul tău favorit are acum interfață nouă, dar și caracteristici diferite datorită mecanismului Megaways. Fie că alegi miza obișnuită sau cea specială, ai ocazia obținerii premiului cel mare de 10.000x pariul. Beneficiezi de un simbol special de expandare care este selectat aleatoriu la orice rundă. Mai mult decât atât jocul oferă și o rundă cu rotiri gratuite. Dacă ai declanșat runda bonus cu 6 simboluri Scatter vei încasa automat 500x miza înainte de începerea jocului bonus.

Rainbow Reels

Pacanele Gratis Rainbow Reels

Trifoiul cu 4 foi și Leprechaun-ul îți vor purta noroc în cadrul acestui joc ca la aparate plin de culoare, strălucire și bogăție. Învârte rolele și poți câștiga până la 5.000x miza atât în jocul de bază, cât și în runda bonus cu rotiri gratuite. Grafica și efecte vizuale sunt nemaipomenite cu o calitate de nivel înalt așa cum ne-a obișnuit furnizorul. Efectele sonore sunt și ele încântătoare.

Big Bass Hold&Spinner Megaways

Big Bass Hold&Spinner Megaways Slot Demo

Acest joc de păcănele face parte din seria Big Bass, care conține jocuri cu tema pescuitului. În cadrul acestei variante joci în stil Megaways, ceea ce înseamnă că poți obține până la 147456 moduri de câștig, un număr foarte mare comparativ cu un slot clasic. Undița a fost înlocuită cu o plasă de pescuit, semn că jocul poate oferii premii mult mai mari. Un alt aspect ce ne-a atras atenția este schema grilei. Și anume, deasupra grilei normale cu 6 role nu se află o singură rolă suplimentară pe orizontală așa cum eram obișnuiți, ci se regăsesc 3 role. Prinde peștii valoroși ce îți pot aduce premii de până la 5000x miza totală, sau simbolul misterios cu multiple beneficii.

Cash Chips

Cash Chips este un joc atractiv și captivant atât prin grafică audio-vizuală, cât și prin caracteristici și funcții speciale. Pe grila de joc vei întâlni simboluri reprezentative jocurilor de noroc cum ar fi cifra 7, jetoane, zaruri, cărți de joc, dar și simboluri considerate norocoase ca cireșele, potcoava și clopoțel. Scatter este un diamant și acordă runda cu rotiri gratuite. Ai de ales între două versiuni ale jocului bonus. Prima este cu 10 rotiri gratuite și Wild-uri suplimentare(până la 75), iar cea de-a doua acordă un număr aleatoriu de rotiri cu mai multe jetoane. Diferența este că în cadrul celei de-a doua variante poți obține jackpoturile afișate lângă grila de joc atunci când aterizează minim 4 jetoane pe role.

200 Rotiri Gratuite plus freebet 20 lei
Cum activezi Winbet bonus fara depunere?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash