Free cookie consent management tool by TermsFeedWynn Resorts dezvoltă în Emirate un complex în stil Las Vegas denumit ”Arabian Strip”

Wynn Resorts dezvoltă în Emirate un complex în stil Las Vegas denumit ”Arabian Strip”

Insula Al Marjan, Ras Al Khaimah, UAE

Wynn Resorts dezvoltă în Emirate un complex în stil Las Vegas denumit ”Arabian Strip”

Wynn Resorts – unul din cei mai importanți dezvoltatori de hoteluri și cazinouri din Las Vegas, a anunțat planurile pentru ”Arabian Strip” și ”Marjan Strip”. Mai exact, este vorba despre două locații în Ras Al Khaimah, ale căror nume au fost deja înregistrate oficial. Cererile pentru înregistrarea mărcilor fuseseră depuse încă de anul trecut, iar acum operațiunea a fost finalizată cu succes.

Informațiile au fost confirmate de Hotelier Middle East – o publicație asemănătoare Arabian Business.

Renumitul complex din Las Vegas recunoscut pentru viața de noapte și prezența jocurilor de noroc se întinde pe o suprafață de 6.8 km. Acesta găzduiește unele dintre cele mai impresionante hoteluri din Statele Unite ale Americii. De asemenea, sunt prezente cazinouri și diferite locuri de recreație. Printre atributele ce atrag anual milioane de turiști se numără arhitectura contemporană și luminile extravagante.

Două dintre cele mai cunoscute locații din Las Vegas în 2023 sunt Bellagio și Caesar`s Palace.

Bellagio, Las Vegas

Anul trecut, F1 a anuntat un circuit de Grand Prix în Las Vegas, ce va fi găzduit în perioada 16-18 noiembrie 2023. Practic, piloții de Formula 1 vor concura prin ”inima” orașului. Site-ul oficial al celor de la F1 declara:

”Cursa de 3.8 mile se întinde de-a lungul faimoaselor cazinouri și hotelurilor, iar piloții își vor încerca norocul la viteze de până la 212 mph.”

Momentan, regiunea Ras Al Khaimah a adoptat o serie de reglementări ale jocurilor de noroc din Singapore și Statele Unite ale Americii. Wynn Marjan – programat pentru marea deschidere în 2026 în această regiune – va găzdui un cazino ce se va întinde pe 18.500 m². Dimensiunea față de cazinoul din Las Vegas deținut de cei de la Wynn ar fi depășită cu mult, fiind vorba de aproape dublul locației din Statele Unite. De asemenea, locația va avea un loc în primele 10 cazinouri din lume.

Conform declarațiilor de venit din al treilea trimestru al anului 2022, Wynn acordă o încredere maximă acestui proiect din Emiratele Arabe Unite, mai ales din punct de vedere financiar.

Reglementările Jocurilor de Noroc avansează în Emiratele Arabe Unite

Autoritatea pentru Dezvoltare Turistică a Emiratului a format deja o divizie destinată reglementării unor astfel de resorturi, cu un nou Departament pentru Divertisment și Jocuri de Noroc.

Reglementările au rolul de a ”lua în considerare peisajul social, cultural și de mediu al Emiratului” și de asemenea pentru a acoperi licențierea & impozitarea pentru giganții din domeniu. Informațiile au fost confirmate de RAKTDA. Oficialii Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) au declarat:

”Prioritatea acestei noi divizii este formarea unui cadru care să asigure un joc responsabil la orice nivel.”

Nobu Hotel, una din atracțiile de pe Insula Marjan

Un alt nume celebru ce își va face apariția în Emirate, mai exact pe Insula Marjan – este Nobu. Nobu Marjan Island se va ridica la standardele hotelului omolog din Las Vegas și își propune să aducă o experiență cu adevărat rezidențială în Al Marjan.

Concept Nobu Hotel pe Insula Marjan

De menționat este faptul că Hotelul Nobu din Las Vegas, de care vorbeam mai sus, se află în interiorul Caesar`s Palace. Trevor Horwell – CEO-ul Nobu Hospitality Group – se declară încântat de parteneriatul cu Enevoria și Marjan. După cum confirmă chiar el, scopul comun este reprezentat de formarea unei destinații de lux. Locația se va afla la doar 45 de minute distanță de Aeroportul Internațional din Dubai.

Cine sunt cei de la Wynn Resorts și ce planuri au în Emirate?

Wynn Resorts Limited este o corporație americană ce are sediul în Nevada. Este unul din cei mai mari dezvoltatori și operatori de hoteluri și cazinouri nu doar de peste ocean, ci din întreaga lume. Compania a fost fondată în anul 2002 de fostul CEO al Mirage Resorts – Steve Wynn. În prezent, Craig Billings se află la conducerea Wynn Resorts.

Planurile Wynn pe termen lung includ o expansiune în Orientul Mijlociu. Dacă totul merge bine, compania plănuiește să deschidă multe alte locații în această regiune. Costul total al actualului proiect se ridică undeva la 2 miliarde de dolari – conform estimărilor.

Analiștii JPMorgan estimează faptul că acest proiect poate oferi o rentabilitate a investiției de cel putin 20%. La aceste cifre contribuie opțiunile limitate de jocuri de noroc ce se regăsesc momentan în Emirate, cât și turismul dezvoltat din regiune.

În prezent, portofoliul Wynn cuprinde locații în Las Vegas dar și două stațiuni în Macao.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash