Free cookie consent management tool by TermsFeedOmul Invizibil - 5 lucruri apreciate de fani

Omul Invizibil – 5 lucruri apreciate de fani

Omul Invizibil reprezintă unul din cele mai de succes filme ale anului 2020. Producția acestuia a fost una complicată însă. Pentru rolul principal a fost ofertat Johnny Depp, iar producția trebuia să intre în Universul Întunecat al celor de la Universal. Acesta ar fi fost plasat lângă filme clasice horror, precum Mumia sau Dracula. Totuși, nu a fost chiar așa.

Lansarea filmului a avut loc în Februarie 2020!

Cei de la Universal au rămas sceptici după ce Mumia nu s-a bucurat de succesul așteptat. Ultima parte a acestei serii a fost o dezamăgire totală în Box Office, astfel că oficialii companiei au renunțat la Universul Întunecat. În schimb, s-au oferit să co-producă Omul Invizibil alături de Blumhouse, fără Johnny Depp. Filmul a fost lansat în 28 Februarie pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, sub tutela Universal Pictures. Fanii l-au primit foarte bine, iar încasările din Box Office au fost de 129.4 milioane de dolari. O sumă cu adevărat excelentă pentru producători, care au investit doar 7 milioane $.

Totuși, pandemia de Coronavirus ce a izbucnit în luna Martie a scăzut din încasări. Conducerea Universal a decis să lanseze filmul și în online la doar 4 săptămâni distanță, din pricina cinematografelor care s-au închis.

Omul Invizibil – 5 lucruri apreciate de fani

Revenind la filmul din 2020, fanii au apreciat câteva lucruri despre acest film. Evident au existat critici, iar cinefilii afirmă faptul ca ecranizarea din 2020 nu se ridică la nivelul celei din 1993. Chiar și așa, haideți să vedem de ce Omul Invizibil s-a bucurat de succes în Box Office:

1. Aluziile la filmul original din 1993

Easter Egg-urile reprezintă detalii ce fac deliciul cinefililor. Sunt trimiteri către pelicule clasice, care mereu sunt apreciate de iubitorii filmelor vechi. Este și cazul filmului Omul Invizibil, care are câteva trimiteri către sursa originală de inspirație. Vestimentația actorului principal este una aproape identică în cele două filme, iar design-ul a fost lucrat cu mare atenție.

Aluziile la filmul original din 1993
costumul original al Omului Invizibil
2. Scene tensionate

Suspansul atinge cote paroxiale în câteva scene, fapt pentru catre iubitorii de thriller sau horror trebuie să vadă acest film. Există câteva scene ce par liniștite, însă oferă senzații tari, prin care cu siguranță vei tresări. Atenție mare la popcorn și suc în timp ce vizionezi Omul Invizibil.

3. Omul Invizibil este un Thriller Psihologic

Pelicula lansată în luna Februarie trece de barierele unui horror clasic. Există într-adevăr câteva scene de speriat cum menționam anterior, însă filmul este mult mai complex. Psihologia joacă un rol important în această ecranizare, mai ales dacă privim starea psihica a personajului feminin Cecelia. Observăm impactul avut de Omul Invizibil asupra ei și separarea socială la care este supusă.

4. Evoluția personajului principal feminin – Cecelia

Elisabeth Moss cu siguranță a făcut unul din cele mai bune roluri ale carierei. Portretizarea personajului Cecelia este una de clasă, care a fost apreciată de cinefili. Există momente emoționante ale frumoasei blonde, care inspiră milă și empatie. Totuși, personajul dă dovadă de multă tărie de caracter. Includem aici și scena în care Cecelia își ucide cu sânge rece fostul soț.

5. Elizabeth Moss

Frumoasa actriță de origine britanică reprezintă atracția principală a acestui film. Născută în 1982 în Los Angeles, actrița și-a început cariera în 1990. A avut apariții în Law & Order,Ghos Whisperer sau Grey`s Anataomy, însă adevăratul succes l-a cunoscut în acest an. Rolul din Omul Invizibil i-a adus multe laude, iar evoluția personajului său este una demnă de apreciat.

Remake-urile filmelor clasice de multe ori au fost un eșec total. Rareori acestea au reușit să egaleze măcar succesul originalului, iar motivele sunt lesne de înțeles. Cinematografia clasică este apreciată de orice cinefil, iar majoritatea capodoperelor au fost produse înainte de anul 2000. La finalul zilei însă, Omul Invizibil reprezintă un film ce merită vizionat, multe peste ce a fost lansat în ultimii ani. Poate nu va rămâne in istorie drept un clasic, însă ecranizarea cu Elizabeth Moss în rol principal este demnă de apreciat.

Omul Invizibil – adus de NetEnt și în universul păcănelelor

NetEnt a decis să aducă la viață slotul Omul Invizibil, fiind încă un nume inspirat din filme. Totuși, sursa de inspirație a reprezentat-o filmul original din 1993, deoarece slotul este lansat din 2014. Acesta este dispus pe 3 linii & 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.30%.

Tematica respectă pelicula, iar simbolurile sunt sugestive. În primul rând, întâlnim 10, J, Q & K – pictograme clasice. Totuși, utilizatorii pot face cunoștință cu personaje din film. Vorbim aici de Mrs. & Mr. Hall, Dr. Cranley, Arthur Kemp și Flora Cranley. Există și simboluri Wild – Wild Police & Wild Griffin. Ambele oferă rotiri gratuite și activează funcții speciale.

Despre ce este Omul Invizibil? Primul Horror important din 2020

Probabil un motiv important pentru care cinefilii continuă discuțiile pe seama acestei pelicule este acela că reprezintă primul Horror important din 2020. Această categorie de filme a fost mereu una mai specială, în care părerile sunt împărțite pro și contra. Fie îți plac filmele Horror, fie le detești și respingi. Cam așa pare să fie și cu Omul Invizibil, un film discutat intens.

Filmul se concentrează fără doar și poate pe personajul Cecilia, care este construit extraordinar. Dacă încă nu ești decis să urmărești această peliculă, poți citi mai jos și poți vedea despre ce este Omul Invizibil!

ATENTIE! Urmează spoilere despre acțiunea filmului și despre soarta unor personaje!

Deși filmul este inspirat după capodopera din anii 90, există foarte multe elemente adaptate la anul 2020. Violența socială și problemele acestei epoci sunt evidențiate. Vorbim de distanțare socială, anxietate și depresie. Cecilia află că este însărcinată după ce este condamnată pentru moartea surorii ei. Crima însă a fost înscenată de către Adrian, iar astfel sarcina devine și mai dificilă.

Uciderea lui Adrian denotă ura pe care Cecilia a ajuns să o aibă față de el, după toate abuzurile la care a fost supusă. Scenele în care personajul se apără terifiat cu un cuțit în mână sunt demne de un film Horror clasic. Per total, cinefilii apreciază acest film și îl încadrează în genul menționat anterior, pentru momentele tensionate și înfricoșătoare.

Echipa cazino365 recomandă această ecranizare. După ce vizionați filmul, puteți intra în pielea personajelor cu slotul online prezentat mai sus.

Dacă apreciezi conținutul articolului ”Omul Invizibil – 5 lucruri apreciate de fani”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash