Free cookie consent management tool by TermsFeedPăcănele cu magie și iluzionism - cele mai bune jocuri

Păcănele cu magie și iluzionism care s-au bucurat de cel mai mare succes. Magia este o practică antică cu ritualuri și incantații menite să invoce sau să manipuleze în diferite moduri entități și forte supranaturale. Aceste practici au fost dintotdeauna considerate neortodoxe și fără nicio legătură cu știința. Iluzionismul, numit și magie scenică, este o artă a spectacolului ce impresionează publicul prin crearea unor trucuri și iluzii ce par a fi imposibile și greu de înțeles.

Conform înscriselor lui Leonard Iosefini in cartea sa „Misterele Magiei”, iluzionismul a apărut în România foarte târziu, în jur de 1880. Leonard Iosefini este fiul primului magician roman, Aurel Iosif (Iosefini), acesta păstrând doar numele de scenă al tatălui sau, nu și cel de familie. Tind să cred că toți am fost cândva fascinați de magie si iluzionism, în special în perioada copilăriei când credeam că magia există, într-adevăr.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești interesat să afli cele mai bune si populare jocuri de păcănele cu magicieni. Dezvoltatori cunoscuți ca Pragmatic Play, Relax Gaming, iSoftBet, Play’nGo, Novomatic și alții au lansat de-a lungul timpului o mulțime de jocuri cu magie și iluzionism.

Ele atrag prin grafică modernă, efecte extraordinare cu globuri de cristal, poțiuni și baghete magice, magicieni si vrăjitorii. Unele dintre jocuri sunt intrigante datorită graficii întunecate, simbolurilor înspăimântătoare si a tot felul de efecte sonore mai neobișnuite. În schimb, vei întâlni și jocuri atractive din punct de vedere estetic cu grafică mai modernă, simboluri luminoase si strălucitoare, efecte vizuale încântătoare. Îți voi descrie mai jos câteva jocuri de păcănele cu această temă.

Sorcerer’s Guild of Magic – jocuri de păcănele cu magie și iluzionism pe mize fabuloase

Pătrunde în lumea obscură a vrăjitoriilor cu multiplicatori, reînvârtiri și Wild-uri în cadrul unuia din cele mai noi jocuri de pacanele Playtech.

Sorcerer’s Guild of Magic are un RTP de 96.09% și o variație medie. Asta înseamnă că vei avea câștiguri frecvente cu un câștig maxim potențial de pana la 5.000x miza.

Poți paria între 0.40 și 1.800 Ron, ceea ce îl face un joc de păcănele perfect pentru toate tipurile de jucători.

Grila de joc are 5 role și 3 rânduri, cu 10-20 linii de plată. Plățile se fac de la stânga la dreapta începând cu prima rolă.

Toate cele 15 simboluri sunt tematice și au următoarele valori de plată:

 • Wild x5 = 50x miza
 • Vrăjitoare x5 = 25x miza
 • Amuletă roz x5 = 20x miza
 • Colier auriu x5 = 15x miza
 • Cercei roșii x5 = 10x miza
 • Inel cu safir x5 = 8x miza
 • Poțiune roz Inimă/Poțiune verde Frunză x5 = 6x miza
 • Poțiune albastră Treflă/ Poțiune roșie Romb x5 = 5x miza

Sorcerer’s Guild of Magic nu are funcție specială cu rotiri gratuite, gamble sau jackpot. Însă, cu ajutorul celor 5 vrăjitori poate face magii crescându-ți balanța. După cum spuneam, fiecare vrăjitor în parte își face propria magie, dar atunci când își combină poțiunile, lucrurile devin și mai interesante.

200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?

Vrăjitorul Naturii apare pe primul tambur și transformă una din bijuterii în Wild. Vrăjitorul de Foc apare pe al 2-lea tambur și oferă multiplicator până la x10. Vrăjitorul Vântului apare pe al 3-lea tambur și mărește numărul de linii de plată la 20. Vrăjitorul de Apă apare pe al 4-lea tambur și elimină una din poțiuni de pe panou.

Al 5-lea este Vrăjitorul Ocult care apare pe ultimul tambur și oferă un respin. Dacă apare pe role în același timp cu un alt Vrăjitor, cel Ocult îi va îmbunătăți bonusul celuilalt.

 • Vrăjitorul Ocult + Vrăjitorul Naturii – va fi transformată încă o bijuterie în Wild
 • Vrăjitorul Ocult + Vrăjitorul de Foc – se dublează câștigul multiplicatorului
 • Vrăjitorul Ocult + Vrăjitorul Vântului – toate cele 20 de linii de plată se formează din ambele sensuri
 • Vrăjitorul Ocult + Vrăjitorul de Apă – elimină încă un simbol de valoare mică
Top jocuri de păcănele cu magie și iluzionism - Sorcerer's Guild of Magic
Foto slot Sorcerer’s Guild of Magic

Esti pasionat de acest tip de jocuri de pacanele?

Daca raspunsul tau este un magic DA, atunci trebuie sa stii ca toata luna Februarie ai parte de o experienta unica in cazinoul Betano, unde poti participa la Casino Backstage, Episodul 4: Magie si Iluzionism unde poti castiga in fiecare zi pana la 100 de rotiri gratuite. Conditiile de participare sunt destul de simle, iar daca dai click pe imaginea de mai jos poti vedea exact despre ce este vorba.

Magic Journey – călătorește in lumea magică a Chinei antice

Pragmatic Play a gândit un nou concept de jocuri de păcănele cu magie și iluzionism pe care îl veți putea încerca în cadrul jocului Magic Journey, lansat în ianuarie 2020.

Inspirat fiind din celebrul roman chinezesc „Călătorie spre soare-apune” scris de Wu Cheng’en, Magic Journey are ca și simboluri 9 dintre personajele romanului. Acestea sunt : Regele Maimuță, Monstrul Porc, Demonul Acvatic, Calul Dragon Alb, Călugărul Chinez, Prințesa Evantai de fier, Regele Bou și Porcul Antropoid(porc în trup de om).

Acest joc ca la aparate se joacă pe 1 rolă cu 5 rânduri, iar deasupra rolei de joc vei observa o grilă de simboluri de 3×3. Aceasta grilă, numită carte de scor, este formată din cele 9 simboluri ale slotului. Ea va rămâne fixă pe tot parcursul jocului, pentru că doar rola de jos se va roti. Are 8 linii de plată care fac plăți după cum urmează:

 • 1 linie = 2x miza                           
 • 2 linii = 5x miza
 • 3 linii = 10x miza
 • 4 linii = 15x miza
 • 5 linii = 30x miza
 • 6 linii = 100x miza
 • 8 linii = 400x miza

Nu există posibilitatea câștigării pe 7 linii. Miza minimă este de 0.80 Ron, iar cea maximă de 400 Ron.


444 Rotiri Shining Crown
Cod promo 444CROWN -
Cum activezi Betano bonus fara depunere? 100 rotiri la înregistrarea contului 344 rotiri în termen de 14 zile de la verificare

La fiecare rotire, rola poate dezvălui până la 5 simboluri sau niciunul. Simbolurile dezvăluite vor fi marcate în cartea de scor. Respin-ul se va activa după formarea unei linii de plată pe cartea de scor sau la apariția simbolului Rege Maimuță. Acest lucru se va repeta atât timp cât pe cartea de scor se formează linii de plata sau până grila de 3×3 va avea marcate toate cele 9 simboluri. Regele Maimuță activează Respin chiar dacă nu se formează o linie de plată.

Acest joc de păcănele nu are funcții speciale, Wild, Scatter sau Jackpot. Modul de joc în sine este o funcție specială datorită Respin-ului. Magic Journey are RTP  96.54% și volatilitate ridicată, iar câștigul maxim ce îl poate oferi este de 400x miza într-o singură rotire.

Jocul de cazino Magic Journey
Imagine joc ca la aparate Magic Journey

Magic of the Ring Deluxe – „Stăpânul inelelor” în jocuri de cazino

Acest joc de păcănele cu grafică vizuală si sonoră excepțională este un produs al unui nou dezvoltator de jocuri online, Wazdan.

Acțiunea jocului Magic of the Ring Deluxe se desfășoară pe o matrice de joc de 5 role x 3 rânduri, cu 20 de linii de plată.

Pe panou vei întâlni 10 simboluri dintre care cinci sunt simboluri tematice (Marele Vrăjitor, Inelul Fermecat -Scatter, Castelul Întunecat, Arme), cinci sunt simboluri din pachetul cărților de joc de la A la 10.

Simbolurile fac plăți între 2x si 100x miza pentru 5 bucăți din fiecare pe o linie de plată.

Mizele variază între 0.40 si 500 Ron.

Magic of the Ring Deluxe permite jucătorului să modifice nivelul volatilității după preferințe oricând: câștiguri frecvente, dar mai mici/ joc standard/ câștiguri mari, dar mai rare. Folosește butonul de lângă cel de Start pentru a modifica volatilitatea după bunul plac.

Funcția specială a acestui joc ca la aparate este runda Bonus cu rotiri gratuite. Ea se declanșează pentru minim 3 Scattere oriunde pe panou și oferă 10 rotiri gratuite.

350 Rotiri Gratuite la Shining Crown, Fără depunere
Folosește codul K_350COROANE și joacă!
Cum activezi Maxbet bonus fara depunere?

Înaintea de începerea rundei, va fi selectat aleatoriu un simbol Bonus ce va funcționa ca un Wild expandabil pe toata durata rotirilor gratuite. Runda Bonus este redeclanșabilă și are toate atuurile pentru a fi încadrată în categoria celor mai bune secvențe speciale la păcănele.

Dezvoltatorul Wazdan a conceput o funcție unica de Gamble pe care o puteți încerca în cadrul jocului Magic of the Ring Deluxe. Această funcție Gamble se poate juca în 7 runde. Alege cufărul corect pentru a putea continua până la ultimul. Poți oricând să colectezi câștigurile și să revii la jocul principal.

Slot demo Magic of the Ring Deluxe
Slotul demo Magic of the Ring Deluxe

Voodoo Magic – magie, simboluri misterioase si wild-uri stivuite

Cei de la Pragmatic Play și-au folosit din nou imaginația și au făcut-o foarte bine ala crearea jocului online Voodoo Magic, care a fost lansat pe 7 ianuarie 2021.

Este un joc de o volatilitate ridicată și un RTP de 96.5%, iar câștigul maxim potențial urcă până la 1000x miza totală pe rotire. Se joacă cu 40 de linii fixe.

Matricea de joc este formată din 5 role x 4 rânduri. Poți plasa pariuri între 0.80 si 400 Ron. Valoarea monedei poate fi schimbată cu ajutorul butoanelor +/- de lângă butonul Start.

Vodoo Magic are 4 simboluri specifice tematicii (Cap de berbec, Craniu, Crocodil, Vrajitoarea Voodoo) și 6 simboluri comune A, K, Q, J, 10, 9. Simbolul Wild este un Gargou infricoșător și apare oriunde pe panou. Simbolul Bonus este Poțiunea magică și apare doar pe rolele 2, 3, 4.

Vodoo Magic este unul din jocurile ca la aparate ce nu duce lipsă de funcții speciale diversificate.

Runda Bonus cu rotiri gratuite este activată de minim 3 simboluri Bonus si vine in 3 moduri diferite la alegere. Toate cele 3 ofera 5 rotiri gratuite cu simboluri misterioase+premii garantate astfel:

 • Mega Voodoo – simbolurile misterioase se transformă doar într-unul din cele 4 simboluri valoroase sau Wild. Câștigul garantat este 50x miza
 • Super Voodoo – simbolurile misterioase se transformă în orice simbol, iar câștigul garantat este de 25x miza
 • Voodoo – simbolurile misterioase se transformă în orice simbol, câștigul garantat este de 10x miza.

Dacă nu ai ajuns la câștigul garantat, vei primi extra 5 rotiri gratuite până la obținerea acestuia sau poate chiar mai mult dacă ești norocos.

Funcția Cumpără Rotiri Gratuite este disponibilă pentru un cost de 80x miza totală.

Voodoo Magic mai are o caracteristică Bonus în plus care se activează pentru 2 simboluri Bonus pe rolele 2 și 3. Alege una din cele 2 poțiuni magice pentru următoarele variante de Bonus:

 • Mistery Curses – la finalul rotirii un număr de Wild-uri sunt adăugate aleatoriu pe role
 • Fortune Hex – simbolurile mai puțin valoroase și Bonus sunt eliminate și înlocuite cu altele noi, până ce pe panou rămân doar simboluri cu valoare mare.
Slot cazino Voodoo Magic
Voodoo Magic – slotul excelent plin de magie marca Pragmatic Play

Book of Magic – jocuri de păcănele cu magie și iluzionism in stilul clasic EGT

Lansat de către Amusnet Interactive, jocul ca la aparate Book of Magic se jdesfășoară pe o grilă de 5 role x 3 rânduri. Are 20 de linii de plată ajustabile pe care poți plasa mize între 0.20 și 200 Ron. De la setări poți ajusta numărul liniilor cu care vei juca și valoarea monedei după preferințe.

Magia se produce cu ajutorul celor 13 simboluri dintre care cinci sunt tematice (Vrăjitorul, Prințesa, Sceptrul si Talismanul), șase sunt simbolurile cărților din pachetul de cărți (A-9), un Wild si Scatter. Simbolurile fac plăți cu valori între 100 si 100.000 Ron pe miza maximă.

Wild-ul și Scatter-ul au propriile valori de plată și sunt cel mai bine plătite simboluri. Wild-ul dublează atunci când substituie.Trei simboluri Scatter declanșează runda Bonus cu 15 rotiri gratuite și multiplicator x3. Bonusul se poate redeclanșa nelimitat.

Funcția Gamble îți permite dublarea câștigurilor. Alege Roșu sau Negru și întoarce până la cinci cărți. Dacă nu ai nimerit culoarea vei pierde atât câștigul inițial, cât și șansa de a întoarce următoarea carte.

Jackpot Cards este jackpotul progresiv pe 4 nivele specific jocurilor marca Amusnet Interactive. Fiecare nivel este reprezentat de unul din simbolurile cărților de joc unde Trefla are cea mai mică valoare, urmată de Romb, Inima roșie si Frunza neagra care are și cea mai mare valoare. Jackpot Cards se declanșează aleatoriu la finalul unei mâini. Întoarce cărțile și nimerește 3 identice, iar simbolul de pe acestea îți vor dezvălui si valoarea jackpotului câștigat.

Fără doar și poate, Book of Magic este unul din cele mai bune jocuri lansate de EGT.

Jocul ca la aparate Book of Magic
Book of Magic – slot magic cu rotiri gratuite si multiplicator x3

Top cazinouri online la care să joci cele mai bune păcănele cu magie și iluzionism

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate
Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Pentru că știm cât de mult vă plac aceste păcănele cu magie și iluzionism, vă oferim mai jos un clip special cu cei mai buni magicieni si iluzioniști din lume. Vizionare plăcută!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash