Top 3 sloturi cu temă Halloween

Sarbătoare de origine celtică, Halloween este preluată astăzi de mai multe țări printre care și România. Foarte răspândită în secolul actual, a devenit sursă de inspirație și pentru producătorii de jocuri ca la aparate.

Halloween reprezintă varianta scoțiană a ceea ce înseamnă noaptea dinaintea alungarea spiritelor rele. În Scoția spiritele rele erau jucate de tineri îmbrăcați în alb și cu fețele vopsite în negru. Acest eveniment a devenit un brand la nivel mondial și lucrul acesta îl pot vedea și amatorii de jocuri de noroc, respectiv de sloturi ca la aparate. Halloween este temă pentru foarte multe sloturi de la producători de top, cu caracteristici la fel de interesante precum tema în sine.

Sloturi cu temă Halloween: Halloween Jack (NetEnt)

Te întâmpină cu o atmosferă înfricoșătoare, datorită prezentării temei, dar și a coloanei sonore specifice. Este un joc aparte și poți observa asta prin intermediul celor trei funcții speciale diferite. Cel puțin trei simboluri Scatter (Cufăr auriu) oriunde pe role declanșează 10 Jocuri Gratuite cu posibilitate de prelungire.

Walking Wild este simbolul Wild apărut pe role, ceea ce permite acordarea unui Re-Spin în timp ce simbolul se mută cu o rolă în stânga. Fiecare câștig obținut cu simboluri Wild este X 3, iar funcția poate fi activată atât în timpul desfășurării funcției Free Spins.

Jocuri ca la aparate: Halloween Jack
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Halloween Jack

Jack O Lector este o funcție ce poate fi activată exclusiv pe perioada Free Spins, iar simbolurile Lantern ce ajung pe rola 5 deblochează următoarele opțiuni Wild:

  • Colectați trei simboluri Lantern pentru obținerea unui Stacked Hell Hound Wild
  • Colectați șase simboluri Lantern pentru obținerea unui Stacked Jack-o-lantern Wild.
  • Colectați nouă simboluri Lantern pentru obținerea unui Expanding Death Reaper Wild.

Producătorul NetEnt te întâmpină cu o serie de caracteristici interesante pentru jocul ca la aparate Halloween Jack. Muzică specifică, grafică superioară, RTP de 96.28%, iar câștiguri maxime de până la 600.000 fise, fiecare fise având valori diferite în funcție de miza folosită pentru fiecare rotire în parte. Sunt 20 de linii de plată, volatiliatea este ridicată, iar întreaga acțiune este purtată pe 5 role X 3 simboluri fiecare.

Pacanele online: Happy Halloween
5.0/5
Pacanele online: Happy Halloween

Top 3 sloturi cu temă Halloween: Happy Halloween (Play n Go)

Un joc mai „prietenos”, deși vorbim despre aceeași temă. Happy Halloween transformă simbolurile sărbătorii de Halloween în câștiguri pe măsură, ce pot ajunge până la 1.000 X miza. Cea mică miză este de 0.10 RON, iar cea mai mare de 100 RON. Jocul este foarte plăcut, cu grafică modernă, simboluri colorate și funcții speciale. Muzica este specifică temei și te poartă cu gândul spre misterioasele premii care se ascund în spatele celor 20 de simboluri stivuite.

În total sunt 20 de simboluri ce pot fi identice sau diferite, câte patru pe fiecare din cele cinci role existente. Simbolurile speciale Wild și Scatter fac și ele parte din gama de simboluri. La fiecare trei simboluri Scatter reprezentate de Fata roșcată cu pălărie ți se acordă un premiu de 4 X premiul total și se vor declanșa 10 Rotiri Gratuite. La fiecare rotire apar două simboluri joker suplimentare si suprapuse pe rolele 2, 3, 4 și 5. Funcția se poate redeclanșa o singură dată.

Top 3 sloturi cu temă Halloween: Pumpkin Bonanza (Playtech)

Înfricosător și totodată misterios, Pumpkin Bonanza te invită să intri în  într-o lume cu vrăjioare pe mătură și dovleci înflăcărați. Slotul este disponibil la Betfair Cazino și il poți juca pe mai multe mize, cea mai mică fiind 0.40 RON, ar cea mai mare 2.000 RON per rotire. Jocul este foarte interesant, iar sigura sa funcție specială este Învărtire Bonanza care se declanșează în momentul în care toate simbolurile aducătoarede câștig de pe rola 3 se transformă în Wild Dovleac. Simbolurile înlocuiesc toate celelalte simboluri. În timpul activării acestei funcții rolele 2, 3 și 4 se pot transforma în simboluri Wild și aduc câștiguri pe măsură.

Interesant la acest slot este modul prin care se leagă câștigurile. Sunt 10 linii de plată, dar spre deosebire de alte sloturi există posibilitatea ca un câștig să fie acordat atât de la stânga către dreapta, cât și de la dreapta către stânga. Pe lângă grafică moderna, volatilitatea este medie, iar slotul are RTP 95.51% și schema este de 5 role X 4 simboluri stivuite pe fiecare dintre role.

Toate sloturile menționate sunt disponibile atât în varianta clasică, pe desktop, cât și în varianta pe mobil. Poți juca slotul preferat pe oricare dispozitiv mobil (telefon, tabletă, Ipad), indiferent de sistemul de operare. Cazinourile online licențiate în România au și aplicații dedicate pentru secțiunea de Cazino și Cazino Live. Două dintre aceste aplicații care ne-au atras atenția sunt cele de la NetBet și Betano, fiind foarte bine optimizate. Mai mult, poți efectua depuneri și retrageri direct din aplicație.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite, fara conditii de rulaj
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 400 Rotiri Gratuite la 20 Hot Blast