Jackpot Card – Ce este jackpotul cu cărți de la EGT

Jackpot Card - Ce este jackpotul cu cărți de la EGT
Jackpot Card - Ce este jackpotul cu cărți de la EGT - sursa foto: https://www.facebook.com/eurogamestechnology

Jackpot Card – Ce este jackpotul cu cărți de la EGT

Euro Games Technology sau EGT așa cum este cunoscut în lumea sloturilor online este un provider care oferă sloturi de top pasionaților de păcănele. Jocurile ca la aparate Shining Crown, 20 Super Hot, Burning Hot, Dazzling Hot sunt doar câteva dintre titlurile de top ale acestui producător de sloturi online.

Providerii de păcănele online au locul lor bine stabilit în lumea jocurilor de noroc, dar fiecare încearcă cumva să iasă în evidență. Unii prin tema sloturilor, alții prin grafica deosebită, dar în principal prin funcții speciale deoarece acestea fac uneori diferența. Se întâmplă și în cazul jocurilor ca la aparate de la EGT, acestea vin cu o funcție unică: Jackpot Cards.

Jackpot Cards – Ce este jackpotul cu cărți de la EGT

EGT este providerul ale căror jocuri sunt cel mai des întâlnite în cazinourile offline sau online de pe teritoriul țării noastre. Popularitatea acestui provider este în creștere, poate și datorită funcțiilor speciale de care sloturile sale beneficiază. Însă, Jackpot Cards face parte din suita de funcții bonus de care poți bucura exclusiv dacă ai cont la cazinourile online licențiate pe teritoriul țării noastre.

Jackpot Card - Ce este jackpotul cu cărți de la EGT
Jackpot Card – Ce este jackpotul cu cărți de la EGT – sursa foto: https://egt-interactive.com/

Sloturile EGT sunt de tip mystery, iar asta presupune că oricând la finalul unei rotiri complete se poate declanșa Jackpot Cards. Această funcție garantează câștigarea unuia dintre cele patru bonusuri cu valori diferite. Se pot câștiga sume cuprinse între câțiva zeci de lei și până la câteva sute de mii de lei sau chiar milioane. Câștigurile sunt în strânsă legătură și cu suma jucată la acel cazino online. Spre exemplu, câștigurile Jackpot Cards diferă de la un cazino la altul, iar NetBet este unul dintre cazinourile online care oferă printre cele mai mari câștiguri ale acestei funcții.

Cum funcționează Jackpot Cards

Mecanismul este unul simplu, iar la finalul unei învârtiri poți fi selectat aleatoriu pentru a obține bonusul misterios Jackpot Cards. Este un bonus pe patru niveluri și totul se desfășoară pe un ecran cu 12 cărți întoarse cu fața în jos. Jucatorul poate selecta câte o carte pe rând până în momentul când potrivește trei simboluri identice. Premiul care corespunde acelui simbol este câștigat, iar suma intră automat în balanță.

Șansele de a participa la runda bonus sunt rezonabile și aceleași pentru toți jucătorii la păcănele care în acel moment aleg sloturile providerului EGT. Însă, pe măsură ce miza din jocul de bază este mai mare, resc și șansele de participare la runda bonus.

Top 10 sloturi care au jackpotul cu cărți de la EGT

  • Shining Crown
  • 5 Dazzling Hot
  • 5 Burning Hot
  • 10 Hearts
  • 20 Super Hot
  • Age of Troy
  • Fortune Spells
  • Majestic Forest
  • Rise of Ra
  • The Story of Alexander

Jocurile ca la aparate care au jackpotul cu cărți de la EGT se găsesc la majoritatea cazino-urilor online licențiate în România. Sunt disponibile atât în varianta clasică, cât și pe toate celelalte dispozitive mobile pentru care s-au implementat aplicații foarte bine optimizate. Acestea se pot descărca de pe site-urile operatorilor și permit accesarea sloturilor atât pe dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și IOS, prin intermediul cărora poți efectua depunere și retrageri.