• Acasa
  • /
  • Animale si natura

Animale si natura

Cand te-ai plictisit in casa si mai vrei sa vezi si altceva in fara de cei 4 pereti ai camerei dar nu poti iesi afara din diferite motive, te poti relaxa cu jocurile ca la aparate din categoria animale si natura. Cu o grafica cel putin HD si sunet de HQ aceste sloturi reprezinta cu fidelitate natura si elementele acesteia. Tema acestor pacanele au ca scop sa te scape de stres dar si sa-ti aduca posibile castiguri daca norocul iti surade. Pe acesta pagina iti vom aduce cele mai noi sloturi cu animale si natura pe care le poti incerca in mod gratuit.

100 cats

100 Cats

Iubitorilor de animale li s-a pregatit o surpriza, 100 Cats este un joc la pacanele care are drept tema principala fascinanta lume a pisicilor.

Mega Moolah

Mega Moolah

Jocul ca la pacanele Mega Moolah a transformat foarte multi oameni obisnuiti in milionari datorita unor dintre cele mai mari jackpot-uri din istorie.

jumanji

Jumanji

NetEnt a decis anul trecut sa lanseze pe piata jocul de pacanele Jumanji, inspirat de filmul din 1995 cu acelasi nume, cu Robin Williams in actiune.

Penguin Style

Penguin Style

Scos recent pe piata jocurilor la pacanele, Penguin Style de la EGT, ce ruleaza pe 20 de linii de plata, o grafica moderna si o speciala pe masura.

Dolphins Pearl

Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin`s Pearl reprezinta una din cele mai populare alegeri printre jucatorii de pacanele si este produs de cei de la Novomatic, cu o tema acvatica.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365