• Acasa
  • /
  • Animale si natura

Animale si natura

jungle giants

Jungle Giants

Lupta pentru suprematie a animalelor din jungla s-a mutat in jocul ca la aparate Jungle Giants, un joc pe 50 de linii de plata al providerului Playtech.

great blue jackpot

Great Blue Jackpot

Slotul online Great Blue Jackpot de la Playtech este continuarea jocului ca la aparate Great Blue, care este foarte popular printre jucatorii de cazino.

epic ape

Epic Ape

Epic Ape este un joc ca la aparate cu maimute alimentat de Playtech, care are ca tema jungla si vine cu 6 role, 4 randuri si 4096 moduri de a castiga.

anaconda wild

Anaconda Wild

Anaconda Wild este un joc ca la aparate creat de Playtech, cu 6 linii, 4 randuri si 50 de linii de plata fixe, care poate fi redat pe toate dispozitivele.

gorilla kingdom

Gorilla Kingdom

Jocul ca la aparate cu maimute Gorilla Kingdom, alimentat de NetEnt este structurat pe 5 role, 4 randuri si pana la 1024 directii de miza.

crazy monkey

Crazy Monkey 2

Jocul ca la aparate cu maimute Crazy Monkey 2, creat de Igrosoft, include 5 role, 3 randuri si pana la 9 linii de plata reglabile.

diamond featured

Diamond Monkey

Diamond Monkey de la Amatic este un slot cazino cu maimute cu 5 role, 4 randuri, cu o functie Bonusspin si o caracteristica de joc, cu simbol Wild.

7 monkeys

7 Monkeys

7 Monkeys este un joc de pacanele cu maimute, cu gameplay simplu si cu o configuratie de 5*3. Exista doar 7 linii de plata fixe si 7 simboluri diferite.

king kong fury

King Kong Fury

Creatia lui Merian Cooper, King Kong este motiv de inspiratie si pentru dezvoltatorii de jocuri ca la aparate cu maimute care au lansat King Kong Fury.

mad mad monkey

Mad Mad Monkey

Jocul ca la pacanele cu maimute Mad Mad Monkey impartaseste pe cinci role si patru tamburi experienta unei vacante superbe.

coywolf cash

Coywolf Cash

Coywolf Cash este un slot de cazino online cu o configuratie conventionala cu 3 randuri, 5 role si 50 de linii de plata fixe, realizat de Play’n Go.

monkey warrior

Monkey Warrior

O armata de razboinici duce o lupta dura, ea fiind reflectata in jocul ca la aparate cu maimute Monkey Warrior, iar fiecare victorie aduce castiguri.

Animale si natura

Cand te-ai plictisit in casa si mai vrei sa vezi si altceva in fara de cei 4 pereti ai camerei dar nu poti iesi afara din diferite motive, te poti relaxa cu jocurile ca la aparate din categoria animale si natura. Cu o grafica cel putin HD si sunet de HQ aceste sloturi reprezinta cu fidelitate natura si elementele acesteia. Tema acestor pacanele au ca scop sa te scape de stres dar si sa-ti aduca posibile castiguri daca norocul iti surade. Pe acesta pagina iti vom aduce cele mai noi sloturi cu animale si natura pe care le poti incerca in mod gratuit.

Jocuri ca la aparate cu maimute

Cele mai populare jocuri cu animale sunt cele in care apar maimute, cel putin in Romania, publicul are o adevarata atractie pentru astfel de sloturi. Vestea buna este ca avem o multime de astfel de jocuri ca la aparate cu maimute pe Cazino 365, te joci pe gratis iar cand vreti sa iti incerci norocul pe bani reali, o poti face alegand unul din cazinourile de top recomande de noi.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365