Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Bonnie & Clyde
Pacanele online: Bonnie & Clyde
5.0

Pacanele online: Bonnie & Clyde

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Bonnie & Clyde

Frumoasa poveste a lui Bonnie & Clyde este acum disponibila si sub forma de pacanele, deoarece producatorul de jocuri BF Games a lansat un joc, care ne duce inapoi in perioada 1930, in Statele Unite, pe urmele celor doi fugari. Cu un efect de benzi desenate, grila de joc este structurata pe 3 randuri X 5 coloane si 20 linii de plata castigatoare fixe. Slotul are un RTP de 95.92% si o volatilitate medie, iar gama de pariu este intr-adevar pentru orice tip de jucator. Bucura-te de o multitudine de caracteristici, inclusiv Wild-uri stivuite, multiplicatori si rotiri gratuite. Incepe aventura in jocul de pacanele gratis Bonnie & Clyde!

Simboluri

Grila de joc este alcatuita doar din simboluri specifice tematicii, frumos detaliate, precum un Barbat cu Tigara, Bonnie si Clyde in actiune separat, un Reporter, Masina celor doi fugari, Arme si literele B, O, N si I. Simbolul Wild este reprezentat de Bonnie & Clyde impreuna si apare doar pe rolele din mijloc – devine stivuit daca face parte dintr-o combinatie castigatoare si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Inima) si Jukebox.

Pacanele online: Bonnie & Clyde
Pacanele online: Bonnie & Clyde

Reguli de joc si gameplay

Bonnie & Clyde este un joc de pacanele online cu o matrice clasica, de 3 randuri, 5 coloane si 20 linii de plata fixe. Este un slot usor de controlat, toate butoanele de control fiind in partea de jos a ecranului. Exista o gama larga de optiuni de pariere, de la 1 RON si pana la 1.000 RON, in functie de buget. Poti folosi functia de redare automata, care iti permite sa selectezi intre 10 si 100 de rotiri, unde poti seta limite pierdere/castig. De asemenea, poti utiliza “Modul Turbo”, daca preferi ca tamburii sa se invarta mai rapid. Pentru a forma o combinatie castigatoare, ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite asezate de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu cea din capatul stang. Verifica tabelul de plata si incepe distractia la pacanele online: Bonnie & Clyde.

Functii speciale

Bonnie & Clyde este un slot atractiv si datorita functiilor speciale. Vine cu rotiri gratuite, Wild-uri stivuite, multiplicatori si joc bonus Pick Me.

Caracteristica Wild

Simbolul Wild apare doar pe rolele 2, 3 si 4 si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter si Jukebox. De asemenea, daca simbolul Wild apare pe ecran alaturi de simbolul Barbat cu Tigara, toate castigurile vor fi supuse unui multiplicator de x3.

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi in aceeasi rotire vei initia runda cu rotiri gratuite. Urmeaza sa alegi din 5 pictograme, care contine 5, 10, 15, 20 sau 30 de rotiri gratuite, in functie de noroc. Poti obtine rotiri suplimentare cu alte 3 simboluri Scatter, numarul lor fiind nelimitat. De asemenea, simboluri Bonnie si Clyde apar separat in mod aleatoriu pe role. Atunci cand aterizeaza pe ecran, Impuscatura lui Clyde este acordata cu 4 simboluri ce iau forma unui patrat pe rolele 1-4, iar secventa Cutitul lui Bonnie se acorda cu 3 simboluri pe diagonala.

Caracteristica Pick Me

Daca simbolul Jukebok aterizeaza pe rolele 2, 3 si 4, vei activa functia Pick Me. Pe ecran vor aparea 6 pictograme, iar tot ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre ele pentru a determina un multiplicator de 5, 10, 20, 30, 40 sau 50 miza totala.

Plati pacanele online: Bonnie & Clyde

RTP-ul este usor scazut, de 95.92%, iar volatilitatea este medie, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 2.500 x miza totala intr-o singura rotire, plata disponibila in timpul functiilor speciale.

Pacanele online: Bonnie & Clyde
Plati pacanele online: Bonnie & Clyde

Tabel de plata la pacanele online: Bonnie & Clyde

  • 5 X Barbat = 125 X miza
  • 5 X Inima = 100 X miza
  • 5 X Bonnie & Clyde = 50 X miza
  • 5 X Reporter = 25 X miza
  • 5 X Masina = 10 X miza
  • 5 X Arme = 10 X miza
  • 5 X B, O, N, I = 5 X miza

De asemenea, in jocul de baza poti obtine multiplicator de x3 pentru toate castigurile per rotire, iar in timpul jocului bonus Pick Me ai posibilitatea de a castiga multiplicator de pana al 50x miza totala.

Jocuri pacanele online: Bonnie & Clyde pe mobil

Jocul ca la aparate Bonnie & Clyde este complet optimizat pentru toate dispozitivele mobile, astfel incat il poti testa pe un telefon mobil sau o tableta Android/ Apple. De asemenea, il poti incerca si pe versiunea desktop, in Windows, pe laptop sau PC. Se deschide direct in browser pe mobil sau in aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online. Grila de joc clasica si gameplay-ul simplu fac ca slotul Bonnie & Clyde sa fie potrivit si pentru ecranele mai mici al unui smartphone. Incearca-l direct de pe canapeaua ta!

Verdict

Bonnie & Clyde este un joc de pacanele distractiv, nu te lasa sa te plictisesti, cu o grafica excelenta, vibranta si dinamica si o coloana sonora de film si cred ca merita cateva rotiri intr-un cazino online licentiat ONJN in Romania. De asemenea, exista multe sanse de castig, jocul fiind dotat cu functii speciale inovatoare, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori si joc Pick Me. Daca iti place tema, poti incerca pacanele gratis Dead or Alive de la NetEnt pe site-ul nostru fara sa risti nici un leu.