Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods
Pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods
5.0

Pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter este gata de o noua aventura cu slotul online John Hunter and the Mayan Gods, dezvoltat de renumitul producator de software de cazino Pragmatic Play si lansat pe 10 decembrie 2020. Jocul este bine optimizat pentru desktop, dar si pentru dispozitivele mobile, dispune pe o grila cu 5 role pe 3 randuri si 10 de linii de plata fixe. Este un joc cala aparate extrem de volatil, RTP-ul este de 96.46%, iar castigul maxim este de 500x pariul total.

Esti pregatit de aventura? Ajuta-l pe John Hunter in cautarea comorilor si bucura-te de o grafica si animatii excelente!

Simboluri

Cu o tema mayasa, pe role vei gasi simboluri specifice tematicii cum ar fi, Cupe de aur, Pumnale, Inele, Dragoni, Maya God si insusi John Hunter – ofera cele mai mari castiguri la pacanele, de pana la 50x pariul total. Exista si simboluri din pachetul de carti, precum A, K, Q si J, fiind cele cu valoare scazuta.
Simbolul WILD apare sub forma unei Masti de aur Maya. Apare pe rolele 2, 3 si 4 si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-lui, reprezentat de scarile templului – 3 Scatter declanseaza functia Rotiri Gratuite.

Pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods
Pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods

Reguli de joc si gameplay

Slotul online John Hunter and the Mayan Gods este structurat cu 3 randuri X 5 colaone si 10 linii de plata fixe. Doar cativa pasi rapizi te vor ajuta sa joci pacanele online John Hunter and the Mayan Gods. Odata ce jocul ca la aparate s-a incarcat, faceti clic pe butonul “i” pentru a examina tabelul de plata. Apoi, seteaza pariul din butoanele + si – din partea dreapta jos a ecranului, in functie de bugetul tau. Nu ramane decat sa dai “Spin” din butonul rotativ mare, dar poti invarti rolele in mod automat, de pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite de pierdere si castig (de preferat ar fi sa selectezi in cazul in care preferi aceasta functie), dar poti juca si un mod mai rapid prin caracteristica “Turbo”. Pentru a realiza un castig este nevoie de trei simboluri potrivite pe una din cele 10 linii de plata, situate de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola.

Functii speciale

Jocul ca la aparate John Hunter and the Maya Gods beneficiaza de 2 caracteristici bonus. Avem simboluri WILD extinse, precum si rotiri gratuite cu diferite caracteristici bonus.

Caracteristica WILD in expansiune

Atunci cand simbolul Wild (masca de aur mayasa) apare pe rolele 2, 3 si 4 poate declansa caracteristica Expanding Wilds. Daca se formeaza o combinatie castigatoare, se extinde pe intreagul tambur pentru a oferi un rola WILD. Poti obtine pana la 3 role WILD, ceea ce inseamna multe posibilitati de a realiza combinatii castigatoare.

Functia Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 Scatter oriunde pe role declanseaza functia Rotiri Gratuite. Functia este progresiva si incepe cu 12 rotiri gratuite. Urci un nivel aterizand simboluri Wild, ceea ce iti ofera mai multe rotiri gratuite, dupa cum urmeaza:

 • 1 simbol WILD = primesti 1 rotire gratuita si creste nivelul cu 1
 • 2 simboluri WILD = primesti inca 3 rotiri gratuite, iar nivelul creste cu 2
 • 3 simboluri WILD = primesti inca 5 rotiri gratuite, iar nivelul creste cu 3

Ca rezultat, simbolurile cu valoare mai mare se vor transforma in urmatorul simbol cu valoare mai mare pana la sfarsitul caracteristicii:

 • Nivelul 2 = toate simbolurile Cupa devin simbolul Pumnal pana la sfarsitul caracteristicii
 • Nivelul 3 = toate simboluril Pumnal devin simbol Inel pana la sfarsitul caracteristicii
 • Nivelul 4 = toate simbolurile Inel devin simbol Dragon pana la sfarsitul caracteristicii
 • Nivelul 5 = toate simbolurile Dragon devin simbol Maya pana la sfarsitul caracteristicii
 • Nivelul 6 = toate simbolurile Maya devin simbol John Hunter pana la sfarsitul caracteristicii

3 sau mai multe Scatter va declansa din nou functia si vei primi inca 12 rotiri gratuite. Nu exista nici o limita in ceea ce priveste numarul de rotiri gratuite pe care le poti castiga.

Plati pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods

Rata de castig este de 96.46%, una destul de mare, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim este de 500x per rotire, unul destul de mic daca ne uitam la alte sloturi online din seria John Hunter.

Daca te intrebi cum sa castigi la pacanele afla ca toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente incepand cu rola din capatul stang. Hai sa vedem ce plati avem pentru 5 simboluri de un fel pe o linie de plata activa:

 • 5 X John Hunter = 50 X miza
 • 5 X Maya God = 40 X miza
 • 5 X Dragon = 30 X miza
 • 5 X Inel = 25 X miza
 • 5 X Pumnal = 20 X miza
 • 5 X Cupa de aur = 20 X miza
 • 5 X A, J, Q, J = 10 X miza

Simbolul Scatter plateste oriunde s-ar afla pe role, iar pentru 5 bucati primesti un castig maxim de pana la 50 X miza totala.

Plati pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods
Plati pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: John Hunter and the Mayan Gods

Jocul de pacanele gratis John Hunter and the Mayan Gods este produs de producatorul de jocuri Pragmatic Play in tehnologia HTML5, ceea ce inseamna ca poate fi redat si intr-un cazino pe mobil, pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi tablete sau telefoane mobile, dar si pe desktop. Aspectul rolei cu 3 randuri X 5 coloane funcioneaza bine chiar si pe ecranele mai mici alte smartphone-urilor cu o grafica si animatii de calitate ridicata. Slotul online este redat perfect pe Android, iOS si Windows.

Verdict

Slotul online John Hunter and the Mayan Gods este un joc ca la aparate destul de simplu, cu un castig maxim de doar 500x pariul, ceea ce este destul de mic. Ramane totusi atractiv, datorita functiei Rotiri Gratuite cu diferite caracteristici bonus, dar si pentru simbolurile Wild extinse. Nu este cel mai interesant slot cu exploratorul John Hunter de la producatorul de jocuri Pragmatic Play si iti recomand sa incerci si John Hunter and the Book of Tut sau John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen pentru a-ti face o parere.