Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Rich Wilde and The Shield of Athena
Pacanele gratis: Rich Wilde and The Shield of Athena
5.0

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Shield of Athena

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Shield of Athena

Producătorul de jocuri de cazino online Play’n GO a scris o pagină de succes cu aventurile exploratorului Rich Wilde. După ce a adus la lumină secretele Imperiului Aztec, a descifrat secretele hinduismului, a descoperit Carte Morților și a dezlegat enigmele Cultului Cthulhu, acesta a plecat în căutarea Atlantidei și a Scutului Zeiței Athena. În această nouă expediție nu îl vei însoți doar pe Rich Wilde, ci și pe fiica acestuia, Cat Wilde, cea care va avea un rol important în viitoarele sloturi de aventură ale Play’n GO.

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Shield of Athena
Demo Rich Wilde and The Shield of Athena

Gameplay Rich Wilde and The Shield of Athena

Dezvoltatorul jocului a fost foarte atent la detaliile grafice, ecranul de joc cu 5 role pe 3 rânduri și 10 linii de plată fixe fiind susținut de două coloane grecești dintr-un templu subteran cu mai multe cascade. Poți plasa mize reale de la 0.50 RON la 500 RON/rotire în acest joc extrem de volatil, iar câștigul maxim este de 10.000x. Un aspect pozitiv este faptul că RTP-ul jocului este de 96.25%, puțin peste media industriei.

Sunt puține setări pe care le poți face pentru a personaliza experiența de joc. În meniul sandwich poți să ajustezi sunetul, viteza rotirilor și spațiul dintre acestea. Miza o poți selecta din tabelul situat la baza ecranului de joc, iar numărul de rotiri automate și setărie acestora se stabilesc accesând butonul specific din dreapta butonului Rotire.

Valoarea plăților în Rich Wilde and The Shield of Athena

Cat Wilde este simbolul Scatter în acest joc. 3, 4 sau 5 simboluri Scatter inițiază funcția bonus cu 10, 12 sau 15 rotiri gratuite. Aventurierul Rich Wilde este Joker în acest joc ca la aparate. El înlocuiește toate simbolurile, exceptând Scatter-ul, dar face și cea mai mare plată din joc, 1.000x pentru 5 pe o linie de plată. Scutul Athenei este un alt simbol care plătește bine pentru o linie completă (500x). În timpul caracteristicii Medusa Re-spin, se transformă în Wild și își dublează plățile. În jocul de bază vei întâlni alte 4 simboluri tematice – Coiful Athenei, Inelul Înțelepciunii, Pandantivul Curajului și Bufnița de Aur, dar și suita de cărți de joc de la 10 la A.

Cum plătesc simbolurile din acest slot online pentru o linie completă:

 • Rich Wilde – Wild – 1.000x
 • Shield of Athena Wild – 1.000x
 • Shield of Athena obișnuit – 500x
 • Coiful Athenei – 100x
 • Inelul Înțelepciunii – 40x
 • Pandantivul cunoașterii – 20x
 • Bufnița de Aur – 10x
 • A – 15x
 • K – 7.5x
 • Q, J – 6x
 • 10 – 4.5x
Pacanele gratis: Rich Wilde and The Shield of Athena
Simboluri Rich Wilde and The Shield of Athena

Caracteristici speciale în Rich Wilde and The Shield of Athena

Acest joc de pacanele gratis nu este încărcat cu prea multe caracteristici speciale, dar cele care au fost implementate sunt foarte interesante. Aleatoriu în jocul de bază și ori de câte ori apare Shield of Athena în jocul bonus, este inițiată Medusa Re-spins, o funcție în timpul căreia Medusa de pe scut se animă transformându-l în Wild, Rich Wilde devine Shield of Athena Wild, iar acestea, împreună cu combo câștigătoare, sunt blocate pe ecran și se declanșează Re-spins. Acestea se termină când nu mai apar noi Wild pe ecran, nu se îmbunătățesc combinațiile câștigătoare sau când se completează ecranul.

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Cat Wilde) declanșează funcția Medusa’s Gaze Free Spins cu 10, 12 sau 15 rotiri gratuite cu caracteristica Medusa Re-spins activată la fiecare rotire. Deși funcția poate fi prelungită fără a se preciza numărul de rotiri gratuite, atunci când rulează caracteristica Medusa Re-spins nu apar simboluri Scatter pe ecranul de joc.

Fără funcția Gamble în The Shield of Athena

Volatilitatea extrem de crescută a acestui joc nu este dată și de posibilitatea de a paria câștigurile. Spre deosebire de cele mai multe jocuri Play’n GO, The Shield of Athena nu a fost încărcat cu caracteristica Gamble.

Disponibilitatea pe mobil

Așa cum ne așteptam de la Play’n GO, The Shield of Athena este bine optimizat pentru toate dispozitivele, fie că vorbim de Desktop, Tabletă sau Smartphone. Jocul se încarcă foarte repede, animațiile sunt fluente, iar experiența este la fel de intensă și de plăcută ochiului pe ecranele mici ca și pe cele mari.

Verdict

Personal, mă bucur că dezvoltatorul a revenit la mecanica uzuală a rolelor (învârtire). Dincolo de acest aspect. Jocul de păcănele online Rich Wilde and The Shield of Athena se comportă așa cum o face un joc cu volatilitate excesivă. El se adresează jucătorilor care dispun de un bankroll consistent, deși mizele sunt accesibile tuturor. Este nevoie de timp și răbdare pentru a obține victorii consistente, iar declanșarea rotirilor gratuite nu garantează premii pe măsura așteptărilor.