Burlesque by Dita – păcănele online
5.0

Burlesque by Dita – păcănele online

Joaca pe bani reali
Bonus 100 % pana la 1.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite, fara conditii de rulaj
5.000 RON + 100 RON Pariuri Gratuite + 200 Rotiri Gratuite
Bonus 3.000 RON + 400 Rotiri Gratuite
100% Bonus până la 3.000 RON
700 de Rotiri si pana la 3.300 RON
Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash

Burlesque by Dita – păcănele online

Începând cu anii 1990 se remarcă o revenire a show-urilor burlesque în trendurile distracției, după ce acestea își trăiseră anii de glorie la începutul secolului XX. Unul dintre simbolurile mișcării „new burlesque” este actrița americană Dita von Teese (născută Heather Renee Sweet). Dansatoare, model și femeie de afaceri, aceasta realizează unele dintre cele mai atractive spectacole de gen, fiind denumită „ The Queen of Burlesque”. Totuși, mare parte din notorietate i-a fost adusă de căsătoria cu controversatul muzician Marilyn Manson.

Burlesque by Dita – păcănele online este un omagiu adus Ditei von Teese, care, deși se apropie de o anumită vârstă, reușește să creeze spectacole de dans pline de senzualitate și filme nostalgice.

243 de direcții de plată în Burlesque by Dita – păcănele online

Acest slot online a fost produs în parteneriat de Eurostar Studios și Microgaming. El a fost lansat în iulie 2021 și se prezintă ca o combinație între grafică impresionantă și o grilă de joc 5 x 3 cu 243 de direcții de plată cu care Microgaming a cunoscut succesul în jocurile lor Immortal Romance sau Mega Moolah.

Burlesque by Dita este un slot cu volatilitate mare în care se pot plasa mize de la 0.20 RON la 20 RON, iar câștigurile pot ajunge până la 12.150x. Modelul matematic este unul solid care variază în funcție de RTP (94.03% sau 96.8%).

Cum obții câștiguri în Burlesque by Dita – păcănele online

Victoriile în Burlesque by Dita se obțin pentru combinații din simboluri identice pe role consecutive, începând cu prima rolă din stânga ecranului. Simbolurile care fac cele mai mari plăți sunt Scatter (Dita în colivie) și Wild (Dita în pahar de coctail). Următoarele ca valoare sunt cele 4 reprezentări ale acesteia în diverse costume de scenă, urmate de Șampanie, Pantofi, Ruj, Farduri și simbolurile din pachetul de cărți de joc sub formă de bijuterii.

Cum plătesc simbolurile din Burlesque by Dita:

 • Scatter – 200x pentru 5 oriunde pe role
 • Wild – 50x pentru o linie completă
 • Purple Dita – 16.6x pentru o linie completă
 • Green Dita – 15x pentru o linie completă
 • Yellow Dita – 13.3x pentru o linie completă
 • Blue Dita – 11.6x pentru o linie completă
 • Șampania – 10x pentru o linie completă
 • Pantofii – 8.3x pentru o linie completă
 • Rujul – 5x pentru o linie completă
 • Farduri – 5x pentru o linie completă
 • Diamond – 4x pentru o linie completă
 • Clubs – 4x pentru o linie completă
 • Spades – 3.4x pentru o linie completă
 • Hearts – 3.4x pentru o linie completă.
 Burlesque by Dita – păcănele online
Plati Burlesque by Dita – păcănele online

Caracteristici speciale în jocul de bază Burlesque by Dita

Combinațiile de simboluri din Burlesque by Dita – păcănele online fac plăți destul de generoase. La acestea contribuie și simbolul Wild care apare pe toate rolele, suplinește simbolurile curente în combinații dublând plățile și face plăți proprii  care ajung până la 50x pentru o linie completă (5 simboluri).

Aleatoriu, în jocul principal, caracteristica Wild Pleasure transformă până la 5 role în role complet Wild. Când toate cele 5 role sunt Wild complet se obține cel mai mare câștig din acest joc, 12.150x (243 de linii x 50).

Și simbolurile Scatter fac plăți proprii, indiferent de poziția de pe role. În același timp, 3, 4 sau 5 Scattere într-o rotire inițiază bonusul cu rotiri gratuite. Ca și în Immortal Romance, sunt disponibile 4 variante de bonus, fiecare dintre ele dedicată unui spectacol marca Dita von Teese:

 • Blue Dita – 10 rotiri gratuite cu multiplicator de câștiguri 5x.
 • Yellow Dita – 15 rotiri gratuite în care simboluri curente sunt transformate în multiplicatori 2x sau 3x (multiplicator maxim 6x).
 • Green Dita – 20 de rotiri gratuite cu Rolling Reel Multiplier (fiecare câștig crește multiplicatorul progresiv cu +1, până la cel mult 5x).
 • Purple Dita – 25 de rotiri gratuite cu funcția Moulin Rich activă (simbolul Wild Party transformă aleatoriu simboluri curente în Wilds suplimentari). Poți obține 1, 2, 3 sau 4 rotiri suplimentare pentru 2, 3, 4 sau 5 Scattere simultan într-o rotire gratuită.
Burlesque by Dita – păcănele online
Functia Wild Pleasure – Burlesque by Dita

Impresii despre Burlesque by Dita – păcănele online

Optimizat atât pentru Desktop, cât și pentru dispozitive mobile, slotul online Burlesque by Dita poate fi considerat o continuare a seriei de jocuri Immortal Romance, Thunderstruck II sau chiar Mega Moolah, jocul online care a  făcut cei mai mulți milionari în dolari.

Dacă mecanica de joc este marcă înregistrată Microgaming, abilitățile celor de la Eurostar Studios se văd în grafica plină de culoare, atențiile la detalii și extravaganța de o senzualitate decentă din reprezentările Reginei Burlescului.

Experiența de joc este una plăcută și distractivă. Un rol important în acest sens îl are caracteristica Wild Pleasure care îți poate da emoții mari, dar, în principiu, acest joc, care nu aduce mai nimic nou, este o destinație pentru fanii spectacolului de tip Burlesque.

Burlesque by Dita poate fi jucat pe bani reali în cazinoul NetBet. Aici poți găsi multe jocuri din colecția Microgaming. Acestea pot fi jucate în condiții sigure și legale profitând de cele mai bune promoții și bonusuri.