Filme

Friends

Friends

Friends este un joc de pacanele cu 4 randuri x 5 role si 40 linii de plata, lansat de WMS, inspirat din serialul de succes din anii 90’ cu acelasi nume.

wild walker

Wild Walker

Pacanele gratis: Wild Walker este un slot online cu tematica zombie, dispus pe 3 linii X 5 coloane si are 25 de linii de plata castigatoare.

Mighty Kong

Mighty Kong

Jocul de pacanele gratis: Mighty Kong face parte din suita de sloturi marca Pragmatic Play pe care le poti juca gratis sau pe bani reali.

pirate gold

Pirate Gold

Jocul de pacanele gratis: Pirate Gold te invita sa faci parte din echipa de pirati care incearca sa cucereasca apele involburate in cautarea comorilor.

Romeo and Juliet

Romeo and Juliet

Joaca slotul de pacanele gratis: Romeo and Juliet ce are o grafica moderna si RTP 96.42%. Sunt 25 de linii de plata active.

Aladdin’s Treasure

Aladdin's Treasure

Joaca slotul de pacanele gratis: Aladdin’s Treasure si poti castiga o parte importanta din comoara, de pana la 10.000 X miza.

Rambo Stallone

Rambo Stallone

Castiga peste 9.000x miza totala intr-o singura rotire cu jocul de pacanele gratis: Rambo Stallone dezvoltat de Stakelogic in mai 2020.

The Expendables Megaways

The Expendables Megaways

Lansat de producatorul de jocuri Stakelogic pacanele gratis: The Expendables Megaways se bazeaza pe seria “The Expendables”.

mad max fury road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road este lansat de producatorul de jocuri pacanele Aristocrat si are 3 randuri X 5 coloane si 243 linii de plata castigatoare.

peaky blinders

Peaky Blinders

Peaky Blinders este un joc de pacanele online de la Pragmatic Play inspirit din show-ul TV de pe Netflix ce relateaza povestea gangsterilor din Birmingham.

Fairytale Fortune

Fairytale Fortune

Lumea de basm este adusa in atentia jucatorilor de cazino online prin intermediul slotului de pacanele gratis: Fairytale Fortune.

The Catfather

The Catfather

Lumea pisicilor gangster este acum tema slotului de pacanele gratis: The Catfather de la providerul Pragmatic Play.

Filme