Filme

wild walker

Wild Walker

Pacanele gratis: Wild Walker este un slot online cu tematica zombie, dispus pe 3 linii X 5 coloane si are 25 de linii de plata castigatoare.

Mighty Kong

Mighty Kong

Jocul de pacanele gratis: Mighty Kong face parte din suita de sloturi marca Pragmatic Play pe care le poti juca gratis sau pe bani reali.

pirate gold

Pirate Gold

Jocul de pacanele gratis: Pirate Gold te invita sa faci parte din echipa de pirati care incearca sa cucereasca apele involburate in cautarea comorilor.

Romeo and Juliet

Romeo and Juliet

Joaca slotul de pacanele gratis: Romeo and Juliet ce are o grafica moderna si RTP 96.42%. Sunt 25 de linii de plata active.

Aladdin’s Treasure

Aladdin’s Treasure

Joaca slotul de pacanele gratis: Aladdin’s Treasure si poti castiga o parte importanta din comoara, de pana la 10.000 X miza.

The Expendables Megaways

The Expendables Megaways

Lansat de producatorul de jocuri Stakelogic pacanele gratis: The Expendables Megaways se bazeaza pe seria “The Expendables”.

mad max fury road

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road este lansat de producatorul de jocuri pacanele Aristocrat si are 3 randuri X 5 coloane si 243 linii de plata castigatoare.

peaky blinders

Peaky Blinders

Peaky Blinders este un joc de pacanele online de la Pragmatic Play inspirit din show-ul TV de pe Netflix ce relateaza povestea gangsterilor din Birmingham.

Fairytale Fortune

Fairytale Fortune

Lumea de basm este adusa in atentia jucatorilor de cazino online prin intermediul slotului de pacanele gratis: Fairytale Fortune.

The Catfather

The Catfather

Lumea pisicilor gangster este acum tema slotului de pacanele gratis: The Catfather de la providerul Pragmatic Play.

Pacanele gratis: matrix

Matrix

Jocul de pacanele gratis: Matrix este un joc ca la aparate bazat pe unul dintre cele mai bune filme SF din toate timpurile, lansat in 1999.

the invisible man

The Invisible Man

Din gama de sloturi inspirate din filme celebre, jocul The Invisible Man al celor de la NetEnt te invita sa vezi actiunea pe cele 20 de linii de plata.

Filme