Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Mighty Kong
Pacanele gratis: Mighty Kong
5.0

Pacanele gratis: Mighty Kong

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Mighty Kong

Povestea lui King Kong este una dintre aventurile care au reusit sa strabata toate continentele. De-a lungul timpului s-au facut filme pe aceasta tema, iar incepand cu anul 2016 a aparut si jocul de pacanele Mighty King. Este un slot marca Pragmatic Play, cu 50 de linii fixe de plata, volatilitate medie si RTP 96.64%.

Este un slot online colorat, cu sunete speciale si muzica ambientala. Sunt mai multe mize pe care le poti folosi, cuprinse intre 0.50 si 250 RON, iar castigurile sunt in stransa legatura cu miza folosita. Cel mai mult poti castiga pana la 1.000 X miza. Mighty Kong dispune de functie speciale redeclansabila si il poti juca atat pe PC/laptop, cat si pe dispozitivul mobil.

Simboluri

In slotul Mighty Kong sunt 12 simboluri care se inscriu la mai multe categorii. Intai sunt simbolurile specifice temei slotului si cele care platesc cel mai bine. Cum tema slotului este inspirata dupa filmul cu acelasi nume, simbolurile specifice au stransa legatura cu persoanejele principale. Ann Darrow, Jack Driscoll, Ricky, Capitanul si Roscoe.

Mai sunt doua simboluri speciale, Wild si Scatter, ele avand stransa legatura cu functiile speciale ale slotului. Pe ecranul de joc mai sunt stivuite si alte simboluri care aduc castiguri mici. Acestea sunt A, J, Q J si 10, simboluri pe care ai ocazia sa le intalnesti in tot mai multe sloturi.

Pacanele gratis: Mighty Kong
Pacanele gratis: Mighty Kong

Reguli de joc si gameplay

Butoanele + si – de pe panoul de comanda te vor ajuta sa modifici valoarea mizei. Sunt mai multe mize, cuprinse intre 0.50 si 250 RON per rotire completa. Din acelasi meniu de setari vei putea activa sau dezactiva efectele sonore si muzica ambientala. Poti sa activezi functia Joc Automat, unde vei beneficia intre 10 si 100 Rotiri Automate. Totodata, rotirile se pot activa manual si o poti face cu un simplu click pe Cercul cu sageti.

Ecranul de joc este alcatuit din 4 linii si 5 role. Exista 50 de linii fixe de plata care se vor activa in momentul in care exista cel putin trei simboluri consecutive pe una dintre ele. O plata se acorda in momentul care simbolurile castigatoare sunt consecutive de la stanga catre dreapta.

Functii speciale

WILD este unul dintre simbolurile speciale ale jocului in sine. Inlocuieste toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter. In momentul cand apare pe rola 3, simbolul Wild se extinde pe toata rola doar daca rezulta cel putin un castig.

Simbolul Scatter este reprezentat pe ecran de King Kong. Trei sau mai multe astfel de simboluri oriunde pe role declanseaza functia Bonus. Poti alege unul dintre cele patru tipuri de multiplicatori si numarul exact de rotiri gratuite. Functia este redeclansabila si iti garanteaza alte rotiri gratuite cu multiplicatorul curent.

 • 5 Jocuri Gratuite cu Multiplicator 8X
 • 8 Jocuri Gratuite cu Multiplicator 5X
 • 13 Jocuri Gratuite cu Multiplicator 3X
 • 40 Jocuri Gratuite cu Multiplicator 1X

Plati pacanele gratis: Mighty Kong

Castigurile sunt importante in slotul de pacanele gratis Mighty Kong. Ele pot varia in functie de valoarea simbolului pe linia de plata si de numarul de linii castigatoare.

 • 5 X Ann Darrow = 20 X miza
 • 5X Jack Driscoll = 10 X miza
 • 5 X Capitan = 5 X miza
 • 5 X Ricky = 3 X miza
 • 5 X Carl Denham = 2 X miza
 • 5 X A/K = 1.6 X miza
 • 5 X Q/J/10 = 1.5 X miza
Plati pacanele gratis: Mighty Kong
Plati pacanele gratis: Mighty Kong

Cel mai mare castig pe linia de plata se obtine in decursul rundei speciale. Acolo vei putea avea ocazia sa obtii pana la 1.000 X miza.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Mighty Kong

Poti juca slotul preferat direct din mers. Indiferent ca esti in metrou, in tren, pe o banca in parc sau la birou, Mighty Kong este disponibil pe telefonul mobil, tableta sau Ipad. Este suficient sa ai acces la internet si atat, sistemul de operare nu mai este un impediment. Exista si cazinouri online de top care au dezvoltat aplicatii foarte bine optimizate datorita carora vei putea deschide slotul tau preferat.

NetBet Cazino este unul dintre aceste cazinouri care au aplicatii optimizate pentru serviciile de sloturi si Cazino Live. Mai presus decat atat, pe langa acces catre sloturi, prin intermediul acestor aplicatii poti efectua retrageri sau depuneri.

Verdict

Jocul de pacanele gratis: Mighty Kong este un slot cu o tema interesanta, unde ai posibilitatea sa obtii castiguri considrabile in runda bonus. Dispune de grafica excelenta, muzica ambientala, sunete specifice si mai presus decat atat, beneficiaza de functii interesante.

Pragmatic Play este un producator de sloturi care de-a lungul timpului a lansat sloturi interesante printre care si Mighty Kong. Este un joc complet, avand in vedere ca sunt simboluri ce declanseaza speciala, unde poti beneficia intre 5 si 4 de Rotiri Gratuite cu multplicator curpins intre 1X si 8X. Daca pui si faptul ca este disponibil pe oricare dispozitiv mobil, atunci este un slot pe care nu trebuie sa il ratezi.