Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online: Fruit Party 2
5.0

Pacanele online: Fruit Party 2

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Fruit Party 2

Cel mai probabil, nici cei de la Pragmatic Play nu și-au imaginat succesul de care s-a bucurat slotul online original Fruit Party. La doar un an distanță, dezvoltatorul a venit cu o nouă versiune a jocului, Fruit Party 2. Pus pe piață în iulie 2021, acesta nu a adus schimbări foarte mari, cea mai evidentă fiind creșterea valorii multiplicatorilor Wild. Pe desktop sau dispozitive mobile, bucură-te de compania fructelor și încasează câștiguri de până la 5.000x la Fruit Party 2.

Pacanele online: Fruit Party 2
Pacanele online: Fruit Party 2

Simboluri în păcănele online: Fruit Party 2

Aceste jocuri ca la aparate cu fructe se bazeaza pe una dintre cele mai populare teme în industria jocurilor de noroc online. Pragmatic Play a propus o grilă de joc mai puțin utilizată pentru astfel de sloturi, dar aceasta i-a permis să adauge 6 fructe pe role: Alune, Căpșune, Portocale, Mere, Struguri și Prune. Pe lângă acestea, pe grila Fruit Party 2 vei mai întâlni Steluțe, Inimi și simbolul Wild. Dezvoltatorul a acordat o mai mare atenție decorului în care este amplasată grila de joc. Rolele pline cu fructe au fost amplasate într-un peisaj rural, în apropierea unei livezi. Plățile din acest joc vor fi făcute de Clustere formate din minim 5 simboluri identice alăturate pe orizontală sau verticală.

Tabel de plată Fruit Party 2:

  • Căpșuna – 150x pentru cel puțin 15 simboluri
  • Portocala – 100x pentru cel puțin 15 simboluri
  • Mărul – 90x pentru cel puțin 15 simboluri
  • Strugurele – 80x pentru cel puțin 15 simboluri
  • Pruna – 60x pentru cel puțin 15 simboluri
  • Steluța – 40x pentru cel puțin 15 simboluri
  • Inima – 20x pentru cel puțin 15 simboluri.
  • Aluna (Scatter) – 100x pentru 7 simboluri oriunde pe role.
Tabel de plata pacanele online: Fruit Party 2
Tabel de plata pacanele online: Fruit Party 2

Reguli de joc și gameplay

Grila de joc este structurată pe 7 role cu 7 simboluri. Plasând mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON ai șansa să încasezi cel mai mare câștig de 5.000x dintr-un joc extrem de volatil în care procentul de întoarcere către jucător ajunge la 96.53%. Față de jocul original, în Fruit Party 2 a scăzut frecvența de lovire a câștigurilor din cauza volatilității excesive pe alocuri.

Mecanica de joc este una fluidă, cu simbolurile aterizând din partea de sus a ecranului de joc. La fiecare câștig este inițiată caracteristica Tumble prin care simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role, restul de simboluri cad pe grilă, iar locurile eliberate sunt complatate cu alte simboluri, facilitând obținerea de mai multe câștiguri pe o rotire. În mod aleatoriu, un grup înlocuit poate lăsa în locul său un simbol Wild cu multiplicator 2x. La inițieri succesive ale caracteristicii Tumble, multiplicatorul cește progresiv (4x, 8x, 16x, 32x, 64x, 128x, 256x). Multiplicatorul unui cluster va fi stabilit prin însumarea multiplicatorilor simbolurilor componente.

Caracteristici bonus în Fruit Party 2

3 până la 7 simboluri Scatter (Alună) vor iniția runda bonus cu 10, 12, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite. În timpul acestora este activă caracteristica Multiplicator Wild, doar că valoarea acestuia va crește geometric progresiv cu 3 (3x, 9x, 27x, 81x, 243x, 729x). De fiecare dată când pe role vor apărea simultan cel puțin 3 simboluri Scatter se vor adăuga 5 rotiri suplimentare. În această rundă se poate obține cel mai mare câștig de 5.000x. Dacă se atinge această valoare runda se termină imediat, iar restul rotirilor gratuite sunt anulate.

Dacă nu ai suficientă răbdare pentru a declanșa runda bonus din jocul de bază, o poți declanșa cu ajutorul caracteristicii Cumpără Rotiri Gratuite, pentru o plată de 100x miza totală. În mod aleatoriu, această secvență va fi inițiată de 3, 4, 5, 6 sau 7 Scattere.

Păreri Fruit Party 2

Deși sunt destui jucători care consideră mai bună varianta originală a jocului, Fruit Party 2 merită clar să-i acorzi o șansă, fiind un slot complex, cu caracteristică Tumble, runde bonus cu până la 25 de Rotiri Gratuite, multiplicatori Wild cu progresie geometrică – de până la 729X, posibilitate de a cumpăra speciala și premii excelente de până la 5.000x miza. Cu siguranta acest slot online poate intra in categoria cu cele mai bune pacanele in viitorul apropiat. Joacă Fruit Party 2 pe site-ul nostru complet gratuit și, în cazul în care decizi că merită jucat cu mize reale, citește paragraful următor, pentru a afla ce cazinouri licențiate ONJN l-au introdus deja în ofertă.

Unde poți juca Fruit Party 2 pe bani reali?

La ora realizării acestei recenzii, Betano și Superbet Cazino sunt cazinourile online în care poți juca pe bani reali Fruit Party 2. Ambele sunt cazinouri recomandate, cu bonusuri și promoții excelente, de la oferte de bun venit și până la campanii zilnice precum Roata Norocului Betano sau Super Spin Superbet.