Sport

hockey league

Hockey League

Meciurile de hochei pe gheata s-au mutat in online, iar acum poti lua si tu parte la unul daca joci slotul de pacanele gratis: Hockey League.

the champions

The Champions

Pacanele gratis: The Champions este un slot cu 25 de linii de plata, 5 role si 3 randuri ofera o experienta interesanta pe terenul de fotbal.

Hockey League Wild Match

Hockey League Wild Match

Pacanele gratis: Hockey League Wild Match este un slot captivant unde cei mai buni jucatori de hochei pe gheata inscriu goluri.

Hot Shots 2

Hot Shots 2

Esti gata de fotbal? Daca da, incearca jocul de pacanele Hot Shots 2 si fii cel mai bun de pe grila de joc cu 243 linii de plata.

football carnival

Football Carnival

Football Carnival este dedicat Cupei Mondiale din 2014, iar cei la Playech au creat un joc de pacanele gratis cu tematica braziliana pentru a sarbatori turneul.

super striker

Super Striker

Fotbalul face casa buna si in lumea de cazino online, acolo unde poti sa joci Super Striker, un joc ca la pacanele cu premii pe cele cinci linii de plata.

Sport

Acum la casino online ai sloturi sportive ce combina dragostea voastra pentru sport plus jocuri ca la aparate. Daca nu poti trai fara sport aceste pacanele iti vor capta atentia. Practic sunt la fel ca jocurile clasice pe care le cunoasteti voi doar ca e o tema vizuala si sonora speciala pentru ceea ce reprezinta, daca vrea sa reproduca fotbalul atunci vom avea mingi, un fundal cu un stadion, jucatori si multe alte elemente specifice pe post de simboluri. Daca nu te simti pregatit sa joci pe bani reali aceste jocuri, noi iti oferim si o metoda gratuita de a testa sloturile.