Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cozi interminabile la redeschiderea cazinourilor!

Louisiana și Mississipi reprezintă doua dintre locațiile de top pentru amatorii jocurilor de noroc din Statele Unite. În ambele state cazinourile stradale se vor redeschide, dupa o pauză de două luni. Veștile au fost primite cu extrem de mult entuziasm, fapt pentru care pe străzi s-a instaurat deja haosul.

Cozi interminabile la redeschiderea cazinourilor!

După aflarea veștii, mii de amatori ai jocurilor de noroc au pornit la drum catre cele două state. Shirley Martinez – în vârstă de 45 de ani – a călătorit două ore din Houston la Lake Charles, cu sora sa și mama în vârstă de 85 de ani. Familia Martinez a decis că acest drum își merită banii și oboseala doar pentru a asista la redeschiderea cazinourilor stradale. Mama lui Shirley Martinez a venit pregătită de acasă cu mănuși, mască de protecție și dezinfectant, pentru a se putea bucura din nou de păcănele, ruletă, blackjack, zaruri și alte jocuri.

Deși Louisiana și Mississipi nu se pot compara cu cazinourile din Las Vegas sau New Jersey, ambele state se bucură de un turism crescut acum. Las Vegas rămâne momentan închis până la noi ordine ale autorităților de acolo. În New Jersey sunt probleme din ce în ce mai mari, acolo unde Atlantic City se teme de extincție.

Deși au dat undă verde cazinourilor, autoritățile din Louisiana și Missisipi au pus unele condiții. Toți deținătorii acestor cazinouri trebuie să respecte cu strictețe regulile de igienă. Angajații vor fi testați periodic, clienții vor avea mereu temperatura măsurată și vor purta măști. De asemenea, sloturile și mesele de poker/ruletă vor fi dezinfectate constant pentru a elimina orice risc. Cu siguranță jocul de poker nu va mai fi la fel, cel puțin în perioada următoare. Există anumite reglemntări în acest sens, iar numărul jucatorilor la masă va fi redus.

Cazinourile, sălile de jocuri și agențiile de pariuri din România rămân închise!

Pe data de 15 Mai, România a ieșit din Starea de Urgență și a trecut la Starea de Alertă. Este o relaxare parțială, fiind eliminată declarația pe proprie răspunere în interiorul localităților. Au fost deschise muzee, magazine comerciale cu intrare separată sau frizerii & saloane de înfrumusețare. Nu este însă și cazul industriei jocurilor de noroc!

Cel puțin până la 1 Iunie, cazinourile, sălile de jocuri, agențiile de pariuri și cele loto rămân închise în România! Nu există o dată exactă pentru redeschiderea lor, însă se speculează 1 Iunie sau 15 Iunie. Până atunci, amatorii jocurilor de noroc de pe teritoriul țării noastre se pot bucura de sloturile favorite online.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash