Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jackpot de 4 milioane RON la cazinoul Casa Pariurilor!

Sezonul de toamnă a început perfect pentru o clientă fidelă a cazinoului Casa Pariurilor, care a reușit recent să declanșeze un jackpot de 4 milioane RON!

Mai exact, suma de 3.998.291,79 RON va ajunge în conturile unei cliente din Craiova, căreia i-a surâs norocul la unul din cele mai populare sloturi online disponibile la cazinoul Casa Pariurilor – Age of the Gods™: Rulers Of Olympus. Casa Pariurilor pare că își dorește să doboare record după record, după ce i-a acordat un jackpot de 4 milioane RON clientei care are contul deschis în online din 2022.

Jackpot de 4 milioane RON la cazinoul Casa Pariurilor!

Cum descrie fericita câștigătoare a unui Jackpot de 4 milioane RON experiența?

Imediat după câștigarea marelui Jackpot de 4 milioane RON, fericita câștigătoare din Craiova a răspuns la câteva întrebări adresate de către oficialii operatorului online. Iată cum descrie aceasta experiența:

”Sincer, nici nu stiu cum sa spun, e ceva, nu am cuvinte, nu e ceva care se intampla in fiecare zi, sa devin milionară peste noapte. Prima persoana căreia i-am spus a fost mama, s-a intamplat noaptea la 12, nu stiam efectiv cat am castigat… Mi a spus ca nu ma crede si de dimineata am fost in agentie sa intreb sa fiu sigura.”

De asemenea, aceasta a relatat faptul că nu a avut niciodată senzația că se poate apropia de un jackpot de 4 milioane RON, ci pur și simplu a jucat la cazinoul online. Aceasta spune că pe moment nu a conștientizat suma câștigată, cu o miză de doar 65.50 RON.

Întrebată despre producătorul de păcănele online pe care îl preferă, aceasta a spus că nu este o împătimită a sloturilor, ci intrase la Casa Pariurilor pentru a testa loteriile. Iată cum a descris fericita câștigătoare experiența în domeniul jocurilor de noroc:

1. Ce tipuri de jocuri îți plac? Mitologie, fructe, megaways? Care sunt preferatele tale?

  • Nu am un joc preferat

2. Care experienta este mai placută, sa joci în agenție sau online?

  • In agentie nu am jucat, doar online.

3. Care este primul lucru pe care îl vei cumpăra din acești bani?

  • Un apartament, mai departe vreau sa investesc in aur.

4. Pariezi? Dacă da, pe ce sport?

  • Nu”

Clienta operatorului online a declarat că recomandă oricui experiența cazinoului Casa Pariurilor, care este una sigură și plăcută. Dacă vrei să fi chiar tu următorul câștigător, atunci nu mai sta pe gânduri și alătură-te unuia dintre cele mai tari cazinouri online din România. Fie că depui 100 RON, 500 RON sau 1.000 RON, ești eligibil chiar tu pentru următorul mega jackpot!

200 Lei Plus 1200 Rotiri Gratuite
REVENDICĂ BONUSUL CASA PARIURILOR!
Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT