Free cookie consent management tool by TermsFeed

NetEnt AB lansează Gorilla Kingdom – un nou video slot

Producătorul suedez de jocuri online de cazino NetEnt AB a lansat un nou produs pe piață. De această dată, NetEnt își invită jucătorii într-o misterioasă lume dominată de gorile. E un joc inovator, intitulat sugestiv – Gorilla Kingdom.

Compania cu sediul în Stockholm – a emis un comunicat de presă săptămâna precedentă, pentru a oferi mai multe detalii. Gorilla Kingdom este un nou slot video ce îi transpune pe jucători într-o junglă misterioasă și periculoasă. Este un joc pe 4 linii X 5 coloane, cu volatilitate medie și un RTP de 96.3%, în cadrul căruia te poți bucura de rotiri gratuite și multe surprize.

NetEnt AB lansează Gorilla Kingdom – un nou video slot

Gorilla Kingdom reprezintă un slot video interactiv, disponibil și pe telefonul mobil. Are 1024 de modalități de plată, iar platforma este una destul de compactă. Jucătorii își pot mări șansele de câștig atunci când găsesc simbolul special – Piatra Totem! Directorul NetEnt AB, Bryan Upton, a făcut unele declarații despre această funcția Totem. Acest bonus conține o alegorie de animale sălbatice și misterioase. Este vorba de leoparzi, pangolini, okapi și pasărea rinocer.

Jucătorii au șansa de a câștiga două rotiri gratuite, atunci când întâlnesc un simbol special. Rotirile gratuite se măresc la 3, atunci când sunt întâlnite 2 Pietre Totem. Evident, la întâlnirea simbolului pe toate cele 24 de poziții, atunci câștigurile sunt mărite la maximum.

Sloturile NetEnt sunt printre cele mai populare în România  

Compania suedeză fondată în 1996 reprezintă un gigant pe piața jocurilor de noroc online. Portofoliul companiei este unul imens și se pare că ascensiunea continuă pe zi ce trece, iar asta nu ne miră. NetEnt este providerul ce a lansat de-a lungul timpului celebrele sloturi Guns n Roses, Jumanji, Starburst, Jimi Hendrix, Narcos, Vikings și multe altele.

Ce au declarat cei de la NetEnt la lansarea noului joc?

Iată declarațiile de presă ale celor de la NetEnt AB, cu privire la noul joc:

”Gorilla Kingdom reprezintă o alta fiară lansată în portofoliul nostru. Are o temă clasică, însă calitatea grafică este una superioară. Jocul este echilibrat și poate fi pe placul tuturor jucătorilor. Gorilla Kingdom oferă o abordare puternică, iar potențialul de plată din partea simbolurilor cu gorile este interesant. Am lansat un joc ușor de urmărit, care te introduce în regatul gorilelor.”

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash